herkese slmlar...
adetim geçikmişti dr adet söktürücü verdi 5 gün içtim ardından soğan kürüne başladım. yaklaşık 15 gün içtim bıraktığım gün azda olsa adet oldum. 4 gün gün sürdü 5. gün incir kürüne başladım .
bu gün 11 . günüm. anladığım kadarıyla 10 gün daha içicem sonra 7 gün ara verilecek sonra yine incir kürü yapmaya devam edicem. bu 7 günde gebelik yoksa adet olunur mu. olmazsak soğan suyu içecez mi.
birde incir kürü 42 gün yapılıyor ya, arada 7 günlük soğan kürü olmuyor heralde. yani 2 incir kürü arka arkaya olcak sonra soğan kürü.
soğan kürü hakkında da sorum olacaktı. adetin bitiminden 7 gün sonra başlıyoruz. 15 gün içiyoruz. şimdi benim 4 gün sürüyor. 4+7+15= 26 ediyor. sonra adete 10 gün kala tekrar soğan suyu içilecek diyor. ben genelde 28 günde 1 adet oluyorum sayı tutmuyor.
iki kürüde açıklamalı anlatabilecek olan var mı. mesala 1 haziran adet tarihi olsun 28 günde adet olan birine göre açıklarsanız sevinirim.
kızlar bana yardımcı olun lütfen
4 yıllık evliyim...7 aydır bebek istiyoruz ama olmuyor.doktora gittim hiçbir sorun yok yumurtalıkların iyi dedi ama olmuyor işte.ve 7 aydır da adet düzensizliği var saçma sapan geliyor....şimdi yumurtalıklarda sorun olmadığı için direk incir kürü mü yapsam yoksa yine de adet düzensizliği için soğan kürü mü içsem karar veremedim bir türlü.zararı olur mu ki soğan kürü yapsam yumurtalıklaraeşime de keçi boynuzu kürü başlatıcam.kızlarrrr acil cevap bekliyorum.benim gibi olan var mı?
ayyy canım ağzından bal damlıyo :) umarım dediğin gibi olur.evet haklısın hatta bugün başladım soğan kürüne 15 gün yapıcam sonra incir kürüne başlıcam.Ama aklıma takılan ben 26-27 günde bir oluyorum adete 10 kala diyor ya bi daha ki aylarda o zamn soğan kürüne tekrar başlıycam ama ondan önce ara dönemde incir kürünü tekrar yapabiliyomuyum acaba yani bir ay yeterlimidir yoksa soğan kürü gibi her ay yapmam gerek mi ? o zaman da soğan kürüyle incir kürünü sürekli aylarca yapıyomuşum gibi olucak. bir ayda incir kürünü bırakmalımıyım devam mı etmeliyim?
arkadaşlar merhaba :
benimde çiklata kistim vardı hatta ameliyat dediler ama soğan kürünü denedim geçen doktora gittim kist yok dedi çok sevindim şimdide sadece 3 -4 miyomum var. incir kürünü denemek istiyorum ama soğan kürünü sadece ilk 15 gün kullandım daha birkaç ay daha yapmam gerekiyor şimdi merak ettiğim soğan kürüne devam mı edeyim yoksa incir kürünü mü yapayım kafam çok karıştı