arkadaşlar bende incir kürünü denedim ve o ay hamile kaldım.Çocukta istiyorduk zaten uzun süre tedavi olmuştum en son aşılama yapıldı tutmadı bende incir kürünü denedim ve o ay hamile kaldım.Allah herkeslere nasip etsin
canim bende merak ettm aynisini uygulamak icin vereyim sanada yumurtlamayi ve kolay hamis kalmayi kolaylastiran kurmus:)
TARIFI:
*orta boy sogani 1 veya 1,5 su bardagi kaynar suda 5 dk. hasla.
*haslanmis soganin suyu ilik halde icilmeli
bu kuru gunde 2 kez uyguluyosun her defasinda taze olarak hazirliyosun....
bende yeni baslicam konusuruz artik umarim faydasi olur canim yaaa rabbim bize hayirli zamanda saglikli hayirli evlatlar verir insallah :)
Kızlar,
benim adetlerim düzenli hormon testim ve rahmimde de sorun yok herşey normal dedi. eşimde de sorun yok. soğan kürünü uygulamam gerekir mi yoksa direk incir kürüne mi başlasam. şuan adetimin 1.günü incir kürüne ne zaman başlamam gerekir yardımlarınızı rica ediyorum lütfen 3 yıllık evliyim ve çocuğumun olmasını istiyorum.
o zaman direk incir kürüne başlayabilirsin canım ..bazıları adetin 2.günü başlıyor bende bu ay incir kürü yapcam ama adetin 3.günü hormon testi yaptıracağım için testten sonra başlamayı düşünüyorum
bebikim bu incir kürü nasıl yapılıyor. netten okuduğum kadarı ile yarım litre suya 9-10 adet incir atıp 15 dakka kaynatıyoruz. ılıyınca içiyoruz 21 gün boyunca sonra 7 gün ara verip yine içiyoruz doğru mudur şekercik. birde bu incir yumurtalarımı çoğaltıyor tam olarak ne yapıyor?
kızlar iyi akşamlar. ben bu ay klomen+çatlama iğnesiyle beraber incir kürü yaptım. 21 gün yaptım 7 gün arada bugün bitiyor. ama hala regli olmadım. yinede ikinci 21 güne başlamalı mıyım? lütfen yardımcı olabilir misiniz?