arkadasalar bizde 6 aydir ; gun say ovulasyon aleti al uygulamalari yap bacaklari kaldir bekle kimildama gibi ugraslarla bebis icin ugrasiyoruz suan biraz moralim bozuk aslinda biraz deilll cokcokcock bozuk cunkku cok umitliydim bu ay
ben ilk 4 ayda yumurtlamayi goremedim son doneminde adet gecikmeside oldu kist gibi biseyler olmus doktora gittik sorun yok gidin evinize ev tipi bebek yapin dedi ....hic hap kullanmadim gecikmelide olsa adetim oldu sonrasinda hemen sogan kurune basladim 15 gun erken donemde hastalandim sonrasinda incir-havuca basladim ve ilk bu kurlerden sonra ovulasyon aletinde yumurtlamami yakaladik 12. ve 13. gunde yumurtlama oldu ve agrili oldu sonrasinda sol kasigimda bir sizlama kaldi hep devam etti hizli yururken ayakta uzun sure kalinca cekme yapiyo ve o kisim gergin hatta suanda bile halaa sizi devam ediyor. sonrasinda 2. incir-havuc kurune basladim ama o da mideme cok dokundu sanirim havuc dokunuyo sizlerden dokundugunu hisseden var mi??????????2. kurumun bugun 7. gunu ama kahverengi geldi bu sabah
((((((
ama bu kurlerin faydasina yumurtlama aletindeki gulen suratla sahit oldum
simdi ne yapicagimi bilemiyorum incir kurune devam edip hastalanmamain 7. gununde bunu kesip sogan kurune mi baslasam 1 seans daha yapsam ne dersiniz ?????
bu arada yurt disinda oldugumuz icin esimede keci boynuzu bulamadik buralarda ama kesi boynuzu tozu bulduk onuda icirip duruyoruz
hayy allahimmm hayirli olan ennnnnnn kisa zamanda bebeislerimizi ver bize yarabbimmm ........