Ben daha kontrole gitmedim ama içtiğim günden beri kasıklrım da ağrı var acaba ondan mı diyorum inşallah ondandır Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahMerhaba bende duydum ve gecn hafta basladim yumurtam benim 1 oluyordu son aylar bugun 6 diye saydi aret hoca ben sok oldum
Hayirlisi olsun regl nize daha varmi?Ben daha kontrole gitmedim ama içtiğim günden beri kasıklrım da ağrı var acaba ondan mı diyorum inşallah ondandır Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Daha 10 gün varHayirlisi olsun regl nize daha varmi?
Bu kürleri tarif eder misin canım biz bilmeyenler için. Nasıl yapılıyor ve yapmaya ne zaman başlamalıyızMerhaba bende duydum ve gecn hafta basladim yumurtam benim 1 oluyordu son aylar bugun 6 diye saydi aret hoca ben sok oldum
Arkadaşlar merhaba daha yeni katıldım aranıza1 senedir evliyim korunmasız şekilde anne olamadım Yumurtalıklarım da büyüme ve çatlama sıkıntısı var
İncir kürü ve havuç kürünü duydum bu ay ona başladım yaklaşık 6 gündür içiyorum bu kürler sayesinde hamile olduğunu öğrenen var mı acaba gebelik var mı
Merhaba bir sonuç elde ettiniz mi kürden ?Merhaba bende duydum ve gecn hafta basladim yumurtam benim 1 oluyordu son aylar bugun 6 diye saydi aret hoca ben sok oldum
Bende onu denemeyi dusunuorum kac gun yapiliyorİki cocugumada sogan kuru ile hamile kaldım. Bana yan etki yapmadi.
Su sekilde bos yumurta yada bir yumurta cikarken doktor 10 yumurta saydi 4 döllendiMerhaba bir sonuç elde ettiniz mi kürden ?
Peki hamilemisinizSu sekilde bos yumurta yada bir yumurta cikarken doktor 10 yumurta saydi 4 döllendi
9 haftaya kadar evetdi ama bos gebelik oldu icin malesefPeki hamilemisiniz
Yani incir ve havuç suyu kürü yapınca olumlu sonuç aldınız mı ?9 haftaya kadar evetdi ama bos gebelik oldu icin malesef
Aldim tabiki 1 yumurtam vardi yada yumurtalar bosYani incir ve havuç suyu kürü yapınca olumlu sonuç aldınız mı ?
Çok geçmiş olsun rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Siz o zaman sadece incir yedinizAldim tabiki 1 yumurtam vardi yada yumurtalar bos
Cikmissi
İncirden so ra 10 yumurta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?