• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İncir kürü sakıncası?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Queenqo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2015
205
45
98
arkadaşlar merhaba bebek istiyorum ve nedensiz bir şekilde olmuyor. Bunay incir havuç kürü deneyeceğim ama az önce okuduğum bir yazdıra yumurta problemi olmayanların incir kürünü kullanmasının sakıncası olabildiğini okudum.
Benim gibi problemi olmayan ve kürü deneyip sıkıntı yaşamayan var mı yapsam mı kürü?

Herhangi bir probleminiz yoksa 1 adet kuru inciri aksamdan zeytinyagina koyup sabah yemenizi oneririm. Hem cocuk icin hemde baskada cok faydaliymis. Yumurtaliklar zaten calisiyorsa oteki kürü yapmaniz banada cok dogru gelmedi

Sorununuz yoksa denemeyin tabiki de içerinin düzenini bozarsınız yumurtlama günlerine dikkat edin güzel beslenin bu yeterli kür yapmayın yiyin.

Bende pcos var ama ben kürü tamamlayamadım çok fena ishal olmuştum

Ama bu kürü yapıp ilk Aydan hamile kalan o kadar çok insan var ki hevesleniyorum

Tamam ama onların ihtiyacı var ki yapıyorlar senin müşkülün yok vakti zamanı var sabretmemiz gerek

Tanıdıklarım var 1 sene cocukları olmadı eşininde onun da herhangi bi problemi yok dendi doktor acele etmeyin olur dedi bir seneden sonra oldu çocukları kaderde ne yazıyorsa o yani sen ne zamandır istiyorsun?

Tanıdıklarım var 1 sene cocukları olmadı eşininde onun da herhangi bi problemi yok dendi doktor acele etmeyin olur dedi bir seneden sonra oldu çocukları kaderde ne yazıyorsa o yani sen ne zamandır istiyorsun?
7 8 ay oldu. Her ay acaba oldu mu diye ummak beklemek çok zor ben de çok sabırsız bi insanım

7 8 ay oldu. Her ay acaba oldu mu diye ummak beklemek çok zor ben de çok sabırsız bi insanım

Aynı ben bizimde 8. ayımız olacak bu ay da olmazsa ben biraz alıştım ilk aylara göre ama regl yaklaşınca ister istemez kendini dinliyor acaba diyor insan :)

Hatta annem kuru incir almış ne hikmetse ziyaretine gittiğimde verdi bana benimde aklıma geldi kür yapmak ama yumurtlama günümü biliyorum reglde günlerinde de sıkıntı yok dedim neden yapayım çünkü kür çok etkili ağır yan, sabah akşam ilaç gibi içiyorsun düzenim bozulmasın diye boşverdim. Bikere soğan kürünü denedim 5 gün yaptım adet düzenimi bozmuştu.

Hatta annem kuru incir almış ne hikmetse ziyaretine gittiğimde verdi bana benimde aklıma geldi kür yapmak ama yumurtlama günümü biliyorum reglde günlerinde de sıkıntı yok dedim neden yapayım çünkü kür çok etkili ağır yan, sabah akşam ilaç gibi içiyorsun düzenim bozulmasın diye boşverdim. Bikere soğan kürünü denedim 5 gün yaptım adet düzenimi bozmuştu.
Hadi ya

Merhaba arkadaşlar.. Ben daha önce bir aşılama süreci geçirdim.. Ama Dr konusunda cok ciddi sorun yaşadık malesef yanlış tedavi oldu.. Şimdi ben bilemiyorum yumurtlamam da sorun var mı yok mu? Bunun içine yapabilirim? Bir yıldır evliyim bizim de çocuğumuz olmadı.. Yaş 32.. Bana uyar mı acaba ben de hemen başlamak isterim bu İncir havuç kürüne.. Birçok kişi olumlu sonuçlar yazmış.. Çok heves ettim..

arkadaşlar merhaba bebek istiyorum ve nedensiz bir şekilde olmuyor. Bunay incir havuç kürü deneyeceğim ama az önce okuduğum bir yazdıra yumurta problemi olmayanların incir kürünü kullanmasının sakıncası olabildiğini okudum.
Benim gibi problemi olmayan ve kürü deneyip sıkıntı yaşamayan var mı yapsam mı kürü?
Canım yaptın mı
Bende de sorun yok da

Back