- 13 Mart 2019
- 13.125
- 43.043
-
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Canım ben soğan kürünü iki ay yaptım. Toplamda dört ay yapılıyor muş . İncir kürünü da bir ay yaptım.Yaptım ay hamile kaldın ama sadece bunları yapmadım. Vücut ısısıyla yumurtlama mı takip ettim . Eşime çok dikkat ettim benim profilimde bulabilirsin hepsini anlattım . Bir de hayıt tohumunun suyunu içtimEveet incir kürüyle hamile kalan varmı ?
Şu anda deneyen yada daha önce yapanlar var mı ? :)
Ben artık kürlerle hemhal oldum
Vesile hangisi bilemiyorum o yüzden araştırıp uygulmaya çalışıyorım :)
Deneyimleyenler varsa yada yapmak isteyenler gelin birlikte yapalım
21 gün !
Yumurta kalitesini arttırıp hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş..
Tarifi :
6 7 adet kuru inciri ikiye bölüp yarım litreden biraz fazla suda 15 dk kaynatıyoruz.
Ilıyınca içiyoruz. Gün içinde iki bardak içiliyor aç tok farketmiyor
Şimdiden şifa olsun bebeklere vesile olsun..
Eşime de keçi boynuzu yapıyorum
Rabbimiz hiç bir nimeti boşa yartmamaış
Her biri tefekkür sebebi ELHAMDÜLİLLAH☝
Canım ben soğan kürünü iki ay yaptım. Toplamda dört ay yapılıyor muş . İncir kürünü da bir ay yaptım.Yaptım ay hamile kaldın ama sadece bunları yapmadım. Vücut ısısıyla yumurtlama mı takip ettim . Eşime çok dikkat ettim benim profilimde bulabilirsin hepsini anlattım . Bir de hayıt tohumunun suyunu içtim
benincir vehavucla ama 6
haftalikken dustu malrsef ilk 21
gun kullandim ve o ay hamile kaldim ama ayrica esimede kecibiynuzu icirdim hangisinden oldu bilmiyorum
bu ay bende denicem çalıştığım için günde 2 defa yapma şansım yok o yüzden sadece akşamları yapacağım hatta bugün başlıyorum
Merhaba ben bu sekılde yapmıyorum dogal ıncır aldım kucuk onları yıkadım 2 ye böldüm cam kavanoz ıcınde agzına kadar z. Yag dokup 5 gun beklettim hala z. Yag ıcındeler hergun 2 tane yiyorum ac karna sogan suyu da ıcıyorum 21 gun yıyecegım benim daha 9.gunum ise yarayıp yaramadığını bıldırım
Allah razı olsun canım ıns guzel haberlerle gelirim Allah hepimize hayırlı saglıklı evlatlar ikram etsinŞifa olsın inşallah canım senin yaptığın şekli de duymuştum bende saraçoplundan baktım
Güzel haberlerini bekliyoruzz
Allah razı olsun canım ıns guzel haberlerle gelirim Allah hepimize hayırlı saglıklı evlatlar ikram etsin
Canım o lekelenmem yerleşme değil miymiş? Hasta oldun muEveet incir kürüyle hamile kalan varmı ?
Şu anda deneyen yada daha önce yapanlar var mı ? :)
Ben artık kürlerle hemhal oldum
Vesile hangisi bilemiyorum o yüzden araştırıp uygulmaya çalışıyorım :)
Deneyimleyenler varsa yada yapmak isteyenler gelin birlikte yapalım
21 gün !
Yumurta kalitesini arttırıp hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş..
Tarifi :
6 7 adet kuru inciri ikiye bölüp yarım litreden biraz fazla suda 15 dk kaynatıyoruz.
Ilıyınca içiyoruz. Gün içinde iki bardak içiliyor aç tok farketmiyor
Şimdiden şifa olsun bebeklere vesile olsun..
Eşime de keçi boynuzu yapıyorum
Rabbimiz hiç bir nimeti boşa yartmamaış
Her biri tefekkür sebebi ELHAMDÜLİLLAH☝
Canım o lekelenmem yerleşme değil miymiş? Hasta oldun mu
Hayırlısı olsun canım ben hasta da olmadım öyle bekliyorumMalesef canım değilmiş adet oldum ve bitmek üzere hayırlısı değilmiş diyorum
Rabbime ne zaman dilerse
Hayırlısı olsun canım ben hasta da olmadım öyle bekliyorum
Geçen Pazar olacaktımHadiiikaç gün geciktin
Geçen Pazar olacaktım
Doktora gittin miBen bu sefer 17 gün falan geciktim canım
Heralde arada ki lekeler yüzünden