Havucu bir defasında ekledim, ama inciri çok tükettim, suyunu da içtim, inciri de bol bol yedim. Adet olmaya yakın çok sancılarım oldu, ama adet olamadım. Önce sevindim, acaba hamile miyim diye, ama 3 defa kün testi yaptım ve negatif. Yarın doktora gideceğim.incir kürü mü uyguladınız havuç da eklediniz mi? bu ay ben de incir ve havuç kürü yaptım. yumurtlamamı filan sağlamadı bence. bari adetimi geçirmese korktum şimdi
Kan testi mi idrar mi anlamadim?Havucu bir defasında ekledim, ama inciri çok tükettim, suyunu da içtim, inciri de bol bol yedim. Adet olmaya yakın çok sancılarım oldu, ama adet olamadım. Önce sevindim, acaba hamile miyim diye, ama 3 defa kün testi yaptım ve negatif. Yarın doktora gideceğim.
Kan testi mi idrar mi anlamadim?
kızlar bnde soğan kürü yaptığımda adetim gecıktı bu ay nasıl olcak bılmıyorum ıkı aydr sogan kuru yapıyrum ve ıkı aydr agrım olmuyor yumurtlama donemınde bısey duydunuz mu
bende bu ay incir kürü yaptım erken bile adet oldum
İnciri ne kadar tükettiniz, ben hem suyunu içtim, hem incir yedim bol bol...
İnciri ne kadar tükettiniz, ben hem suyunu içtim, hem incir yedim bol bol...kızlar ben yaptım, gayet güzel bir içecek hoşaf gibi işte..:) bir işe yaradımı bilemem ama adetim gecikmedi..
yarım lt biraz fazla kaynar suya 7-8 inciri bölerek attım tam 15 dk kaynattım ağzı kapalı şekilde ,
sonra altını kapattım ılıdıktan sonra gece yatarken 1,5 bardak , sabahta işe gitmeden kalanı içtim , ama incirleri yemedim ,
ben de 4-5 inciri bölerem attım, sabah akşam 2 hafta boyunca içtim, incirleri yedim, normalde de ara ara atıştırdım, tatlıyı çok severim de, ama bolca da buay stres yaptım. 36 yaşındayım, geç mi kaldım stresine girdim.
Tüp bebeği nasıl tercih ettini? Uzun sürü denedinizde mi olmadı yoksa jinekolojik rahatsızlığınız mı var?benım kadar geç degilsin ben 41 yaşındayım bir kızım var çok şükür kardeş istiyor dün tüp bebek ted basladık ,
hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Tüp bebeği nasıl tercih ettini? Uzun sürü denedinizde mi olmadı yoksa jinekolojik rahatsızlığınız mı var?
Olur İnşallah, rabbim dualarınızı kabul etsin. Ben de geçtiğimiz mart ayında kürtajsız bir düşük yaptım. 4-5 aydır olmadı, geçen muayenede doktor yumurtalıkların normal ama yumurta takibine başlayalım dedi. Adetinin 3.günü gel dedi, ama adet olamadım, ve şuan öyle çok üzgünüm ki...İnşallah bir sıkıntı çıkmaz.yok canım hiç bir sıkıntı yok diyor dr lar , ama 1 yıldır olmadı , kızım dogal yollardan oldu ama şimdi olmuyor ,
İnciri ne kadar tükettiniz, ben hem suyunu içtim, hem incir yedim bol bol...