İncir Kürü adeti geciktirir mi?

Kafaya cok takinca da gecikiyir. Hormon tahlillerinizde prolaktin yuksek cikmadiysa bir sıkıntı yaratacagini sanmiyorum. Ben de yumurta tembelligi var ama faydasini gordugumu sanmiyorum. Cunku ovu testlerinde koyu degildi lh hormonu. Yine de yapiyorum iste..
Kafaya çok taktım evet ama incir de prolaktini yükseltiyormuş, ve inciri çok tükettim bu ay, ilk defa böyle gecikti. Yarın İnşallah doktora gideceğim, çok korkuyorum. Hormon testi de hiç yaptırmadım.

Kafaya çok taktım evet ama incir de prolaktini yükseltiyormuş, ve inciri çok tükettim bu ay, ilk defa böyle gecikti. Yarın İnşallah doktora gideceğim, çok korkuyorum. Hormon testi de hiç yaptırmadım.
Keske hormon tahlili yaptirmadan başlamasaydınız küre. Benim de dolgunlastirdi sanki göğüslerimi psikolojik mi bilmiyorum. Kaş yaparken göz çıkarmamışızdır insallah. Bıktım ottan çöpten:)

İyi günler,
Ben bu ay ilk defa hamile kalabilmek için incir kürü uyguladım. Bugüne kadar hiç adet düzensizliği yaşamamıştım ama ilk defa buay adetim 8 gün gecikti. Kan testi yaptırdım, hamile de değilim. Hamilelik için de çok stres yaptım. İncir kürü yapıp da adeti geciken var mı, ya da böyle bir şey duydunuz mu?
Mrb adet gecikmesi sebebiyle doktora gittiniz mi problem neymiş bende incir kürü uyguluyorum adetim gecikti

selamlar, bu konuyu görünce merak ettim neler yaşadınız sonrasında? ben de incir kürü yaptım 1 ay, bir faydası olmadı ve normal adet oldum. sonra devam etmedim ancak bir sonraki regl dönemimde 42.güne kadar adet olamadım. kan testi yapıldı 2 kez, gebelik yok. ama yumurta büyüyüp çatlamıyor. şimdi söktürücü kullanıcam. acaba iyi birşey yapalım derken zararlı ve dengeyi bozan birşey mi yaptık? hayatımda hiç reglim böyle gecikmedi. sizin de sonrasında yaşadıklarınızı merak ediyorum?

Merhaba. Bu siteden hep faydalanıyorum. Bende yazmak istedim. İncir kürü kullandım 10 kasımda olmam gerekisordu adeti olmadım heveslendim gebeyim sandım ama 15 kasım yani bugün sabah geldi. Hemde normalden daha fazla oluyorum. Diğer aya incir mincir kesinlikle denemicem bu da bana ders olsun.

X