Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Incir havuc kürü uygulayanlar
- Konu Sahibi Pinar2019
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #incirhavuckürü
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Ekim 2019
- 358
- 313
- 23
- 34
- 2 Ekim 2019
- 358
- 313
- 23
- 34
- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.340
- 398
mrb. ben adetimin 5.günü incir havuç kürüne başladım ama 14. günde kanamam geldi. sat 10kasım aslında ama neden böyle erken geldi anlamadım. hayatımda hiç erken adet olmadım. genelde hep gecikir bazen 3 ay gelmez ilk defa erken geldi hemde bayaaa bi erken.
ben çalıştığım için akşamları hazırlıyordum. 2 bardak bişi çıkıyor zaten. 2 ayrı tencerede yarımşar litre suyu kaynat. incirleri ve havuçları doğra. sular kaynamaya başlayınca birine havuçları diğerine incirleri koy. inciri 15 dk , havucu 20 dk kaynat ağızları kapalı bi şekilde. ılıyınca ikisinide aynı şişeye süzerek koy. tadı çok güzel. ben akşamdan hazırlayıp 1 bardağını yatmadan önce kalan 1 bardağınıda sabah uyanınca içiyordum. kasıklarımdaki hareketlenmeleri de hissediyodum. demekki yumurtalıkları çalıştırmaya etkisi var diyorum kendimce..
Ama tuhaf bi şekilde erkenden adet oldum. gerçi yerleşme kanaması sanıp bi an sevindim ama kendimi üzmemek için beklemeye karar verdim.bugün kanamamın 2. günü adetmi yerleşme kanamasımı henüz emin olamadım.
ben çalıştığım için akşamları hazırlıyordum. 2 bardak bişi çıkıyor zaten. 2 ayrı tencerede yarımşar litre suyu kaynat. incirleri ve havuçları doğra. sular kaynamaya başlayınca birine havuçları diğerine incirleri koy. inciri 15 dk , havucu 20 dk kaynat ağızları kapalı bi şekilde. ılıyınca ikisinide aynı şişeye süzerek koy. tadı çok güzel. ben akşamdan hazırlayıp 1 bardağını yatmadan önce kalan 1 bardağınıda sabah uyanınca içiyordum. kasıklarımdaki hareketlenmeleri de hissediyodum. demekki yumurtalıkları çalıştırmaya etkisi var diyorum kendimce..
Ama tuhaf bi şekilde erkenden adet oldum. gerçi yerleşme kanaması sanıp bi an sevindim ama kendimi üzmemek için beklemeye karar verdim.bugün kanamamın 2. günü adetmi yerleşme kanamasımı henüz emin olamadım.
İlk Sadece incir suyu içip 7 günden sonra havuçla karıştırıcaksınız.. incir yumurtaları büyütüo havuç çatlatıor bende sizin gibi aynı hatayı yaptım erken adet oldum:) sonra doğrusunu öğrenince o şekilde uyguladımmrb. ben adetimin 5.günü incir havuç kürüne başladım ama 14. günde kanamam geldi. sat 10kasım aslında ama neden böyle erken geldi anlamadım. hayatımda hiç erken adet olmadım. genelde hep gecikir bazen 3 ay gelmez ilk defa erken geldi hemde bayaaa bi erken.
- 16 Aralık 2019
- 64
- 23
- 3
- 31
İlk Sadece incir suyu içip 7 günden sonra havuçla karıştırıcaksınız.. incir yumurtaları büyütüo havuç çatlatıor bende sizin gibi aynı hatayı yaptım erken adet oldum:) sonra doğrusunu öğrenince o şekilde uyguladım
hmmm haklısınız. ben böyle düşünmemiştim. düşününce mantıklı geldi. teşekkür ederim :)
Selam arkadaşlar yeni Bi başlık açmak istemedim bana da yardımcı olun lütfen..
Ben incir havuç kürünü geçen ay yaptım ama sadece bir defa kullandım bir hafta ara verip tekrar 2. Defa uygulamadım. Bu kürü kullanıp adet gecikmesi yaşayan var mı? Bir de aşırı saçım dökülüyor neden acaba bilgisi olan var mı
Ben incir havuç kürünü geçen ay yaptım ama sadece bir defa kullandım bir hafta ara verip tekrar 2. Defa uygulamadım. Bu kürü kullanıp adet gecikmesi yaşayan var mı? Bir de aşırı saçım dökülüyor neden acaba bilgisi olan var mı
mrb. ben adetimin 5.günü incir havuç kürüne başladım ama 14. günde kanamam geldi. sat 10kasım aslında ama neden böyle erken geldi anlamadım. hayatımda hiç erken adet olmadım. genelde hep gecikir bazen 3 ay gelmez ilk defa erken geldi hemde bayaaa bi erken.
Yerleşme kanamasıymış meğer..
Ne kadar bir süre kullandiniz acaba?merhaba bende bu kürü uyguladım çok şükür suan hamıleyımm
Ne kadar güzel böyle mesajları okumak insanı rahatlatiyosunuz ben de bu gün başladım inşallah nasip olur bizlerdeYerleşme kanamasıymış meğer..
- 20 Eylül 2022
- 36
- 13
- 3
- 25
Sizde de işe yaradı mıNe kadar güzel böyle mesajları okumak insanı rahatlatiyosunuz ben de bu gün başladım inşallah nasip olur bizlerde
- 20 Eylül 2022
- 36
- 13
- 3
- 25
Nasıl yapıyorsunuz kürümerhaba bende bu kürü uyguladım çok şükür suan hamıleyımm
Saraç oğlundan almıştım tarifi YouTube var şifa olur insallahNasıl yapıyorsunuz kürü