Gebeliğe Hazırlık İncir+havuc kürü deneyenler yardmcı olun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sadece
istersen önce prolaktin testi yaptır hastanede zaten hormon tahlili yaptırdıysan doktor söylüyor yüksek çıkmış diye eğer böyle bişey demedi ise normaldir
gebelik testi yaptırmıştım bişe demedi o yüzdende

Prolaktini adet zamanı mı ölctürüyoruz ılla bı de dahiliye den de baktırablr myız acaba yoksa ılla kadın dogum mu ıstıyo tahlılı
Prolaktin için özel bir gün söylemedi doktorum değişebilir elbette farklı günlerde ama yüksek ise yüksek çıkar mutlaka. Dahiliyeye gebelik istiyorum tüm kan değerlerime bakar mısınız dersen vitaminlere falan da bakar iyi olur bence. Prolaktini de belirt.

Bugun dahılıyeye gttım söyledım detaylı bakalım sbah ac gel seker de bakalm dedı prolaktın dye belırtmedm Ama gebelık üzerine söyledm yanı bi de aksam 8 den snra bsey yeme dedı aclık durumu 8-10 saat olması yeterlıymıs bn yarın öglene anca gıderm 16 saat fln oluyo yaa

Saraçoğlu incir kürü dedim nette orda incirler yenecek diyo
Canım bugun gecıkmenın 8. Gunu ve dun testte koyu czgıyı gördüm bugun dr a gttık 5 hftalık kese göründü cok sükür incir vesıle oldu bna rabbım ısteyen herkese nasıp etsn kk ya da fazla grmeyı dusunmuyorm artk cok degısık olaylar var strese grmek ıstemıyorm bılgı vereym ıstedım denemekte fayda var ıns ısteyen herkese verr rabbım beklemıyordm aslnda ama oldu cok sükür

Çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin inşallah bizlerede dua et

Kızlar ben 42 gün ictim incir havuç sonra olmadı yumurtalarim catlamiyodu 1 ay kullandıktan sonra 1 ay da ara verdim dinlendim bir sonraki ay gittim doktora kontrol için meğer 1 aylık hamileymisim rabbim herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…