- 11 Ocak 2017
- 788
- 298
- 33
- 35
Ins canim hep beraber olmazsa diger ay bal corek otu kurunu deneyecem esimde keci boynuzu ozu iciyordu onada keci boynuzu cayi demleyecem ins gerek kalmazİnşallah canım benim hayırlısıyla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ins canim hep beraber olmazsa diger ay bal corek otu kurunu deneyecem esimde keci boynuzu ozu iciyordu onada keci boynuzu cayi demleyecem ins gerek kalmazİnşallah canım benim hayırlısıyla
Ay inşallah canım lütfen mutlaka yaz benim de 10 u bakalımkızlar ben 1 agustos da basladım ıncır havuc kürüne 14 gun uyguladım hatta son bı gun kalmıstı bska yerdeydım yapamadım 14 günlük kür bıttıkten 2 gun sonra kasık sızılarım basladı ve catladı tahmınım bı ıkı gun arada sızılar oldu yıne hep degerlendırdm ama bılemıyorm ıns işe yaramıstır hayrlısıyla burdan haber ederm sızlere bat 28 agustos bakalm
İnşallah gerek kalmaz canım ben eşime bişe içirmiyorum içirsem mi kiIns canim hep beraber olmazsa diger ay bal corek otu kurunu deneyecem esimde keci boynuzu ozu iciyordu onada keci boynuzu cayi demleyecem ins gerek kalmaz
Valla hic bilmiyorum canim benim hormon testinde hersey guzel cikinca arastirmadim kullandim ama corek otu yagi gercekten yumurtayi guclendiriyor bence cunku kullandigim ay baya siddetli yumurtladimKızlar bende incir kürünü denemek istiyorum ama prolaktinim yüksek olduğu için cesaret edemedim yorumlarda da hep kullanılmasın denmiş çörekotunu nasıl kullanıyorsunuz onun prolaktine bir etkisi olmuyor değil mi
bende baktırmadım prolaktine ama incir kürünü yapıyorum amma batar amma çıkar hesabıKızlar bende incir kürünü denemek istiyorum ama prolaktinim yüksek olduğu için cesaret edemedim yorumlarda da hep kullanılmasın denmiş çörekotunu nasıl kullanıyorsunuz onun prolaktine bir etkisi olmuyor değil mi
İnşallah hayırlısıyla canım benimGecen ay sol kasikta olmustu agri simdi de hafif hafif sag kasikta agri var yurudugumde bir 2 gune yumurtlarim ins bu ay tutar bebegim hepimizin ki
Prolaktin ciddi sıkıntı ya ilaçla baskılamıştım ama yine çıktı en son baktığımdan sonra daha da çıkmış olabilir bence ihmal etme çünkü yüksek olunca yumurtlamayı engelliyor bende klomen kullanmıştım bu ay 2.yi ama malesef yine tutmadı regl oldumbende baktırmadım prolaktine ama incir kürünü yapıyorum amma batar amma çıkar hesabı![]()
Ay korktum bi an yaProlaktin ciddi sıkıntı ya ilaçla baskılamıştım ama yine çıktı en son baktığımdan sonra daha da çıkmış olabilir bence ihmal etme çünkü yüksek olunca yumurtlamayı engelliyor bende klomen kullanmıştım bu ay 2.yi ama malesef yine tutmadı regl oldum
Tmam canım ınsallah haber edecm burdanAy inşallah canım lütfen mutlaka yaz benim de 10 u bakalım
Tmam canım ınsallah haber edecm burdan
Bende bırakıyorum o zaman hayıt tohumu aliyim onu içiyim bariBende denedim incir havuç kürünü hiçbir sorunum yokken bu kürden sonra prolaktin seviyem yüksek çıktı meğersem incir süt yaparmış şimdi hayıt suyu içiyorum
8 gün kullanmışım şimdi hesapladım umarım sorun olmazBende denedim incir havuç kürünü hiçbir sorunum yokken bu kürden sonra prolaktin seviyem yüksek çıktı meğersem incir süt yaparmış şimdi hayıt suyu içiyorum
8 gün kullanmışım şimdi hesapladım umarım sorun olmaz![]()
Prolaktini adet zamanı mı ölctürüyoruz ılla bı de dahiliye den de baktırablr myız acaba yoksa ılla kadın dogum mu ıstıyo tahlılıİncir havuç yaptım iki ay önce regl gecikmesi vardı o ay tam zamanında oldum. Bu ayda aslan pençesi, soğan yaptım 30 günde olacağım ( inş olmayacağım) çünkü yumurtam sorunsuz gelişti 16. Gün catladi doktor takip etti hiç ilaç kullanmadım o da şaşırdı senin nasıl regl gecikmen oldu bu kadar zaman diye. Hatta rahim duvarın ince dedi nar suyu içtim çok şükür beş gün sonra 6 mm daha kalınlaşti ideal oldu. Tabi dokturum bunlar faydalı değil ama zararı da olmaz dedi. Prolaktin yüksek ise incirden uzak durun benim düşüktü sorun olmadı.