• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İncir+havuc kürü deneyenler yardmcı olun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben prolaktinden emin olamadığım için inciri kullanmadım, hayıt çayı ve çörek otu kullanıyorum bu ay. Bir ara prolaktinim yüksek çıkmıştı hayıt dengeledi. Geçen ay da çatlatma iğnesi çatlatmadı yumurtamı
Yarın tahlil yaptırcam bakalım nasıl çıkacak. Havuç çatlatmaya yarıyormuş canım havuç kullan istersen

Tamam canım bir iki günde başlayayım ben de... bakalım bu ay çatlatabilcem mi:KK66:
Haberleşelim mutlaka :KK15: bende şimdi havuç incir kaynıyo Ocak'ta karıştırıp içicem iki gün tüketme şansım varmış galiba dolaba koyucam gerisini

Haberleşelim mutlaka :KK15: bende şimdi havuç incir kaynıyo Ocak'ta karıştırıp içicem iki gün tüketme şansım varmış galiba dolaba koyucam gerisini
Tamam canım haberleşelim ben de yarın başlayayım, incir kürüne son bir hafta çatlama için havuş ekleyin diyor. Ben sadece havucu kaynatıp içeyim:KK15:

İkisini yapsam olur mu acaba canım ya çünkü yumurtalık tembel klomen kullandım bi tane büyüyordu hep
Canm sen ıncır ve havuc yap bırarada senın hem tembel hemde catlamıyormus galıba onu önerıyor saracoglu ztn havucu ıncırle berabr yapmak zorundasn oyle dıyordu

Canm sen ıncır ve havuc yap bırarada senın hem tembel hemde catlamıyormus galıba onu önerıyor saracoglu ztn havucu ıncırle berabr yapmak zorundasn oyle dıyordu
Hımmm tamam canım şimdi sadece incir yapıp içtim ama yarından itibaren havuçta yapiyim bari

Nasıl uyguladın canım
Cnm 7-8 tane inciri güzelce yıkadım ortadan böldüm 2 bardak klorsuz kaynayan suyun içine attim 15 dk o şekilde kapağı kapalı kaynadı başka tencerede orta boy 1 havucu yıkadım 4e böldüm onuda 2 bardak suda 20 dk kaynattım sonra bunlar iliklasmaya başlayınca ikisini bir kapta karıştırıp sabah akşam ictim

Kizlar yumurtanin catlayip catlamadigini sadece doktor kontrolunde mi anliyoruz ben 2 aydir corek otu yagi iciyorum yumurtlamaya kadar ictigim ilk ay hamile kaldim ama kimyasal oldu gecen ay yumurtlama gunumde feci kasik agrisi cektim yani bu agri yumurtanin catladigini mi gosteriyor bakalim bu ayda kullaniyorum ins ise yarar

Kizlar yumurtanin catlayip catlamadigini sadece doktor kontrolunde mi anliyoruz ben 2 aydir corek otu yagi iciyorum yumurtlamaya kadar ictigim ilk ay hamile kaldim ama kimyasal oldu gecen ay yumurtlama gunumde feci kasik agrisi cektim yani bu agri yumurtanin catladigini mi gosteriyor bakalim bu ayda kullaniyorum ins ise yarar
Genelde o ağrı evet yumurtlama döneminde oluyo canım

Genelde o ağrı evet yumurtlama döneminde oluyo canım
Normalde benim her ay yumurta doneminde hafif bir kasik agrim olurdu ordan tahmin ederim yumurtladigimi ama bu corek otu yagini kullandigim ay o kadar feci agri oluyor ki nerdeyse yerimden kalkamiyorum o gun agridan acaba bu yumurtanin daha cok gelistigini mi gosterir ki

Normalde benim her ay yumurta doneminde hafif bir kasik agrim olurdu ordan tahmin ederim yumurtladigimi ama bu corek otu yagini kullandigim ay o kadar feci agri oluyor ki nerdeyse yerimden kalkamiyorum o gun agridan acaba bu yumurtanin daha cok gelistigini mi gosterir ki
Muhtemelen canım. Adetin yakın mı.

Ilk haziranda kullabmaya basladim o ay kimyasal yasadim iste temmuzda baya siddetli yumurtladim bu ayda daha yumurtlamadim bi kac gune yumurtlama gunum ins hayirlisiyla bu ay saglikli bebegimin haberini alirim canim

kızlar ben 1 agustos da basladım ıncır havuc kürüne 14 gun uyguladım hatta son bı gun kalmıstı bska yerdeydım yapamadım 14 günlük kür bıttıkten 2 gun sonra kasık sızılarım basladı ve catladı tahmınım bı ıkı gun arada sızılar oldu yıne hep degerlendırdm ama bılemıyorm ıns işe yaramıstır hayrlısıyla burdan haber ederm sızlere bat 28 agustos bakalm

Back
X