Cilt Bakımı Ürünleri inci tozu maskesi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
sen nerden hangi markayı alıyorsun ciltte ne gibi farklılıklar gözlemledin ????

Ben Kanyon Eczanesinden alıyorum cnm.Markası ANN YVETTE.Zaten ebru $allı'nın kullandığı ve bahsettiği üründe bu.Ciltte tazelik aydınlık ve gerilme oluşuyor.Biz çok memnunuz bittikçe alıyoruz

Kizlar benim bu ise hic aklim yatmiyor. Bir kere inciye parlakligini veren istiridyenin urettigi sedeftir ve bu sedef zaten kirec benzeri, inci tanesinin uzerine coken bir maddedir. Katman katman kum tanesini kaplayarak inci olusturur. Simdi siz bu katmani toz haline getirip herhangi bir sekilde cildinize yedirmeyi basarsaniz bile olsa olsa gozenekleri tikayip cildi matlastirir, parlatmazki! Bu mermer cilasini yuze surmeye benziyor bence. Ayrica gercek inciler artik cok zahmetli oldugundan uretilmiyor, kuyumculardakiler bile japon incisi. Bu nedenle gercek inci fiyatlari astronomik duzeylerde.Sizce zaten cok nadir olan bir materyalin kozmetik amacli toz haline getirilmesi ne kadar mumkun ve olsa bile bu satis fiyatlari ne kadar gercekci olur?

Gercek bir incinin - sahte olanin degil - tanesi (boncugun tanesi yani) en kalitesizi bile 100 dolardan basliyor. oysa satilan inci tozlarinin 20gr i (ortalama bir incinin agirligi) 100 dolar degil? Bence tamamen kandirmaca:KK43:

Boynumuzda durursa ,yüzümüze daha bir parlaklık verir sanki :KK66::KK66:

ama kadının cildi hakkatten de gergin botokstan mıdır inci tozundan mıdır bilinmez ama artık kendinde denemediği şey kalmadıı:KK66:en son pilatesle sütünü ikiye katladığını iddia ediyodu:KK66:

bu konuyu okuyunca aklıma seneler önce bir teyzenin sivilcelerim için söylediği bir şey geldi.yine deniz kabuguyla ilgiliydi.sedefli olanla.onu suda kaynatıp eritiyorlarmıymış neymiş.inanmamıştım.roaccutane da kullanıodum gereksiz gelmişti.yazın teyzeyi bulursam sorayım.o genç kızlığında sivilcelerinden öyle kurtulmuş.hatta ben bşr nette araştırayım birşey bulursam paylaşırım.

not:eek: teyzenin dediği istiridyenin sedefli kabuğuydu

İnci tozunu kendimizde yapabiliriz. Gerçek inciyi herkes bulamaz ama istiridye kabuklarını bulabiliriz. 7-8 adet istiridye kabuğuna ihtiyacımız olacak. İstiridye kabuklarını havanda dövelim yaklaşık iki yemek kaşığı çıkıyor tabi bu kabukların büyüklük ve küçüklük oranına bağlı. İyice dövdüğümüz un haline getirdiğimiz istiridyeleri bir kahve fincanına koyalım ve üzerini örtecek kadar limon suyu ekleyelim.Limon suyu ,kabukları tamamen eritecektir.
Yaklaşık iki gün kadar beklemesi gerekiyor.
Önce cildinizi peeling yaparak temizlemeniz ve inci tozu maskesini kirli cilde uygulamamalısınız. 1/2 yumurta akıyla , 1 tatlı kaşığı inci tozunu karıştırıp temizlenmiş cildinize sürün. Bu maskeyi haftada bir kez, en az altı hafta uygularsanız botoks etkisi gösterecektir.
Cildin iyileşme hızının artmasına ,kırışıklıkların önlenmesine ,cildin parlaklık kazanmasına pürüzsüz bir cildin oluşmasına cildin güneş ışınlarından korunmasına hücre yenilenmesine ,cildin elastiklik kazanmasına dolaşımın hızlanmasına ,cildin doğal renginin korunmasına gözeneklerin dengelenmesine aknelerin küçülmesine ölü hücrelerin atılmasına ,kızarıklıkların azalmasına ,çillerin belirginliğinin azalmasına yardımcı olur. Bunun sebebide inci tozunun yüksek oranda protein ihtiva etmesidir. Düzenli olarak bu maskeye devam ettiğiniz taktirde bebek teni bir cilde sahip olacaksınız

ama kadının cildi hakkatten de gergin botokstan mıdır inci tozundan mıdır bilinmez ama artık kendinde denemediği şey kalmadıı:KK66:en son pilatesle sütünü ikiye katladığını iddia ediyodu:KK66:

valla bende gecenlerde bır arkadasıma pilatese baslayacagımı soyledım dalga gecmıstı ebru sanlıyla mı baslıycaksın dıye ve cok gulduk uzerıne bır baska arkadasım sabahları ebru sanlı ıle pılates yaptıgını soyledı yıne saka sandım kız ınanılmaz sıkılasmıs ve zayıflamıs ınanamazsınız gorsenız yapamadıgı sabahlar kaydedıyormus eve gelınce yapıyormus...

ArkadaŞlar;

Gerçek inci tozu çok pahalıymış! Aktarlarda satılanların çoğu orjinal değilmiş!

Ben bugün güvenilir bir yere telefon ettirip sordurdum: 10 gramı 850 dendi :18:

İnci tozu + yumurta akı karışımı "hayal" oldu :KK14:

Anyvette İnci Tozu maskesi gerçekten çok güzel ben set halinde almıştım içinden çıkan krem yaglı ciltler içinmiş onu alınca ögrendım biraz yoğun kıvamlı bı krem..

X