Cilt Bakımı Ürünleri inci tozu maskesi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

songa84

BARBİ BEBEK NİŞANLANDI !
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2008
2.375
1
merhaba arkadaşlar.ebru şallı inci tozu maskesi uyguluyormuş yüzüne.bugün tv de anlattı.haftada 1 kere yapılıyormuş.yarım yumurta akına 1 tatlı kaşığı inci tozu kattı,onu karıştırdı ve yüzüne sürdü.6 hafta düzenli uygulayınca botoks etkisi yapıyor dedi.sanırım eczanelerde satılıyor bu toz.ben görmüştüm ama ilgilenmemiştim.acaba fikri olan varmı,ya da kullanan?yorumlarınınzı bekliyorum kızlar:icecream::icecream:

anam o inci tozunu bulsam yüzüme mi sürcem gamyoncuiremsu
hem çok pahalıymış :kahve:

selam kızlar benim komşum kullanıyor.130 ytl imiş iki kere bana da uyguladı.be bir fark görmedim.bunu yapan kadın 54 yaşında belki ebru şallıya iyi gelirde benim komşuya nasıl olur bakıp görcez.kaydirigubbakcemile3/B]

göz jelini kullanıyorum gayet memnunum 88 ytl civarında 30 ml 5 aydır kullanıyorum hesaplıya geldi gramajı fazla ya ama maskesi hakkında yorumum yok göz jeli morluklarımı hafifletti gibi. tavsiye ederim

piyasada içinde inci tozu olan veincinin beyaz olması nedeniyle leke açıcı özelliği bulunan sivilce önleyici bi krem var.

sivilce oluşumunu önleyen bu krem nasıl botoks etkisi yapar burda bi çelişki var.ebru şallıyada pek inanmam ayrıca ona uyarsam dünyanın nimetlerinden yararlanamadan ölücem

ebru şallı kafayı bozmuş bencelaelaelaelaelaeestetikle!suratı zaten botokstan yamulmuş!hiç o kadının yaptıklarına itimat etmiyorum ben:1no2:parası çok inci tozu da alır, altın tozu da ama işe yarar mı orası meçhul!kafamçokkarıştı

bende gecenlerde tv de anlatıyordu.çok pahalı gercekten paraları cok nereye harcayacaklarını sasırıyorlarr.boyle sacma seyler ıcın para harcayacaklarına gıtsınler o paraları bı hayır kurumuna bagıslasınlar.hem paraları bosa gıtmemıs olur hemde sewap kazanırlar.

kıslar ıncı tozunu ben kullandım cıldı cok parlak yapıyor ılk yaptıgında gozle gorulur bır parlaklık verıyor ama etkısı sureklı deıl tabıkı ve benım aldıgımda 210ytl falandı

paraya değer veren insanların alabileceği bir ürün değil anladığım kadarıyla :)

geçen gün ebru şallı mısır çarşısında satılanlar sahte diyordu nerden bilinecekki gerçeği nereden alınacak ozaman güvenipte ben pek ilgilenmedim açıkçası ayrıcada pahalıymış

inci tozu ünlü markaların antiagıng ürünlerinin maskelerinin içinde var cilde süper bi aydınlatma ve dediği gibi botoks etkisi var
ama bunlar kısa süreli arkadaşlar
yinede ne yapmak lazım bakımı elden bırakmamak lazım

Evet inci tozu çok faydalı,sürekli kullanmak gerekiyor etkisini hep hissetmek için ben eşim için alıyorum 3-4 aydır kullanıyor kendisi yalnız 1 yumurta akı fazla geliyor biz yarısını kullanıyoruz

Evet inci tozu çok faydalı,sürekli kullanmak gerekiyor etkisini hep hissetmek için ben eşim için alıyorum 3-4 aydır kullanıyor kendisi yalnız 1 yumurta akı fazla geliyor biz yarısını kullanıyoruz

sen nerden hangi markayı alıyorsun ciltte ne gibi farklılıklar gözlemledin ????

X