• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Inception (2010) - Başlangıç

EzBuZ

Danalar girmiş bostana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
4.203
1
156
Başlangıç

inception.jpg

Fragman

[youtube]AysQURe2DAc&feature=related[/youtube]​

OLAY YERİ ZİHNİNİZ!

Yapım: 2010 ~ ABD, İngiltere
Tür: Bilim Kurgu, Gerilim, Gizem, Suç
Oyuncular: Leonardo DiCaprio, Marion Cotillard, Michael Caine, Ellen Page, Joseph Gordon-levitt
Yönetmen: Christopher Nolan
Senaryo: Christopher Nolan
Senaryo (Kitap): Jonathan Nolan
Yapımcı: Christopher Nolan, Jordan Goldberg, Zakaria Alaoui, Emma Thomas
Görüntü Yönetmeni: Wally Pfister
Müzik: Hans Zimmer, David Julyan
Gösterim Tarihi: 30 Temmuz 2010 (Türkiye)

BAŞLANGIÇ

“INCEPTION”

Gösterim Tarihi: 30 Temmuz 2010

Dağıtım: Warner Bros.

Ünlü yönetmen Christopher Nolan, orjinal bir bilimkurgu aksiyon olan ve yeryüzünün heryerinde ve rüyaların mahrem ve sonsuz dünyasında gezinen “Başlangıç/Inception” filminde uluslararası bir oyuncu kadrosunu yönetiyor.

Konusu

Christopher Nolan'ın yönettiği ve Leonardo DiCaprio, Ken Watanabe, Joseph Gordon-Levitt ile Marion Cotillard'ın oynadığı Başlangıç (Inception), 30 Temmuz 2010'da Warner Bros. dağıtımıyla Warner Bros. tarafından vizyona çıkarılıyor.

Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) çok yetenekli bir hırsızdır. Uzmanlık alanı, zihnin en savunmasız olduğu rüya görme anında, bilinçaltının derinliklerindeki değerli sırları çekip çıkarmak ve onları çalmaktır. Cobb'un bu ender mahareti, onu kurumsal casusluğun tehlikeli yeni dünyasında aranan bir oyuncu yapmıştır. Ancak, aynı zamanda bu durum onu uluslararası bir kaçak yapmış ve sevdiği herşeye malolmuştur. Cobb'a içinde bulunduğu durumdan kurtulmasını sağlayacak bir fırsat sunulur. Ona hayatını geri verebilecek son bir iş; tabi eğer imkansız Başlangıç'ı tamamlayabilirse. Mükemmel soygun yerine, Cobb ve takımındaki profesyoneller bu sefer tam tersini yapmak zorundadır; görevleri bir fikri çalmak değil onu yerleştirmektir. Eğer başarırlarsa, mükemmel suç bu olacaktır. Ama ne dikkatle yapılan planlamalar, ne de uzmanlıkları, onları, her hareketlerini önceden tahmin ettiği anlaşılan tehlikeli düşmanlarına karşı hazırlıklı kılabilir. Bu, gelişini sadece Cobb'un görebildiği bir düşmandır.

Tüm dünyada 16 Temmuz 2010’dan itibaren vizyona girecek olan filmin Türkiye vizyon tarihi 23 Temmuz 2010.

valla çok merak ediyorum, ilk fırsatta izlicem, dünyada rekor kırıyormuş sanırım:hulya:

bugün ızledım
cok ılgınc bır fılmdı
ımdb de zaten baya yuksek not almıs
hanı dıkkat etmeye calısmaktan ve efektlerden gozlerım yoruldu ama gene de değdi

Güzel bir film , tavsiye ederim izleyin..
Ben bir kez daha izlemeyi düşünüyorum , etkisinden hala kurtulamadım..

Back