incelten spor önerisi lütfen ???

gizemgldgs

gldgs
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2016
25
8
29
kilom yok ama biraz daha incelmek ve sıkılaşmak istiyorum tabi bunu yaparken yanlış bir spor dalı seçip kasla kalınlaşmak istemiyorum hangi sporu önerirsiniz ? pilates ya da yüzme düşündüm fikirlerinizi ve bilgilerinizi paylaşırsanız özellikle deneyenler çoooook sevinirim :))

kilom yok ama biraz daha incelmek ve sıkılaşmak istiyorum tabi bunu yaparken yanlış bir spor dalı seçip kasla kalınlaşmak istemiyorum hangi sporu önerirsiniz ? pilates ya da yüzme düşündüm fikirlerinizi ve bilgilerinizi paylaşırsanız özellikle deneyenler çoooook sevinirim :))
Bence yüzme Canım pilatesde güzel ana yüZme kadar kesin sonuç vermez

her kası çalıştırdığı için ve bir de soğuk su sıkılaşma etkisi yarattığı için bende ona daha yatkınım en azından yaz boyunca. Doğru yüzme daha hızlı da sonuç verir teşekkürler :)
Rica ederim en kısa zamanda bende öğrenirsem bol bol yüzmek istiyorum

Yüzme dışında Fitness blender ı araştırabilirsiniz, iki aylık round 1 round 2 diye devam eden 5 e doğru zorlaşan programları var, youtube da round 1 i ücretsiz yayınlamışlar diğer programlar kendi sitelerinde 15 dolar. Programın özelliği hergün çalıştıracağınız bölgeleri profesyonel olan kişiler düzenlemiş oluyor. Siz de videoları evde çalışıyorsunuz, 8 hafta sonra after ile kendinizi daha bir kucaklamak istiyorsunuz:KK200:

Veya 10+10+10 jillian programı veya Ebru şallı 3 K pilates te oldukça etkili programlar

X