ince hesaplar peşindeyim, kadın dayanışmasına ihtiyacım var.

Hiiiçç ama hiiç sevmem oğlunu kızını evlendirirken akrabaya onu al bunu al diyen kadını. Sen şunu yapacaksın kv kızı için onu siz alın bunu yapın diyince biz evlenirken senin eskilerini almıştık geçimi anladık mutlu olduk anne istersen çok beğendiğin sahgy halıyı kızına verelim geçimi vs yi anlasın biz anladık şuan yenilerini alacak durumumuz var değil mi hayatım de eşine eşin ilk evet diyip sonra lafındanda cayamaz

Eskiler çok maddi sıkıntı çektiklerinden alınacak seyleri hep çok, gereksiz, masraflı bulurlar. Bu nedenle anlayabiliyorum ama, sonuçta siz de kendi eviniz kendiniz oturacaksınız. Eski eşyaları ne yapacaksınızi onlar boşa mı gidecek bilmiyorum da, gerçekten fuzuli masraf olmadığını, çok gerekli olduğunu düşünüyorsanız zaten alırsınız diyorum.

bu son çabam zaten bundan sonrası artık kazga küslük huzursuzluk.

eşya almazsak ölmeyiz tabiki olmazsa olmaz değil. ama rahat huzurlu görsel yaşayamadıktan sonra paralar birikip dağ olsa ne olur.

Kadini dusman bellemissin resmenburadan anladigim kadariyla bazi tavirlarini haketmis saygi cercevesini aşmadan bu sekilde devam etmelisin. Bu yasa gelmis insanin huyunu suyunu degistiremezsin bence

Ay ne münasebet?
Niye karıştırıyosunuz evinize eşyanıza?
Ben olsam coktan rengimi belli ederdim.Ne kendi annem ne kayınvalidem karışsın istemem,gerekte yok zaten herkezin zevki kendine.
Parayı veren düdüğü çalar demişler.

Kadini dusman bellemissin resmenburadan anladigim kadariyla bazi tavirlarini haketmis saygi cercevesini aşmadan bu sekilde devam etmelisin. Bu yasa gelmis insanin huyunu suyunu degistiremezsin bence
insanlar değişmez ama bize karşı kendisini frenlemesi gerekiyor. hepimiizin iyiliği için...

aynen ama benim param bile bu kadının ciğerinden kopuyor sanki sürekli bir bedavaya getirme çabası.

annemin bir tanıdığını istedi ona vereceğim istediklerini, istemediklerinin başka talibi çıkmazsa atılacak.

Biz de annemle oturma odasını değiştirecektik, açık renk olunca kumaşı kötü görünüyodu.. Onların kumaşını değiştirip yazlığa gönderlim diyoduk. Baktık yeni koltuk ama o eski koltukların şekli, kullanışı güzeldi yazlık için yazık olacaktı.. Kumaşını da annem kahverengi seçmesin diye ben seçtim, kaplattırdık çok güzel oldu..

güle güle oturun...

Aldığınız eşyalar ihtiyaçtan değil, sıkıldığınız için değiştiriyorsunuz. Dünya görüşü insanların çok farklıdır. Ben de yeni ve güzel bi eve taşındım ama eşyaları Değişmedim 6 yıllık evliyim eskiyene kadar da değiştirmeyeceğim. Bu benim dünya görüşüm. Ve eşyasını değiştiren bi arkadaşım siz olsaydınız kayınvalidenize benzer tavsiyelerden ben de veriyor olurdum. Bu da kıskandığımdan değil atılacak eşyaya üzüldüğümden ve boşa birçok masraf yapacağınızdan dolayı olurdu. Bir de bu açıdan bakın.

diğer detaylarla birleşince bu ihtimal azalıyor. sadece tavsiye değil. bir haftadır her hayır dediğime ısrar ediyor benden sonuç alamazsa eşimi didikliyor. emrivakiler yapıyor. evime eşya getirip kendisine yeni alacağını söylüyor. ben bunları iyi niyet olarak göremiyorum.

kafasına saksı düşmüş olmalı dedin ama öncedende seninle rekabet içindeymiş sanki kv.
öyleydi ama dozu azdı görmezden gelinebilir boyuttaydı. daha doğrusu ben hep acaba diyordum yanlış anlıyor olabilir miyim diyordum.

Anladım, şeytan arada insanı dürter takmamaya çalışın. Siz uymayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…