• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ince hesaplar peşindeyim, kadın dayanışmasına ihtiyacım var.

işte o an düşünüyor bu kıza yesyeni alınıyor her şey ben kaç yıllık yatakta yatıyorum diyor. bunun adı kıskançlık tamamen.
Aynen canim o yuzden sen al zaten aldiktan sonra kimse iade et diyemez yada annecim cok begendiysen kirmizi haliyi sana veriyim salonuna cok yakisir de madem cok hosuna gitmis

ben kv kp in yanında genelde neşeli bir havadayım. bana karışılmasından nefret ediyorum, tavsiye bile ikinci defa yapılınca yapasım kaçıyor. kp de biraz fazlaca konuşur her konunun içindedir. bana karıştığı anda sinirim tepeme çıkıyor, suratım asılıyor, ortam geriliyor. eşim de genelde babasının iyiliği için babasını susturuyor.
çünkü çoğunlukla ayırmam kendi anne babamdan, ağzıma geleni benimkilere nasıl söylüyorsam onlara da söylerim. kendi annen gibi düşünüp cevap versen? benim vereceğim cevap "ben bunu beğendim bunu alıcam, onu kullanmak istemiyorum. çok beğendiysen senin olabilir." demek olurdu kiii bekarlık sehpalarımı bu muhabbetle kv ye verdim.kv gelin savaşı gibi olmadı çünkü eşim biliyo ki annem de olsa onu söyleyen ona da aynı cevabı verip karıştırmazdım.
biz anne kız samimiyetinde değiliz. kayın valideme karşı hep seviyeli oldum hiç samimi olmadım çünkü samimiyetin dozunu tutturamayan biri. kime nasıl davranacağını bilmiyor pek. bende yüzgöz olmamak için hep biraz mesafe bıraktım benden laf duymaya alışık değil pek. keşke sizinki gibi bir ilişki olsaydı daha kolay olurdu gerçekten.

Çok gereksiz uzatmışın lafı. Açık açık söyle benm ewim ben gönlüme göre düzcem. Btti Bu kadar basit.

Çok gereksiz uzatmışın lafı. Açık açık söyle benm ewim ben gönlüme göre düzcem. Btti Bu kadar basit.
işte öyle lök diye söyleyip ilişkimize zarar vermemek için yollar arıyorumya zaten. lafı bunu anlatmak için uzatmış olabilirim.

5 yıllık evlisiniz eşya değiştiriyorsunuz.Hangi kaynana buna karışmazki benim annem bile söylenir valla

Aynı fikirdeyim. Eşyaların tümü, 5 yılda kullanılmaz duruma gelmez, bu yüzden karışıyor kayınvalide sanırım. Ama ev senin para senin madem eşya değiştirmeye kararlısın ve kimseyi kırmadan yapmak istiyorsun. Eşyalardan birini almaya kayınvalidenle git, birlikte seçin, hatta ona da bi hediye al benim aklıma bu çözüm geldi açıkçası :)

5 yıllık evlisiniz eşya değiştiriyorsunuz.Hangi kaynana buna karışmazki benim annem bile söylenir valla

Aynı fikirdeyim. Eşyaların tümü, 5 yılda kullanılmaz duruma gelmez, bu yüzden karışıyor kayınvalide sanırım. Ama ev senin para senin madem eşya değiştirmeye kararlısın ve kimseyi kırmadan yapmak istiyorsun. Eşyalardan birini almaya kayınvalidenle git, birlikte seçin, hatta ona da bi hediye al benim aklıma bu çözüm geldi açıkçası :)

eşyaları ucuz almıştık o zaman paramız yoktu ilk fırsatta değiştircez diye düşünmüştük. şimdide fırsat bulduk. bu konuda ne anneme ne kayın valideme söz düşer. illa eskimesi gerekmiyor ucuz eşyalar hiçbir zaman içime sinmedi. kayın valideye hediye almak güzel fikir ama.

eşyaları ucuz almıştık o zaman paramız yoktu ilk fırsatta değiştircez diye düşünmüştük. şimdide fırsat bulduk. bu konuda ne anneme ne kayın valideme söz düşer. illa eskimesi gerekmiyor ucuz eşyalar hiçbir zaman içime sinmedi. kayın valideye hediye almak güzel fikir ama.

Yanlış anlama canım elbette istediğin gibi değiştirmeye hakkın var, kimse bir şey diyemez. Kayınvalidenin gözünden bakmaya çalışarak böyle bir yorum getirdim. Bilirsin annelerin evindeki eşya bizlerle yaşıt olmadan değişmez :)

Eşin annesini normalde dinlemese bile, müsriflik olarak görüp taş koyabilir, hevesinin kırılmaması için orta yol bulmaya çalış

Ben böyle şeylerin çat çat söylenmesinden yanayım başka türlü anlamazlar maalesef ;) hatta eşinde duymalı bence ki bir daha size müdahalede bulunduğunda eşin sessiz kalmasın gerekirse kavgada edilir yani hiç sevmediğim şeyler

Ben böyle şeylerin çat çat söylenmesinden yanayım başka türlü anlamazlar maalesef :KK66: hatta eşinde duymalı bence ki bir daha size müdahalede bulunduğunda eşin sessiz kalmasın gerekirse kavgada edilir yani hiç sevmediğim şeyler
bend eşu hayatta en çok seçimlerime karışan insanlara sinirleniyorum.bazı insanlar laftan anlamıyor kayın validemde onlardan biri. ama iyilikle olmazsa tersimi görecek artık...

Yanlış anlama canım elbette istediğin gibi değiştirmeye hakkın var, kimse bir şey diyemez. Kayınvalidenin gözünden bakmaya çalışarak böyle bir yorum getirdim. Bilirsin annelerin evindeki eşya bizlerle yaşıt olmadan değişmez :)

Eşin annesini normalde dinlemese bile, müsriflik olarak görüp taş koyabilir, hevesinin kırılmaması için orta yol bulmaya çalış
eşimde beni dinliyor bana hak veriyor onu dinliyor ona hak veriyor çocuk gibi...

Ayrıca evde benim eşyada parada ben değiştirmek istedikten sonra kime ne bana laf sölicek annem dahil karışamaz herkes kendi evine baksın ;)

Eşinin sana sırt dönmemesini sağlayarak kaynanana istemediğini belirt. Benim babannem hala aynı düşünün yani bu yüzden hala kavga çıkıyor :)

senın ıcınde uhte kalmıs bende senın kızınım bırak hayatda yapamadıklarını ben yapayım sevın nıye engel olmaya calısıyorsun benı mutsuz edıyorsun de

şu forumda beni en ,yi anlayan üyrlrtdrn biriniz özellikle yorumunuzu merak ediyordum. ohh dimi haklıyım:)
Tabii ki haklısınız, yani elde yok avuçta yokken durup dururken borca girmeye kalksanız bir nebze haklı derdim ama onda bile bir kere söylersin fikrini geri çekilirsin ama böyle bir durum yok ki ortada. Üstelik evlenirken aldığınız şeylar nispeten anı kurtarma adına alınmış eşyalar. Madem ki şu an imkanınız var tabii ki değiştirip içinize sineni alacaksınız. Çalış çalış biriktir, peki bunu gönlünün istediği biçimde kullanamayacaksan ne anlamı var.

Ben 27 yillik evliyim hala ceyizimde ki esyalari kulluniyorum.simdiki genclerin tek derdi kullan at israf daha 5 yilda ne eskiyecek.daha modasi bile gecmez.benim koltuklar yeniden moda oldu ah fakirligin gozu ciksin.
Kaynanan da yokluk gormusturde ondan o esyalara uzuluyorduk atmak .israf.
:KK45: bende kaynana adayiyim ho ho
Eskileri bana gonder benimkinden yenidir:p

Back
X