İnce esprileri anlamıyorum

Boşverin bence.Ben de leb demeden leblebıyı anlayan bırı olarak bazen kalakalıyorum konuşmalar karşısında.Şakanın ve esprının bır sınırı var ama bılmıyorlar maalesef.esprı yapmak zeka işidir onlar yaptığını sanıyor lakinn esprı olmuyor.Pekte üzerinde durmayın derim.

Hahahah ya şey aklıma geldi ben de bir olay yaşadım bir şeyi anlamamak bağlamında, o zamanki erkek arkadaşım serviste çalışıyor beyaz eşya, neyse bi musteriyi ben numaramdan aramıştık nedenini hatırlamıyorum. Birkaç saat sonra bi teyze aradı beni çok teşekkür ederim size çok iyi iş çıkarmışsınız dedi ben de seviniyorum o ara rica ederim ne demek diyemeden kadın bağırıp çağırmaya başladı şok oldum meğerse sorun çözülmemiş hahahah öyle bir yerin dibine girdim ki. Asıl komik olan da o ara telefonum konuşmaları kayıt altına alıyordu bi uygulama vardı sonradan kaldırıldı, o kaydı erkek arkadaşıma gönderdim bak böyle böyle oldu diye o da iş arkadaşlarına da dinletmiş müşterinin sorununun ne oldugunu anlamak icin hahahah rezil olmuştum.

Ahahah ben de aynen böyle bi şey yaşardım kesin

belli etmeyin anlamadığınızı ciddi bir imaj çizin kendinize.

off bende anlamiyom takipteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…