Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Telefonun ustunde golge yapmadigi bir foto daha cekip yukler misiniz?
Bence yok maalesef, ben goremedim daha dogrusu. Hatta gorenlere de hayret etmis durumdayim
Üstteki resimde var alttakinde yok en son attığınızda da yok garip
Bende test çok şunlara da baksana başlamişkenBence yok maalesef, ben goremedim daha dogrusu. Hatta gorenlere de hayret etmis durumdayim
Bende hep olur bir gariplikler zatenÜstteki resimde var alttakinde yok en son attığınızda da yok garip
Hayırlısı olsunBende hep olur bir gariplikler zaten
Adet tarihim belli değil gecen ay hamileydim diş gebelik ti iğne oldum. Hamile kalmak değil bu ay amacım kazara olmasın diye test yapıyorumHayırlısı olsun
Adetiniz geçti mi
Bunlar kuruma cizgisine benziyor sanki. Ne kadar sonra cikti?Bende test çok şunlara da baksana başlamişkenEki Görüntüle 2863095 Eki Görüntüle 2863096
Anında çıktı maalesef. Bu arada amaç gebelik değil benim daha gecen ay dis gebelikti iğne yapıldı kazara yine gebelik olmasından endiselendigim için test yapıyorumBunlar kuruma cizgisine benziyor sanki. Ne kadar sonra cikti?
Bir de geçen ay ki testlerim de ayni böyle çıkmıştı çok silik kuruma çizgisi gibi. İnşallah bu sefer pozitif degildirBunlar kuruma cizgisine benziyor sanki. Ne kadar sonra cikti?
Doktorum korunmamı önermedi korunmana gerek yok dedi hatta. Ama ben tüp bebek düşündüğüm için. Doğal yolla tekrar hamile kalıp ayni şeyi yasamaktan çekiniyorum. Eşimin kafası karışmış diyelimBu kadar korkuyorduysaniz korunsaydiniz. Dis gebelikten sonra bir sure korunmaniz gerekiyor zaten. Doktorun bu soyledigini Siz pek sallamamissiniz belli ki
Ben dis gebelik suphesi gecirdim ve metatrexat (adini yanlis yazmis olabilirim) igneyle dusuk yaptim. Doktorum 3 ya da 6 ay korunmami onermisti; cunku tup iyilesmeden hamile kalirsam tekrar dis gebelik olma riski cok yuksekti. Umarim sizde oyle bir sey olmazDoktorum korunmamı önermedi korunmana gerek yok dedi hatta. Ama ben tüp bebek düşündüğüm için. Doğal yolla tekrar hamile kalıp ayni şeyi yasamaktan çekiniyorum. Eşimin kafası karışmış diyelim
Ben 6 ay önce dış gebelikten ameliyat oldum baya büyüktü çünkü. Tüpüm alınmadı. 4 ay korun iyileşsin sonra dene dediler. Dener denemez oldu ama yine aynisi oldu. Bu sefer çok ufakti düşük doz iğneyle gitti. Yumurta kalitesi testler filan iyi çıktı. O yüzden gerek yok dedi doktor biraz da acelemiz var esimde sorunlar var biraz sperm sayısı vs çok az. Cok genç olmasan çocuk olmaz diyor doktorlar hep ama ben 2 kez bu gelmişken başıma artık direk tüp bebek düşünüyorum. Benim amacım biraz ara verip sonra tüp bebek zaten oda nasipse. Berbat bir duygu çünkü önce sevinip sonra o duruma düşmek. Yaşayan biliyor . Allah size de tekrar sağlıkla nasip eder inşallah bir dahaBen dis gebelik suphesi gecirdim ve metatrexat (adini yanlis yazmis olabilirim) igneyle dusuk yaptim. Doktorum 3 ya da 6 ay korunmami onermisti; cunku tup iyilesmeden hamile kalirsam tekrar dis gebelik olma riski cok yuksekti. Umarim sizde oyle bir sey olmaz