Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cok cok.ince birsey gordum tekrarlayin testi kesin sonuc icinde kan verin benimkide silikti ama gorunuyordu suan hamileyimKızlar benim adetim gecikti ben test yaptım aç karnına çok çok silik çizgi var kime gösterdiysem gördüler pskolojikmen görmüyorum yani bitane sizde bakın istedim
İnşaAllah bende hamileyimdir biraz durup öyle kan vermek istiyorum dün yapmıştım tok karnına böyle çıkmıştı yine ama sabah aç karnına yaptığım daha bi belirgndi bende bunu attım ne zaman tekrarlamalıyımEvet cok cok.ince birsey gordum tekrarlayin testi kesin sonuc icinde kan verin benimkide silikti ama gorunuyordu suan hamileyim
Insallah rabbim gonlunuze gore versin ben adet gunu yapmistim 10 dk icinde cikmisti onemsemedim cope atmistim tam 5.gunu yaptim silikti bir kac gun gecsin yapin yada yarin terarlayin testim attim boyle cikmksti bendedeİnşaAllah bende hamileyimdir biraz durup öyle kan vermek istiyorum dün yapmıştım tok karnına böyle çıkmıştı yine ama sabah aç karnına yaptığım daha bi belirgndi bende bunu attım ne zaman tekrarlamalıyım
Tamam canım teşekkür ederimInsallah rabbim gonlunuze gore versin ben adet gunu yapmistim 10 dk icinde cikmisti onemsemedim cope atmistim tam 5.gunu yaptim silikti bir kac gun gecsin yapin yada yarin terarlayin testim attim boyle cikmksti bendede
Benimkde daha idrarı emmeden böyle bi çizgi oluştu ama sabit kaldıInsallah rabbim gonlunuze gore versin ben adet gunu yapmistim 10 dk icinde cikmisti onemsemedim cope atmistim tam 5.gunu yaptim silikti bir kac gun gecsin yapin yada yarin terarlayin testim attim boyle cikmksti bendede
Bebek istyosan inşallah vardır canım gönlünce olsun inşallahBenim de testim bu şekilde oldu 40 dakika sonra. Markası laboquick ve önceki testlerim böyle olmamıstı. Kuruma cizgisi bu kadar belirgin ve pembemsi oluyor mu kızlar? Adetima 6 gün var.
Hangi markaKızlar benim adetim gecikti ben test yaptım aç karnına çok çok silik çizgi var kime gösterdiysem gördüler pskolojikmen görmüyorum yani bitane sizde bakın istedim
Bebe tıme gebelik testi canımHangi marka
Sizce gebelik olabilir mi adetim beş gün gecikti ve ilk 7 dakika içinde çıktı çizgi, bir hafta önce negatiftiEvet cok cok.ince birsey gordum tekrarlayin testi kesin sonuc icinde kan verin benimkide silikti ama gorunuyordu suan hamileyim
Teste göre hamilesiniz kan verip netleştirin hayırlı olsunSizce gebelik olabilir mi adetim beş gün gecikti ve ilk 7 dakika içinde çıktı çizgi, bir hafta önce negatifti![]()
Bugün aslında kan verecektim saat 13:00 olduğu sağlık ocağı sabah çağırdı. İnşallah vereceğim umarım öyledir ilk başta baktım gözüm yanılıyor sandım ama 10. Dakika da düpedüz bir çizgi gördüm inanamıyorum hala. Yakınlarıma da söyleyemiyorum 2 yıldır bekliyoruz umutlandırmak istemiyorumTeste göre hamilesiniz kan verip netleştirin hayırlı olsun
Var gibi gorunuyor kesin sonuc icin kan verinSizce gebelik olabilir mi adetim beş gün gecikti ve ilk 7 dakika içinde çıktı çizgi, bir hafta önce negatifti![]()
Allahım inşallahVar gibi gorunuyor kesin sonuc icin kan verin
Inşallah guzel haberler alirsinAllahım inşallahTeşekkür ederim sabah vereceğim
Siz hamilemisiniz aceba?Kızlar benim adetim gecikti ben test yaptım aç karnına çok çok silik çizgi var kime gösterdiysem gördüler pskolojikmen görmüyorum yani bitane sizde bakın istedim