Kacinci gun bugunSelam kızlar ben bu ay ilk defa ovu testi deniyorumve hic tecrübem yok diyebilirim bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Dün yaptığım test ve bugün yaptığım test arasında çok fark var..bugün ki çok silik çıktı 2.çizgisizce dün pik mi olmuş?
18. GünKacinci gun bugun
Testleri yapmak icin gec kalmissiniz adetin 10.gunu baslamaliydiniz18. Gün
10. Gunde basladim hep silik çıkıyord..16. Ve 17. Günde koyu cikti resimde ki gibi ama anlamadığım bugün (18.gun) 2.cizgi cok silik bu normal mi?Testleri yapmak icin gec kalmissiniz adetin 10.gunu baslamaliydiniz
Koyu ciktikdan bir veya 2 gun sonra siliklesmeye basliyor zaten normal10. Gunde basladim hep silik çıkıyord..16. Ve 17. Günde koyu cikti resimde ki gibi ama anlamadığım bugün (18.gun) 2.cizgi cok silik bu normal mi?
31 inde tam koyulasma varBu da benim kizlar
Tşk ederimKoyu ciktikdan bir veya 2 gun sonra siliklesmeye basliyor zaten normal
15.gün saat 12 deki pic olmuş yani yum oluyor,24-36 saat içinde çatlamaya gecicek sıkı takip edinTecrübeli arkadaslarim bana yardimci olurmusunuz? Pkolu yum Sat 15 ekim adetimin 9.gununden bu yana ovulasyon testi yapiyorum surekli ince cizgi halinde cikiyor testlerim bir türlü anlam veremedim.resimlerini ekliyorum yorum yaparmisinz? Eki Görüntüle 2201564 Eki Görüntüle 2201565
Canim mumkun oldugunca iliskide bulunmaya calistim. Artik nasip cunku testler cok kafami karistirdi15.gün saat 12 deki pic olmuş yani yum oluyor,24-36 saat içinde çatlamaya gecicek sıkı takip edin
Hadi hayırlısı olsun:))Canim mumkun oldugunca iliskide bulunmaya calistim. Artik nasip cunku testler cok kafami karistirdi
Insallah. Iki gundur kasiklarim ve belim cok agriyor 10 gun var adetime.ovulasyon testi yaptim 19 gun yazan sabah 11 de yaptigim tek olanda buraz once 4 de yaptigim 4 de yaptigimda hic cizvi cikmadiHadi hayırlısı olsun:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?