Gebeliğe Hazırlık Ince cizgi halindeki ovulasyon testlerim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah tez zamanda sizde hamile kalirsiniz ben ogluma hic ummadigim anda kalmistim simdi ikinciyi istiyoruz insallah yine nasip eder Allah

İnşallah sizde kısa sürede hamile haberleri alırsınız .

Yumurtlama günleri dengesiz olunca işte malum. :/

Bende ovilasyon testine basladım. Bugün ilk günüm ama testim çift çizgi çıktı ezzaneye sordum dogurgan dönem degerlendir dedi fakat ilk yapmamda çıkmasına şaşırdım daha 6 tane daha var bakalım ne olacak

Eklentiler

• CD526E59-6796-418F-8785-EF4AE2F47AD0.jpeg
    25,7 KB · Görüntüleme: 99
Canim vucudumuzda her zaman lh hormonu var iki cizgi cikmasi normal. Yumurtlama gunu oldugunda iki cizgide ayni koyulukda olmasi lazim sen testi yapmaya devam et

Canim vucudumuzda her zaman lh hormonu var iki cizgi cikmasi normal. Yumurtlama gunu oldugunda iki cizgide ayni koyulukda olmasi lazim sen testi yapmaya devam et
Devam edicem ama günü de boş geçirmek istemedim degerlendirmek istedim. Artık iki çizgide koyu olana kadar beklerim

Valla canım bende pko varmı yok mu bilmiyorum ama kist var ballı çörek otu tarçın karışımı yaptım hamile kaldığım ay ovulasyon testi kullandım ama 2 gün koyu 2 gün silik ve sonra koyu silik çıktı ve doktor bana yumurtlaman 4 gün geç olmuş dedi yani şuan testin hamileliğimle ilgisi bile yok hatta ben en sondan bi önceki testte koyu sonuncuda silikleşti diye kabul edip ilişki yaşadım ona rağmen yumurtlamamın testle alakası yok döngüm 30-32 test ekte ayrıca

Eklentiler

• Screenshot_20181101-093445.png
    395,8 KB · Görüntüleme: 77
Ovulasyon testi cok kafa karistirici oluyor bunu ogrendim bu ay. Rabbim hayırlısıyla kucaginiza almayi nasip etsin

Ovulasyon testi cok kafa karistirici oluyor bunu ogrendim bu ay. Rabbim hayırlısıyla kucaginiza almayi nasip etsin
Amin canım evet kafa karıştırıcı oluyor testler hatta şaşırmıştım bile doktor yumurtlaman geç olmuş deyince .Testte uymadım zaten 28 ağustos ta silikleşti test silikleşince ondan 2-3 gün öncede oldu ilişki son 31 agustos ve 1 eylülde oldu ilişki ve doktoruma görede o zaman yumurtlama olmuş yani o günleri es geçseydim hamile kalamıcaktım

Bi arkadaş söylemişti
İnçe çizgi çıkarsa bilmem ne hormonu az oluyomuş ama emin değilim
Duyum sadece

BİRİ ALLAH RIZASI İÇİN BANA YARDIM EDEBİLİRİM Mİ? BUGÜN DE YAPTIM TESTİ BU SEKİLDE ÇIKTI YANİ BUGÜNÜ DE Mİ DEĞERLENDİRMEM LAZIMMM

Eklentiler

• WhatsApp Image 2018-11-01 at 12.26.40.jpeg
    100 KB · Görüntüleme: 58
RESMİNİ DE KOYDUM YANİ ŞİMDİ NE OLUYOR DÜN DE BİRAZ SİLİK Tİ BUGÜN DAHA KOYU DÜNÜ DEĞERLENDİRDİM BUGÜNÜDE DEGERLENDİREYİM Mİ NE OLUR YARDIMMM

bende son 2 aydır ovulasyon testi denedim ancak olmadı, ve hiç bir zamanda 2. çizgi ilki kadar koyu çıkmadı hep o renge yakın çıktı ama hiç kopkoyu bir kırmızı çizgi görmedim; hiç bir sağlık sorunumuzda yok eşim ve bende
kadın doğum doktorum piklere çok takılmayıp sadece düzenli ilişki önermişti
ama madem öyle neden test kitinde hiç kopkoyu çıkmıyor anlamıyorum doğrusu, olmama sebebi bu mu yoksa???

Hormon testi yaptirmismiydiniz daha once pkoluysaniz cizgileri yakalamak zor oluyormus

Hormon testi yaptirmismiydiniz daha once pkoluysaniz cizgileri yakalamak zor oluyormus
pko yok bende, rutin muayene yapılırken smear vs, doktorum vajinal ultrasonla muayene etti herşey gayet iyi göründüğü için hiç hormon testinden bahsetmedi

Selam kızlar ben bu ay ilk defa ovu testi deniyorumve hic tecrübem yok diyebilirim bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Dün yaptığım test ve bugün yaptığım test arasında çok fark var..bugün ki çok silik çıktı 2.çizgi sizce dün pik mi olmuş?

Eklentiler

• 20181029_204027.jpg
    145,4 KB · Görüntüleme: 66
  • 20181030_194007.jpg
    133 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…