- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 508
- 34
-
- Konu Sahibi PaskalyaYumurta
Şöyle birşey düşündüm.
1. olarak İç ve dış baldırlar için bir hareket şöyle dik duruyorsun bi sandalyeden destek alıyorsun bacağını hafifçe yukarı kaldırıyorsun yana doğru.
2. olarak ellerimi öne uzatıp dizlerimin üstüne çömelip kalkacağım.
3. hareketim yanlarım için sağa sola eğilmek olacak.
4. olarak mekik çekeceğim .
Buraya kadar olan hareketleri 10x3 set olarak tekrar edeceğim.
5. olarak hergün 1 saat bisiklet bineceğim.
Böyle düşündüm ama önerilere açığım sağlıklı bir program istiyorum işe yarasın.
Şimdi bacaklarımın ölçüsünü alacağım 15 gün sonra tekrar alacağım bakalım bir incelme olacak mı .
Bence titreşimli zayıflama kemeri al ve hergün düzenli olrak kalçana ve baldırlarına kullan.Spor yapmayı sevmiyorsan birde oryantal yap hergün düzenli olarak hem karın popo bölümünü çok çalıştırıyor hemde çok terletiyor.
Bısıklet cok ıyıdır basen kalca bacaklar ıcın benım elıptık bısıkletım var bacak kalca basen tas oldu tas
Pilates yada fitness yap cnm diyetle ama
Bisiklete binecek yerin varsa tek başına bu bile yeterBen evlenbmeden önce hergün en az 2 saat binerdim bisiklete.İnceciktim.Şimdi bisiklete binecek yerim yok çevre çok kötü.Ama bu yaz taşınıcaz ve ilk işimiz eşim ve benim için bisiklet almak olcak
Spor yapmayı seviyorum aslında ama üşengeçlik ama kararlıyım spor sıkılaşmak adına daha etkili.
Ama dediğin gibi hergün biraz oryantal yapacağım.
Bende çok üşeniyorum spor yapmaya.Yani sapor yapmak derken öyle peşpeşe sıralanmış hareketleri yaparken çok zıkılıyorum.Ama yüzmeyi biziklete binmeyi oynayıp hoplayıp zıplamayı seviyorum.Yani sporunda eğelenceli olanını seviyorum.
Valla bısıklet bana kalca malca yapmadı cok sıkılastırdı tum vucudumu hatta selulıtlerımı bıle yok ettı
Valla bısıklet bana kalca malca yapmadı cok sıkılastırdı tum vucudumu hatta selulıtlerımı bıle yok ettı
Bende önceden çok biziklete binerdim ve kalça göbek hatta tüm vücut sımsıkı oluyor.Kiloda almıyorum ben dzenli bisiklete binersem.
Millet bilmeden konuşuyor bende endişelenmiştim , teşekkür ederim
Yok korkma bişey olmaz.bisiklete binerken en çok baldırlar bacaklar kalça çalışsada tüm vücuttan terlediğin için her yerden kiloda veriyorsun tecrübeyle sabit.Ama bol su içmelisin çok su kaybı oluyor.