- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
-
- Konu Sahibi Canansever
Canım Ben Pek Becericeğimi Sanmıyorum Şimdi yanlış Yaparım Filan Ondan Kuaföre Gidip Yaptırcam
Canım Ben Pek Becericeğimi Sanmıyorum Şimdi yanlış Yaparım Filan Ondan Kuaföre Gidip Yaptırcam
hıc agda gecmısı olmayan bırı ıcın -ben de - dogru tercıh
Kuaföre gidersem İçim Rahatlar Temiz Alır :)
malesef her kuafoe temız alıyo dıyemıcem
bende ogrencı oldugum ıcın secım sansım yok kaslrımı aldırdgım bı tane kuaforum var hep ona gıderım benı tanır da artık zaten
temız yapıyo olarak goruyorum kaslarımda bı sorun cıkmadı cunku sıvılce gıbı mesela (hassasımda bı kuafor acayıp batırmıstı kaslarımı putur putur olmustu )
o yuzden guvendıgın bı kuaofre gıt derım temızlık konusunda
o zaman sorun yok
sureklıkaslarını aldıgın yere bı bak goz gezdır acık anlarsın zaten pısmı temız mı
bırde kaslarını herkese kullndıgı ıplıkle mı alıyo cımbızı sılmeden mı kullnıyo kasına ona dıkkat et bu konularda hassasıyetlı olan bence pıs olamaz zaten
Cımbız Kullanıyor Genelde İpte Normal Her Kuaförde olan İplerden kız İşini İyi Yaıyor Allah İçin Ama Bence Titiz Ve Özen Göstermiyorlar Gibi .
bu arada kaslarını cımbızla aldırmanı onerırım o da sarkma yapar
mesela benım kuafor cımbızla almadan once pamukla bı sıler o huyu hosuma gıdıyo
sac konusunda hıc gıtmedım bılemıcem agda konusunda da bı sorunum yok cok sukur agda yagı kullandıktan sonr ayalnız bı kac yerımde agda kalıntıları kaldı kucuk kucuk 2 saat sonra kendım ıslak mendılle sılmıstım onu da pıslıkten daymıyorum gormemıstır olabılır
sensuphe duyuyorum dıyosan aldırma orda bıln bırıne yada arkılerıne danıs mutlaka vardır bı temız kuafor
bence de bulursunuz muhakak bırde kalın bacak ıstıyorum demıssınız bence ınce bacaklarınız nedenkalınlastırma geregı duyuyosunuzkı
mesela ben bacaklarımın seklını severım ne kalın ne ınce normaldır dumduz degıldır ama carpık olmasaydı tam sutun gıbı derdıma ama carpıklık var hafıf
oncesınde de yazmıstım kalınlastırma degılde ıc bacak kasınızı calıstırmak ıcın burdan ogrendıgım bı hareket var :
50kere sag ve sol bacak olmak uzere parmak uclarında zıplamak
gercekten cok faydalı hıssedebılıyosun yanı calıstıgını bacak kaslarının hanı kalınolmaz ama daha duzgun durur
ek bılgı olarak solemek ıstedım
Çok Çırpı duruyor Sanki Gerçeği Arkadaşlarım Okadarda Deyil diyolar ama kopmleks Yaptım İşte :)
cırpı dedıgınız carpıklık mı oluyo anlamadım
o zmandedıgımn hareketı yapın bacaklarınız sekıllensın cokkolay zaten
netten daha ı cok hareket var bununla ılgılı mesela yan yatın bacaklarınızı cok acmayın ve alttakı bacagınızı yukarı kaldırmaya calısın usttekı hafıfı yukarı kalklık olsun bu sefer dıger tarafa donup yıne aynı hareketı yapın umarım anlatabılmısımdır
tercıh sızın tabı ben tavsıye amaclı soluyorum
genelde cok ınce bacaklarıolanlar arada bosluk cok oldugu ıcın carpık gıbı dururmus sanırım sızde cokı nce bacaklısınız
Hareketleri Nerden bulabilirim ? Ayrıca Bacaklarımı Beğeniyorum Sadece Azıcık Daha Kalın Olsalar Daha Güzel Durur gibi Ben Zayıfım ama Yapılı Zayıfım Hani Göze Batmayanlar Hatta Kilo Almak İstediğimde Ne Güzel Zayıfsın Böyle Diyorlar Herkes Senin gibi Olmak İçin O kadar Spora Gidiyor sende Kilo almak İstiyorsun diyorlar :)
cnm kalın bacak ıstenmez bence bacaklarının yapılıolmasınısıtıyosun cunku cırpı gıbı dıyosun netten gır bak bacak sekılendırıcı hareketler dıye
cırpı gıbı durmaz o zaman
cunku herkes ınce bacak ıster cok cok ınceyse deıdıgm gıbı o zaman hem dah cok proteın alırsın eskıye nazaran hemde sporla dengelersın bacakalrın sekıllı olur kalın degıl ınce dde dgıl tam kıvamında olur yanı
boyun kac cnm pekı ona gore dıyım