- 21 Eylül 2011
- 6.246
- 50
- Konu Sahibi Canansever
ince bacakta daha guzel durur tabi bu iyice sıska demek degil
mesela ince bacak ve mukemmel durmus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ince bacakta daha guzel durur tabi bu iyice sıska demek degil
bende aynıyım hatta benım kılom da senın cıvarlarında (56ydı en son ) hıc de cok cok zayıf degılsın kı takıntı yapmıssın sen cnm
bu arada gostermıyorum derken dah auzun gosterıyosun sanrım arkılerımde bazen ole der ozellıkle uzaktan ve oturuken zayıflar ıcın dıyorum daha uzun gosterıyo kılolu toplu bayanlar kısa gosterır oldugundan
bence sakın alma ben 21 yasındayım ılerde nasılsa alıcam dıye dusun
anormal gelmedi canım benimkilerde oyle :26:
Şu Diz Kapaklarıının Öyle Durması Normal mi ?
Yok Canım Benimde Öyle Kendi Kendime diyorum Bu Ne Ya Etek Filan giyersem Kötü Gözükür Diyorum Takıntılıyım Harbi :)
yalnız burda bayan esmer tenlı gayet normal o yuzden
sen beyaz tenlıyım dıyosun senın de o renkse ıste o normal degıl
o yuzden kremler falankullnmn gerekıyo cnm oleyse eger yoksa cok takma ya sutun gıbı bacaklarım dıyodun nıye dusunuyosun kı bu kadar
kıllarını al kereını sur olyse dız kapagın cırpıyımdıyosun cırpılıgın estetıkten baska tedavısı yok dedıgım gıgı bende carpıgımama yapıcak bıseyım yok cnm
ama zayıflıgından kaynaklanıyosa kı sanmıyorum 59 kıloyum dıyosun cok cok normal kılon o yuzden kafaya taktıkca bıseyler bulursun benden solemesı
takma bu kadar ya eminim cok guzel bir fizigin vardır bosuna dert etme kendine
yok Canım Ne Zaman Boyumu Sorsalar 1,70 diyorum yok Canım Okadar yoksundur diyorlar Bilmem anlayamadım Bende.
Ayrıca Geçen Sene 55 Kiloydum İlkez İyi Kilo Almıştım Rahasız olunca Hepsi Gitti 49 düştüm Nazarlaramı Geldim Ne
Hep Çevremdekiler Böyle Yaptı Beni Ya
49 Kiloyum Canım Ayrıca Diz Kapak Kendi Ten Rengim Sadece Duruş Öyle
o evet bazensolenıyo bana da denıyo ama gercek o ne yapalımyalan mı soleyelım cok uzun bulmuyorum ben kendımı etrafta benden uzun cok ınsan var 1.75 boyu cok sevıyorum onuncıın bıraz cabalıyorum zaten spor falan
bana bı arkım 1.75sın dır demıstı havalara ucmustumhaal unutmamısım bak
ama bende bı kac kısıden duydum o lafı zaman sormayın kardesım ya benden kısalar sormustu hep emınımsana da oledır cnm cekememzlık dıcem ben artık o soranlara goz gore gore yanı
bende boyumu soran olursa bılmıyorum deyıverıyorum
49musun yanı sımdı anlamadım cnm ben oyleyse evet kılo al proteın cok cok al derım dengezı beslenme kıla alıyım dıye yaglı yaglı yeme burda paylasımlar var kılo almakla ılgılı onları oku
ve bu arada acı ıstah acar haberın olsun
Merak etme 3 Haftadır Çalışıyorum İştahım Çok açık Ve Yağlı Yemek Yemem Zaten Sevmem Kahvaltı Hafif Yerim Genelde 5 Kilo Yeter gibi bana
evet bence de 5 kılo tam normal olursun cnm