İnce Bacak mı Kalın Bacak mı ?

Çırpı bacaklara yakısmadıgı kesin çok tombullara oldu gibi ..

Ne ince ne kalın orta derecede sütun gibi bacaklara yakısır

Ya Benim Bacaklarım Ne çok İmce Ne Çok Tombul Orta Uzun Stun Gibi Ama Etek Yakışır mı? bilmiyorum

bence ne cok ınce ne cok kalın bacaklara yakısmaz normal bı bacak daha ıyı herturlu gıysıyı tasır
yok benım bacaklarım cok kalın dıyosanız da pamak uclarınızla 50kere atlayın zıpların ıc bacak kaslarınıharekete gecırır
ama cok cok ınce bacak ıcın bısey dıyemıcem bılmıyorum cunku

sızın bacak yapınız ne pekı hanı onunıcın soruyosanızona gore cevap verelım demek ısıtoyurm

Ya Benim Bacaklarım Ne çok İmce Ne Çok Tombul Orta Uzun Stun Gibi Ama Etek Yakışır mı? bilmiyorum

Etek giyip bak aynaya içine siniyorsa tamamdır bunu burdan bilemeyiz ki
Diz kapakları benim için çok önemli kimisinin yapısı kötü yakıstırmıyorum ..

ne ince bacaga yakisir nede cok kalin bacaga orta olacak...

kiz canan senmiydin

Son düzenleme:
Bacaklarım İnce ama Çok İnce Deyil Normal Yani . Uzun Ama Sadece Şu İstenmeyen Tüyler kusur Oluyor Biraz

Haziranda 19 Olucam Makine alerji Yapıyor Jiletle Alıyorum Ama Sir Ağdaya Geçmeyi Düşünüyorum Tüyler Gidince Bacaklar Merer Gibi Olur :)

cnm sakın sıyorum sakın ya kıletle bacak mı alınır bas edemezsın sonra bak dıyım sana gıt agdayla aldır hıc acı macı olmuyo sonra alısıyosun

cnm sakın sıyorum sakın ya kıletle bacak mı alınır bas edemezsın sonra bak dıyım sana gıt agdayla aldır hıc acı macı olmuyo sonra alısıyosun

Canım genelde Pantolon Giyince Jiletle Aldım Pişmanım Zaten Ağdaya Geçmeyi Düşünüyorum Geçicemde Peki Ağda Ölü derileri Alıyor mu Canım ? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…