• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnatla anlamayana nasıl mesafe koyulur?

• Konu Sahibi Konu Sahibi fyz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anladim.insanlari duzeltemezsiniz bu yastan sonra da kadin olmasi gereken hale falan donmez.siz kendinize yapilan sacma davranislarin karsiligini gostererek,isteklerine tepki vererek alt edebilirsiniz ve farkinda misiniz ama turk toplumunda cok az olan es destegine sahipsiniz guc sizde yani:))bahane uydurun,tum yollarini kapatin,yuzunuz yumusaksa sertlestirin,yuzsuz insanlar utanmadan anlamaz onlara hakedildigi gibi davranilir

anladim.insanlari duzeltemezsiniz bu yastan sonra da kadin olmasi gereken hale falan donmez.siz kendinize yapilan sacma davranislarin karsiligini gostererek,isteklerine tepki vererek alt edebilirsiniz ve farkinda misiniz ama turk toplumunda cok az olan es destegine sahipsiniz guc sizde yani:))bahane uydurun,tum yollarini kapatin,yuzunuz yumusaksa sertlestirin,yuzsuz insanlar utanmadan anlamaz onlara hakedildigi gibi davranilir

Yüzüm yumuşak evet doğru kelime bu:) Her ne kadar şimdi bunu dicem, şöyle yapcam desemde yapamıyorum. Neyse ya bu kadar tavrımdan da anlar diyorum diyeceklerimi demiyorum. Halbuki o tavrımdan anlamıyor daha doğrusu anlıyorda anlamazlıktan geliyor. Ama haklısınız eşimin desteği var ya bana bişey olmaz:1:

aklıma benim kv geldi şimdi:27:
sagolsun benimkide hiç laftan anlamaz
görümceniz dogum yaptıgı zaman düşünürsünüz kimde kalacagını
evladı yaşarmı yaşamaz mı
ablam 24 haftalık ve gebeliginin sonlandırılma ihtimali var bebegin organları oluştu cinsiyeti belli adı bile konuldu ama:2:
siz daha yeni hamilelikten bahsediyorsunuz

aklıma benim kv geldi şimdi:27:
sagolsun benimkide hiç laftan anlamaz
görümceniz dogum yaptıgı zaman düşünürsünüz kimde kalacagını
evladı yaşarmı yaşamaz mı
ablam 24 haftalık ve gebeliginin sonlandırılma ihtimali var bebegin organları oluştu cinsiyeti belli adı bile konuldu ama:2:
siz daha yeni hamilelikten bahsediyorsunuz

Allah korusun sağlıkla Dünyaya gelir inş. bebeği de ben sadece doğumu düşünmüyorum. KV yolunu yapıyorki aralarda da kızım aşeriyormuş, yemek yapamıyorumu oymuş buymuş gibi bahanelerde türetebilir onun için sorun değil:) Bizim düğüne ve burdaki kızının düğününe memleketten gelecek akrabalara aman uzak napcaksınız gelmeyin demiş ama kendisi bu yaz eski komşusunun kızının düğününe gelme bahanesiyle geldi kaldı yine günlerce:)

Back