Arkadaşlar benim derdim kayınvalideyle, önceki konumda anlatmıştım arsızlığını-oyunculuğunu. Ben bu tavırlarını gördükten sonra kendisine eskisi gibi davranmamaya başladım. Kayınvalide işi düşünce aşırı sıcak samimi davransın, aman yaptığım bir çorbayı bile övsün, işi düşmeyince de umurunda olmasın, hatta yüzüne övdüğü şeyleri arkandan konuşsun şeklinde biri. Tabii ben bunu daha yeni öğreniyorum. Eskiden bilmediğim için, hiç yalanını yakalamadığım için hep sıcak davrandım. Ama sonra oyunculuğunu, tek ayak üstünde kırk yalanını, işine gelmeyen birşeyi söyleyince hemen kıvırmalarını farkedince uzak durmaya çalıştım. Tüm bu hareketlerini bize en son geldiklerinde farkettim.(normalde bizden başka şehirde yaşıyorlar.) Bu hareketlerini farkettikten sonra buz gibi soğudum ve giderlerken çok soğuktum, o son günler doğru düzgün konuşmadım bile. Gittiler hiç aramadım. O aradı 2-3 kez, içimden gelmese de normal konuştum. Ama hiç aramadım. Bu bahsettiğim süre ise 3 ay. 3ayda sizi hiç aramayan birinin birşeye kızdığını, küstüğünü, konuşmak istemediğini kim olsa anlar değil mi? Hep eşim aradı, fyz uyuyor, işi var slm söylüyor vs dedi. Her neyse ben aramasamda kv 2-3 kez aradı demiştim ya en son arayalı 1,5 ay olmuşken bugün aradı tekrar. Hiç içimden gelmese de açtım. "Ne zamandır konuşamıyoruz, bir denk gelemedik" diyor bana:) Sanki gerçekten denk gelememiş olabileceğimizi mi düşünerek söylüyor? Ah "bir sürü yalanını yakaladım, konuştukça hangi söylediğin gerçek hangisi yalan düşünmekten yoruldum." diyebilsem keşke. Yine normal konuştum, havadan sudan konuştuk kapattık. Sonra aradan 3-4saat geçmişti ki bize çok yakın oturan görümceyle eşim konuştu ve görümce hamileymiş. Kardeşine söylüyorsa annesinin bilmeme ihtimali yok. Ama kv bana tel.da bundan hiç bahsetmedi. Bu telefon konuşmasının sebebini de o zaman çözdüm. Şimdi görümce hamile 5-6 ay sonra doğuma hem annesi, hem kendi KVsi gelecek. Ee annesi yani bizim KV nerede kalacak? Görümcenin KVsinin bu şehirde başka kalacak yeri yok. O yüzden kesin bizimki "Kızım senin kv burda kalsın, biz fyz lara gideriz, gündüzleri de fyz ile birlikte yardıma geliriz" tavrında şeylerle gelecek bana. Kim bilir 15-20gün mü daha fazla mı? Ve 1,5 aydır aramayan insanın arama sebebi de tamamen bunun yolunu yapmak. Gideceği geleceği kalacağı zaman ihtiyacı olacağından, benimle ipleri koparmamak için aradığına eminim. Paranoyak demeyin bana, gerçekten böyle düşünür yapar huyunu çözdüm artık
Gelecek 2yıllık çıkar planlarını bile yapar kendisi:) Peki size sorum: Benim net bir şekilde bilerek aramadığım, tavır koyduğum belli. Bunu anlamamakta direnen daha doğrusu anlayıpta işine gelmediği için anlamazlıktan gelen biri var karşımda. Ne yapmalı da bana eskisi gibi davranmamasını anlatmalı???
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Son düzenleme: