İnatçı Erkek ve günden güne yıpranan ben. Napmam lazım bana akıl verin?

Emojii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
555
199
Merhaba kızlar. Bi insana ömrünü adayabileceğini nasıl anlarsın. Dürüst bi insan olduğunu. Cok sevdim emek verdim ama iki gün oldu tamamen bitti. Her seferinde o mu haklı olur her şeye bi cevabımi olur bıktım artık bunaldım her seferinde alttan almaktan her seferinde onun kendini haklı çıkarmasından. İnatçı olmasından kendini hep haklı görmesinden bıktım. Erkekler hep mi böyle kızlar hep mi? Haklıyken haksız konumuna düşmekten bıktım. Galiba bn yapamıcam kızlar bana akıl verin. Ben günden güne yıprandımı ve sinir sisteminin bozulduğunu hissediyorum. Bana akıl verin 22yasındayım annem bu kişiye sıcakbakmıyor ayrıca yorumlarınızi bekliyorum.

Ya elini sallasan ellisi..Gençsin.Boşver..Unutulur zamanla.Adam zor biri belli.Böyle anlattığın gibi olmamalı ilşki dedğin

Ya elini sallasan ellisi..Gençsin.Boşver..Unutulur zamanla.Adam zor biri belli.Böyle anlattığın gibi olmamalı ilşki dedğin
Demi ilişki bu olmamalı. İlk zamanlar Agzıma bakardı resmen bu huyunu bilmezdim ama şimdi hep bi inat ve kendini haklı bulması herseye cevabı var

Demi ilişki bu olmamalı. İlk zamanlar Agzıma bakardı resmen bu huyunu bilmezdim ama şimdi hep bi inat ve kendini haklı bulması herseye cevabı var
Kötü bir huy.Yaşanması şimdiden zorsa sonra da zor olur.Bu inatlık huyu değişmez.

anneni dinle

inatçı ben doğrucuyum ve bencil insanla ömür geçmez derim

Henüz sevgiliyken bu şekildeyse bu insanla evli olduğunu biraz düşün bakalım o zaman daha net olursun.
Hayatın yükünü sırtlarken, bir evin sorumluluğunu taşırken bir de bundan kat kat yıpratılacaksın.

Ayni evin içinde sürekli tartışma diş geçirme benim dediğim olacak tavırlarıyla ömür geçmez.
Adam sana göre değilmiş demek ki. Annen haklı bence. Bir anne ilk baştan kötü hissettiyse öyle de gider.

Haklısıniz evet bunaldım artık saygı sevgi hiç birşey kalmadı. Katlanmak zorundaymiş gibi hissediyorum oysa ki öyle bi durumda yok sanki herşeyin herkesin en iyisiydi hissi ama iyi olsa Ben bu kadar yıpranmazdm

Annem benim anlattıklarımla biliyor ve resmini gördüğü an içım kafam almadı dedi. Neden anne diyorum bi ilişki bu kadar korkuyorsa şimdiden ilerisi gözükmüyor diyo.
Anneler genelde haklı çıkıyor. Yıllar önce benim anneannem de babama işi yüzünden sıcak bakmamış, anneme de senin bununla düzgün bir geleceğin olmaz falan demiş, haklı da çıktı yani. Boşanmaları bunun kanıtıydı.

İşte ilerde bu konumda olmak dahada zor siz Daha yakından tanımışsınız. Sadece şu süreç nasıl geçecek bilmiyorum yoksa o benim doğrum değil biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…