- 11 Mayıs 2013
- 65
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet sanırım hissediyor. Ben sadece şu süreçin biran önce geçmesini istiyorum. Ölürcesine sevgim de kalmamış bunu da hissettim sadece geçsin bitsin unutayım istiyorum.Annen sıcak bakmıyosa vardır bişey zaten anneler hissediyo anneni dinle derim
Güven konusu ilk mesela. Bak Dıyorum böyle yapmıssın böyle olmuş Dıyorum bi site var onu indirmiş ve ordanda bi kızla konusmuş biz ayrı iken ama arada sırada o süreçte bizde konusuoduk bununla tekrar başlasak mı die. Bn bu mesajlari gördüm askli canımlı yok ama kıza mesaj atılmış yani bi siteden bulmuş bişe sormak için falan. Hiç ama hiç tatmin etmedi verdiği cevaplar.. Bal diyorum bn böyle yapsam sen kötü olmaz mısın güvenin yıkılmaz mı Dıyorum hayır olmazdım dıo sonra kendini haklı bulacak bi neden buluyor sen cok abattıosın cok fevrisin falan Napmam lâzım ya Dıyorum aferin ohh demem mi lazım Dıyorum. Şana Olan güven bitti diyorum o hala bana bunda bişe yok aşkla konuşmadım diyor. Adamla aynı şeye doğru bile diyemiyoruz.Ne konuda hakliyken haksiz ciktin mesela?
Güven konusu ilk mesela. Bak Dıyorum böyle yapmıssın böyle olmuş Dıyorum bi site var onu indirmiş ve ordanda bi kızla konusmuş biz ayrı iken ama arada sırada o süreçte bizde konusuoduk bununla tekrar başlasak mı die. Bn bu mesajlari gördüm askli canımlı yok ama kıza mesaj atılmış yani bi siteden bulmuş bişe sormak için falan. Hiç ama hiç tatmin etmedi verdiği cevaplar.. Bal diyorum bn böyle yapsam sen kötü olmaz mısın güvenin yıkılmaz mı Dıyorum hayır olmazdım dıo sonra kendini haklı bulacak bi neden buluyor sen cok abattıosın cok fevrisin falan Napmam lâzım ya Dıyorum aferin ohh demem mi lazım Dıyorum. Şana Olan güven bitti diyorum o hala bana bunda bişe yok aşkla konuşmadım diyor. Adamla aynı şeye doğru bile diyemiyoruz.
Olur sandim olabilir sandım ilkim olduğu için belkide. Kendimden taviz verdim Olur dıye. Kendimede çok kızıyorum. Bu kadar ney kim bu.Çekip çekip de iyi ki çekmişim adam lokum oldu diyen duydun mu ?
Anneni dinle sen, yaşın çok genç, böyle arızalı tiplere prim verme
Neden bu kadar katlandıgımı anlamıyorum Akrep burcuyum böle kör kütük bağlanıyorum adam bana sayıp sövse öfkem dinince kedi gibi yanına gidiyordum. Kendime kızıyorum ya ben bu kadar gurursuz muyum benim Annem Babam böle değil eğer Babam bu yaşadıklarımı duysa onu mahveder biliyorum. Neyine katlanmak zorundayım sanki kocam değil bişe değil Dıyorum ama bu sondu yeteri kadar uğraştım..hm, benim basimdada vardi boyle bi sorun.
O kosunurdu. Hic tanimadigi kisilerdi bunlar. Ne varki bunda? diyordu
Bende tamam bende konusucam derdim.
Bir gun fb dan 3 senedir tanidigm yabanci bi sinif arkadasimi ekledim,erkek.
Hemen hesabima girdi neler konsuyoz bakti.
Yabanci dili anlamadigindan bende inadina guluckler felan koyarak konustuk arkadasla.
Halbuki ders hakkinda konsuyoduk, ogrendinmi sinava diye sormustum.
Sonra bi baktim hesabimdan silmis o arkdasi kendisi.
Ne demek oluyor bu dedim, sen hic tanimadiklarinla konusunca normal ben 3 senedir tandigim guvendigim bi erkekle konusmam uygunsuz oylemi dedim?
Tm hakliydin tm bende konusmuycam dedi.
Amacima ulastim, konusmadi.
Ama sonra geri cividi.
Uf cok cekilmez oluyo bunlar.
Ayrildik en sonunda, iykide ayrildik.
Haklısınız onu en çok ben büyüttüm kafamda kafamda ki Ona aşığım sanki diğer türlü mantığım onu istemiyor.Şimdi böyle ya evlenince ne yapacaksn sen çok taviz vermissin çok ezulmissin .vazgeç ve ben ndan sonra ki iluskinde bu hataları yapma