• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnat ettim İÇMEYECEĞİM

miaselinam

<3 03.07.2010 <3
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
3.138
1.634
698
Daha önce de bırakmıştım. Hemde 1 seferde!!! Ama hamileydim o zaman. hamile olduğumu duyduğum ilk gün mutluluktan pakette kalan son sigaramı içmiş ve bir daha tekrarlamamıştım. Doğum yaptım emzirme sürem boyunca bir fırt dahi çekmedim içime . Ne zaman emzirmem bitti iş hayatına adım attım arkadasımın kahvenin yanında verdiği sigarayla tekrar başladım. Peki sonra ne oldu? şimdi o sigarayı bıraktı ve ben hala devam ediyorum.

Bugün bu saat ilk bırakmam !! Son sigaramı tam 1 saat önce içtim. Genelde 1,5 saatte bir içerim. Bazen iki gün bazen 1 günde biterdi paketim. Bırakamıyordum !!! Konsantrasyon eksikliği yapıyor , sinirlilik yapıyor. Hani bi kaç saat içmeyeyim erteleyeyim diyorum en ufak birseye bağırıyorum bu sefer. Bakışlarım değişiyor. Kan şekerim düşüyor uyumak istiyorum. Ne kadar lanet bir şey aslında.

En kötüsüde ayda minimum 150 liram gidiyor. Oysa ev almayı düşünmüyormuydum ben?

O 150 lirayla neler yapabilirim her ay?

Ayrıca her içtikten sonra sıkıldım cocuğumun yanına gitmeden önce lavobaya gidip diş ve el yüz yıkama olayından. Otobüse biniyorum durakta içip kendimden tiksiniyorum. Eşimin yanına gidemiyorum içtikten sonra muhakkak temizlenmem gerekiyor kokudan. Soğuklarda balkonda içmekte bir işkence.

Dün birden karar aldım.

Bırakacağım sigarayı dedim. Paketimde son 3 -4 sigara kalmıstı.

Eşime telefon actım. Gelirken sakız getirirmisin diye. Tamam dedi. Tahmin etmiş olacakki bir sürüde eti form bisküvi almıs diyetteyim diye.

Sen bırak ben sana neler alırım hayatım bak bunlarda süprizlerim dedi.

Sevindim. Onu mutlu görmek hosuma gitti.

Bırakacağım. Sabahtan beri ağzımda sakız yoruldum. arada cıkartıp tekrar koyuyorum .

Bakalım sinir harplerini nasıl geçiştireceğim.

Daha önce de bırakmıştım. Hemde 1 seferde!!! Ama hamileydim o zaman. hamile olduğumu duyduğum ilk gün mutluluktan pakette kalan son sigaramı içmiş ve bir daha tekrarlamamıştım. Doğum yaptım emzirme sürem boyunca bir fırt dahi çekmedim içime . Ne zaman emzirmem bitti iş hayatına adım attım arkadasımın kahvenin yanında verdiği sigarayla tekrar başladım. Peki sonra ne oldu? şimdi o sigarayı bıraktı ve ben hala devam ediyorum.

Bugün bu saat ilk bırakmam !! Son sigaramı tam 1 saat önce içtim. Genelde 1,5 saatte bir içerim. Bazen iki gün bazen 1 günde biterdi paketim. Bırakamıyordum !!! Konsantrasyon eksikliği yapıyor , sinirlilik yapıyor. Hani bi kaç saat içmeyeyim erteleyeyim diyorum en ufak birseye bağırıyorum bu sefer. Bakışlarım değişiyor. Kan şekerim düşüyor uyumak istiyorum. Ne kadar lanet bir şey aslında.

En kötüsüde ayda minimum 150 liram gidiyor. Oysa ev almayı düşünmüyormuydum ben?

O 150 lirayla neler yapabilirim her ay?

Ayrıca her içtikten sonra sıkıldım cocuğumun yanına gitmeden önce lavobaya gidip diş ve el yüz yıkama olayından. Otobüse biniyorum durakta içip kendimden tiksiniyorum. Eşimin yanına gidemiyorum içtikten sonra muhakkak temizlenmem gerekiyor kokudan. Soğuklarda balkonda içmekte bir işkence.

Dün birden karar aldım.

Bırakacağım sigarayı dedim. Paketimde son 3 -4 sigara kalmıstı.

Eşime telefon actım. Gelirken sakız getirirmisin diye. Tamam dedi. Tahmin etmiş olacakki bir sürüde eti form bisküvi almıs diyetteyim diye.

Sen bırak ben sana neler alırım hayatım bak bunlarda süprizlerim dedi.

Sevindim. Onu mutlu görmek hosuma gitti.

Bırakacağım. Sabahtan beri ağzımda sakız yoruldum. arada cıkartıp tekrar koyuyorum .

Bakalım sinir harplerini nasıl geçiştireceğim.
yaparsın sen Allahın izniyle :) hem zararlı hem israf hiç artı yönü yok bu illetin..hem bebeğine örnek bir anne olmalısın :) Allah sabrını artırsın başaracağına inanıyoruz :)

yaparsın sen Allahın izniyle :) hem zararlı hem israf hiç artı yönü yok bu illetin..hem bebeğine örnek bir anne olmalısın :) Allah sabrını artırsın başaracağına inanıyoruz :)

İnş. Yaparsın canım hem maddi hemde sağlık gidiyor çocuğunu düşün o parayı bebene harcarsın em azından 150 tl az mı taksitle birşey alsan ödersin :KK66:

İnş başaracagım ama bu seferde boğaza verdim Ne yapacAgım ben:sinirli:

Bana inandıgınız için çok teşekkür ederim. Bu sefer kandırmayacagım kendimi! Bu secer bitecek bu iş Allahın iziniyle! Eşim her telefon acısında güveniyorum destekliyorum seni diyor! Oğlumuzun odası için oyuncak saklama ünitesi ve sifonyer düşünüyordum ki muhtemelen sigarayı bıraktıgım için gelecek ay karttan taksitle cektirelim dedi hemen. Kalcak olan parayı dşündü sanırım.

Ne zormus . Şuan kriz geldi canım istiyor beynim uyusuyor resmen! Normal mi bunlar? İşte bu anlatda eskiden bırakırkende cok sinirli olurdum. Derin nefes alıp veriyorum. Bir bardak su içeceğim şimdi umarım etkisini görürüm dedikleri gibi!

Su içtim şimdi içtikten iki dk sonra biraz olsun rahatladım. İlk yudumda palavra ya dedim ama bir dk geçmeden biraz olsun uyusukluk geçer gibi oldu.! Basımın arkası şakaklarım yanıyo resmen! Aslında bildiğin uyusturucu kullanıyoruz farkında değiliZ! Uyusturucudan daha kötü! Her zaman her sekilde bulabiliyorsun ve fiyatı uygun!

Yok yok baslamayacagım kilo almamak için gerekirse zumba ve pilatese giderim :mad:

Su içtim şimdi içtikten iki dk sonra biraz olsun rahatladım. İlk yudumda palavra ya dedim ama bir dk geçmeden biraz olsun uyusukluk geçer gibi oldu.! Basımın arkası şakaklarım yanıyo resmen! Aslında bildiğin uyusturucu kullanıyoruz farkında değiliZ! Uyusturucudan daha kötü! Her zaman her sekilde bulabiliyorsun ve fiyatı uygun!

Yok yok baslamayacagım kilo almamak için gerekirse zumba ve pilatese giderim :mad:

Spora giden çoğu kişi özellikle erkekler sigarayı hemen bırakıyor sende gidebilirsin spora sigaraya verdiğin parayı oraya ver :27:

Spora giden çoğu kişi özellikle erkekler sigarayı hemen bırakıyor sende gidebilirsin spora sigaraya verdiğin parayı oraya ver :KK53:

Galiba dogru diyorsun. Eşimin arkadası sigarayı bırakmıs ve kredi cekmıs ev almıs hemen. Bide spora yazılmıs.spor kıyafetvs almıs ona verceğim parayla faydalı seyler yaparım demiş! İnş bendede faydası olur!

Daha iyiyim krizi atlatıyorum! Kriz süresi 10 dk mış sanırım ! Ama yalan! On dakikadan fazladır deli gibi istiyorum! Neyseki şuan daha iyiyim.atlatıyorum

Galiba dogru diyorsun. Eşimin arkadası sigarayı bırakmıs ve kredi cekmıs ev almıs hemen. Bide spora yazılmıs.spor kıyafetvs almıs ona verceğim parayla faydalı seyler yaparım demiş! İnş bendede faydası olur!
İnş. Canım hiç içmemiş biri olarak seni tam olarak anlamam mümkün değil ama bence diyette olmak cok daha zor :27: sonuçta yemek yemeden yapamazsın ama içmezsen birşey olmaz yani vucudun illa alması gereken birşey değil ;)

Daha iyiyim krizi atlatıyorum! Kriz süresi 10 dk mış sanırım ! Ama yalan! On dakikadan fazladır deli gibi istiyorum! Neyseki şuan daha iyiyim.atlatıyorum
sosyal aktivitelerin çok iyi geleceğini düşünüyorum en azından unutursun uzun süreler..ayrıca kullanan arkadaşlarından da bir süre uzak durabilirsin ya da onlar senin yanında hassas davranabilir..spora gitmek yada dikiş,boyama,ney,ahşap vs vs vs... kurslara git bence :)

Bu sabah daha iyi uyandım . Canım henüz istemedi derken suan biraz istiyorum gibi. Yemege fazla bulasmamaya calısıyorum. Diyet cubuk kraker ve sekersi nescafe içtim sadece. Şimdide agzımda sakız dolasıyorum.

tam olarak 1 gün 2 saat 23 dakikadır içmiyorum. program sayesinde öğrenmiş oldum :)

arada canım istiyor. ağzımda cok kötü acımsı tat var hiç sevmedim bu tadı!!

canım sürekli birşeyler yemek istiyor. daha demin yeşil çay içtim. şimdide nescafe içiyorum.

ama bitirdim . suan kriz filan yok iyiyim sanırım.

Bende istemiyorum ama ne yazık ki her seferinde tekrar yapıyorum. Ama yılmadan ve usanmadan ertesi gün tekrar bırakmaya çalışıyorum. Öyle böyle derken bayağı bir azalttım ama ne yazık ki tam olarak bırakamıyorum. Bugün biraz hastaydım mesela bütün gün 9 tane reklam mesajı yazmışım, İlki de uyandıktan 2 saat sonra. Tiryaki değilim ama bırakamıyorum reklam yapmayı, ne olur yardım edin kurtarın beni :KK42:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back