• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Inat etmek geliyor içimden?

byzaahuseyin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2018
536
209
18
Abartmiyorum melek gibi 4 4lük bi kayinvalidem var herseyin en iyisi olsun güzeli olsun diye çabalıyor benim icin ama şöyle bi mevzu var. Beni bayramlik almaya gotureceklerdi dedim ben buraya gitmek istiyorum illede tutturdu şurası olsun şurası iyi ordan alinsin resmen tartismaya girecektik tamam dedim senin dedigin olsun. Beyaz esya alinacakti bugun ben bosch ve siemens istiyordum ama pahali oldugu icin samsungu tercih ettim. Tutturdu illa beko olsun hepsi son model olsun ama beko olsun ben senelerdir kullaniyorum samsung duymadim bak sana kötü bisey alalim demiyoruz hangisini istersen onu begen ama beko olsun samsungu kullanıp sıkıntı çıktıktan sonra hicbi anlami yok. Susuyorum ama o oyle dedikce ben baska sey tercih etmek istiyorum niyeyse icten ice gıcık oluyorum galiba bu huyuna. Birde ısrar ediyo illa beko olsun die sonrada diyor kızım kullanacak olan sensin sen bilirsin ama beko olsun derim ben :D yani alttan alta yinede ısrar ediyor kendi annemde ayni evin şöyle olsun esyan boyle olsun şu marka olsun. İnanın arada kaliyorum 2 tarafta sanki kendi kullanacak gibi kararlar veriyor

Tatli dille suyuna gidin ama sonunda istediginizi alin :KK70:
Ne diycem ki ben sessiz durdukca illa diyor o olsun ne var iste 4 4luk neyini istemiyorsun. Bu sefer beko satıcısı da kendi urununu ovmek icin haliyle dediki samsung şöyle kötü boyle kotu bizdeki urunler iyi ve oyle ikna edici konusuyorki bizimkide samsungu bilmeyince iyice killandi yani

Konuyla alakasız olacak ama bedava verseler bile Samsung almayın. Hata yaptım bulaşık makinemi ve ankastre setimi samsungtan aldım bin pişmanım. Ne ürünler iyi ne de servisi. İlla uygun fiyatlı olsun diyorsanız Vestel’e bakın. Buzdolabım ve çamaşır makinem Vestel’den inanılmaz memnunun.
Konunuza gelince, kötü bişey dememiş sonuçta, daha iyisini alın demiş. Belli konularda tolere edilebilir bence bu durum. Ama iş özel hayatınıza müdahale gibi bir duruma gelirse sınırınızı çekersiniz. Ben olsam bu konuda önyargılı davranıp kayınvalideme karşı bilenmezdim.

Kayinvalide de potansiyel var ilerisi için, aman dikkat:)
Siz her dediğini onun istediği gibi yapmayın .Kullanacak olan sizsiniz.
Herseyinizi yonetmeye alışırsa bi bakmıssınız onun istediği gibi yaşıyorsunuz.
Vakit varken önleminizi alın derim :)
Iste suan oyle oldu bekoya kafam yatti ama sirf o boyle yaptigi icin istemiyorum

Konuyla alakasız olacak ama bedava verseler bile Samsung almayın. Hata yaptım bulaşık makinemi ve ankastre setimi samsungtan aldım bin pişmanım. Ne ürünler iyi ne de servisi. İlla uygun fiyatlı olsun diyorsanız Vestel’e bakın. Buzdolabım ve çamaşır makinem Vestel’den inanılmaz memnunun.
Konunuza gelince, kötü bişey dememiş sonuçta, daha iyisini alın demiş. Belli konularda tolere edilebilir bence bu durum. Ama iş özel hayatınıza müdahale gibi bir duruma gelirse sınırınızı çekersiniz. Ben olsam bu konuda önyargılı davranıp kayınvalideme karşı bilenmezdim.
Sizce beko nasıl

Kayinvalide de potansiyel var ilerisi için, aman dikkat:)
Siz her dediğini onun istediği gibi yapmayın .Kullanacak olan sizsiniz.
Herseyinizi yonetmeye alışırsa bi bakmıssınız onun istediği gibi yaşıyorsunuz.
Vakit varken önleminizi alın derim :)
Ve şu durumdan oldukca eminim kafamin dikine gidip onu dinlemedigim ve bi aksilik çıktığı durumlarda ben oyle olsun demistim falan yapiyor:D

Benim buzdolabim Samsung çok memnunum. Beyaz eşya biraz şans işi. Bir de işte böyle böyle başlıyor. Sonra o melek şeytana dönüşüyor aman onleminizi alın derim. :KK66: Siz ne istiyorsanız o olsun.
Yok bu konularda cok gozlemciyimdir 5 senedir tanıyorum kendisini :) ve ablam kolay kolay insanlari sevmez keske kayinvaliden gibi kayinvalidem olsa der herzaman :) yani Allah var hakkini yiyemem ama gerçekten bu konu canımı sıktı

O zaman de ki ben zaten beko istemistim.Araştırdım beko iyi dersin .Hani maksat o dedigi icin degil de kendin istedigin icin gibi dursun :)))

Yok bu konularda cok gozlemciyimdir 5 senedir tanıyorum kendisini :) ve ablam kolay kolay insanlari sevmez keske kayinvaliden gibi kayinvalidem olsa der herzaman :) yani Allah var hakkini yiyemem ama gerçekten bu konu canımı sıktı
Umarım dediğiniz gibi olur. Bu kadar müdahale hem de inatla yapması can sıkıcı. Siz gidin seçin beğenin alın.

Sizce beko nasıl

Kendi beyaz eşyalarım arasında Beko yok. Ama annem kullanıyor ve çok memnun.
Evet beyaz eşya biraz şans işi ama alırken Samsung hakkında ben hiç araştırma yapmadan almıştım ben, pişman olunca araştırdım, servis sorununu yaşayan çok fazla. Beko, Arçelik gibi markalar daha köklü olduğu için servis sorunu yaşatmıyor.

Buzdolabım çamaşır makinem samsung, 7 8 yıllık maşallah bir sıkıntısı yok. Evlendiğimde eşim almış kullanıyordu. Annemin bulaşık makinesi beko 23 yıllık. Çok memnun. Benim bulaşık makinem ne arçelik ne beko ne Siemens. Daha alt segment bir marka, bende memnunum.

Beyaz eşya şans işi.

Kıyafet işine gelince, bayramda gelini alışverişe çıkaracak kişiler baya azaldı. Kadın yine sizi mağazaya götürmüş, belki orayla anlaşma yaptı sonra ödeyecek yada oranın fiyatını uygun buldu. Bırakın oradan alsın. Tek kıyafetiniz ogün alınan olmayacak zaten dolabınızda

Buzdolabım çamaşır makinem samsung, 7 8 yıllık maşallah bir sıkıntısı yok. Evlendiğimde eşim almış kullanıyordu. Annemin bulaşık makinesi beko 23 yıllık. Çok memnun. Benim bulaşık makinem ne arçelik ne beko ne Siemens. Daha alt segment bir marka, bende memnunum.

Beyaz eşya şans işi.

Kıyafet işine gelince, bayramda gelini alışverişe çıkaracak kişiler baya azaldı. Kadın yine sizi mağazaya götürmüş, belki orayla anlaşma yaptı sonra ödeyecek yada oranın fiyatını uygun buldu. Bırakın oradan alsın. Tek kıyafetiniz ogün alınan olmayacak zaten dolabınızda
Bu beyaz esyalari da alacak olan onlar bize odetmiyorlar ve kotusune ucuzuna da kacmiyolar ama demek istedigim madem bisey alacaklar cook fazla müdahil oluyor ısrarla. Benimde hosuma gitmedi. Benim annemde ayni bi ev tuttuk niye ordan tuttunuz niye müstakil vs vs deliriyorum gercekten :D

Abartmiyorum melek gibi 4 4lük bi kayinvalidem var herseyin en iyisi olsun güzeli olsun diye çabalıyor benim icin ama şöyle bi mevzu var. Beni bayramlik almaya gotureceklerdi dedim ben buraya gitmek istiyorum illede tutturdu şurası olsun şurası iyi ordan alinsin resmen tartismaya girecektik tamam dedim senin dedigin olsun. Beyaz esya alinacakti bugun ben bosch ve siemens istiyordum ama pahali oldugu icin samsungu tercih ettim. Tutturdu illa beko olsun hepsi son model olsun ama beko olsun ben senelerdir kullaniyorum samsung duymadim bak sana kötü bisey alalim demiyoruz hangisini istersen onu begen ama beko olsun samsungu kullanıp sıkıntı çıktıktan sonra hicbi anlami yok. Susuyorum ama o oyle dedikce ben baska sey tercih etmek istiyorum niyeyse icten ice gıcık oluyorum galiba bu huyuna. Birde ısrar ediyo illa beko olsun die sonrada diyor kızım kullanacak olan sensin sen bilirsin ama beko olsun derim ben :KK70: yani alttan alta yinede ısrar ediyor kendi annemde ayni evin şöyle olsun esyan boyle olsun şu marka olsun. İnanın arada kaliyorum 2 tarafta sanki kendi kullanacak gibi kararlar veriyor

belki o magazalada indirimi yahut taksit bir seyi vardir; o sebeple boyle yonlendirmede bulunuyordur. olamaz mi?
kendi istediginizi kendi imkanlarinizla alin, karsinizdaki size jest yapiyorsa da tesekkur edip onunuze cikana razi kalin. cunku oyle bir mecburiyeti yok.

Back