İnanmıştım

Elifsinem

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2018
139
84
13
30
Benim yillardir arkadasim olan bi cocuk vardi ama 5 yil boyunca gorusmedik 1 senedir arkadas grubumuzla gorusuyoduk . Sonra surekli mesajlasmaya bulusmaya basladik . Son gorusmelerimizde hareketleri tavirlari farkliydi oda bende hoslaniyoduk ve konduramiyoduk . Biz iki iyi dosttuk eski iliskilerimizi caniminizin ne kadar yandigini bilirdik . Birgun mesaj atti hoslandigini hayatinda ilk defa boyle hissettigini soyledi ertesi gun bulustuk cok guzeldi cok farkliydi inandirdi beni artik pisman olmak istemiyorum hersey farkli olcak dedi alkol almak gece gezmeleri vardi bitcek dedi ...
Eve geldim evde kiyamet ailem duymus kucuk bi yerde yasiyoruz nisan attim daha once ve ailem öyle bi insanla iliskim olduğu icin agza alinmayacak laflar etti belki haklilardi . Bende o pskolojiyle gorusmeyi kestim bu cocuk la . Sonra aklim karisti annemle aram duzeldi dengesiz gibi gittim dedimki ben sana inaniyorum ne olursa olsun denemek istiyorum dedim . Oda kabul etti tekrar basladik o eski adamdan eser kalmamisti ve beni arayip sormuyordu ertesi gun disari cikti beni hic aramadi aradim kötuyum sabah konusalim dedi bende bidaha cevap vermedim oda arayip sormadi . Kuzenimle konusmuslar benim suclu oldugumu fln soylemis ama cok uzuldum yillar sonra ilk defa birine inanmistim ona bak hevesin gecer iki gun sonra benim yaralarimi biliyosun bana yapma bunu demistim söz vermisti cok kiziyorum kendime neden aklimdan cikmiyor ?

Adamın en başından beri gece hayatı varmış . Sadece siz bırakmayın diye yalandan sözler vermiş böyle adamlar için ailenizi üzmeyin. Hem siz ne yaptınız da suçlu oluyorsunuz da öyle demiş millete..

Iliski baslar baslamaz onu ortada biraktigim icin
Adamın en başından beri gece hayatı varmış . Sadece siz bırakmayın diye yalandan sözler vermiş böyle adamlar için ailenizi üzmeyin. Hem siz ne yaptınız da suçlu oluyorsunuz da öyle demiş millete..

Iliski baslar baslamaz onu ortada biraktigim icin

Bir şey yaşanmadan bitirmek ortada bırakmak olmaz ki . Emin ol sen suçlu olsan gelip sana söylerdi , kuzenine değil. Şahsen beni bana şikayet etmeye cesareti olmayan insana güvenim olmazdı. Hayatınızdan komple çıkarın en azından sizin hayat anlayışınıza uygun birisini bulun.

Aşırı derece kin dolusun...Herkes yanılır herkes hata yapar...Büyük lokma ye büyük konuşma...Mesafeni korumak sana kalmış ama mesajlarından cok nefret dolu olduğunu anladm.Allah yardım etsin.

siz ailenizle kavga ettiniz diye ondan vazgeçmişsiniz. onu yedirememiş olabilir.

Dun gorustuk . Ailemle ilgili attigim mesajlari yediremediğini bu sıkıntilarin hep cikacagini tekrar ayni seylerin yasanacagini soyledi . Kendisi boyle bi insanmis sinirliymis ufak seylerden kavga cikartiyomus inatciymis inadini yenemiyomus . Bende ben bunlari goze alip tekrar sana geldim demekki senin herseyi goze alabilecek bi sevgin yok dedim . Oda 1 haftadir dusunup duruyorum isin icinden cikamiyorum sana sıkinti olmasini istemiyorum tekrar dedi cok canim sikkin
Aşırı derece kin dolusun...Herkes yanılır herkes hata yapar...Büyük lokma ye büyük konuşma...Mesafeni korumak sana kalmış ama mesajlarından cok nefret dolu olduğunu anladm.Allah yardım etsin.

siz ailenizle kavga ettiniz diye ondan vazgeçmişsiniz. onu yedirememiş olabilir.

Ay ben bu mesajı başkasına yazmıştım nasıl senin konuna gelmişki.Cok utandm sana deil o yorum canm

Dun gorustuk . Ailemle ilgili attigim mesajlari yediremediğini bu sıkıntilarin hep cikacagini tekrar ayni seylerin yasanacagini soyledi . Kendisi boyle bi insanmis sinirliymis ufak seylerden kavga cikartiyomus inatciymis inadini yenemiyomus . Bende ben bunlari goze alip tekrar sana geldim demekki senin herseyi goze alabilecek bi sevgin yok dedim . Oda 1 haftadir dusunup duruyorum isin icinden cikamiyorum sana sıkinti olmasini istemiyorum tekrar dedi cok canim sikkin

Aranızda geçeni kuzenine anlatan erkeğe ben zaten erkek demem. Siz de üzüldüğünüz erkeğe bi bakın da kendinize gelin derim.

Zaten bi suredir gorusuyormussunuz ama arkadas ama sevgili. Yeni biri degil yani. Aileniz gece hayati alkolu olan biriyle sevgili olmanizi istemiyor ama arkadas olarak gorusmenizi sorun etmiyor muydu anlamadim. Simdilik evliligi dusunmuyorsaniz kendi isteginize odaklanin diye dusunuyorum, beni rahatsiz etmez mesela gece hayati alkolu. Ama benimle gezsin icsin isterim.

Ailemin haberi yoktu ki birisi söylemis oyle ogrendiler. Bende kendi istegim olsun istedim tekrar baristim ama dün konustugumuz da benim olanlar yuzunden bitirmemi kaldiramadigini kendi icinde inadini yenemedigini soyledi bu sıkıntilar hep olcakmis ve ben ayni sekilde vazgecermisim benim canimin sıkılmasini ve evle sorun yasamami da istemiyomus . Yani zora gelemedi galiba

Seviyo ama gurur yapiyo olabilir aslinda. Bi yandan da ilk zorlukta pes etmesi yanlis siz de haklisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…