- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Üzülüyorum çünkü ben bunu hak edecek bir şey yapmadım.Ööff bu kadar drama gerek var mi ?
Ya sanki 2 cocukla 10 yıllık kocandan ayriliyo gibisin. Gerek var mi buna ?Üzülüyorum çünkü ben bunu hak edecek bir şey yapmadım.
Kimseyi zorla bu ilişkiye de sokmadım. Sevgisi bittiyse ayrılabilirdi.
Elim sürekli sosyal medya hesaplarına falan bakmaya gidiyor. Zor durduruyorum kendimi.Ya sanki 2 cocukla 10 yıllık kocandan ayriliyo gibisin. Gerek var mi buna ?
Yani 2 yorumdan sonra beni darladın adamxagız napsinElim sürekli sosyal medya hesaplarına falan bakmaya gidiyor. Zor durduruyorum kendimi.
Sanırım bakmamak daha mantıklı.
Kusur arayan kusur bulur. Sen birşey bulabilmek için stalk yapmışsın, osuruktan nem kapip deştikce deşmişsin. Buldugun en ufak seyde de bu ortalıği ayağa kaldırmiş, hatta olayla hiçbir alakası olmayan,tek yaptığı çocuğun tweetini beğenmek olan kıza onca insanın olduğu bir platformda iftira atıp onu rencide etmişsin.Sence fazla rastlantı değil mi bu tweet olayı?
Teşekkür ederim aldatılmamı haklı gördüğünüz için. Darısı başınıza.Yani 2 yorumdan sonra beni darladın adamxagız napsinyapma kardes yapma insanlari rahat birak dün 1 bugun 2.
AbooovvTeşekkür ederim aldatılmamı haklı gördüğünüz için. Darısı başınıza.
Ben direkt olay çıkarmadım ki, erkek arkadaşıma sordum. O da hoşlandığım biriydi, beni reddetti, şimdi güzel bir arkadaşlığımız var dedi. Bana ne hissettiğini ve o kıza mı yoksa bana mı daha fazla bir şeyler hissetmiş olduğunu bilmediğini söyledi.Kusur arayan kusur bulur. Sen birşey bulabilmek için stalk yapmışsın, osuruktan nem kapip deştikce deşmişsin. Buldugun en ufak seyde de bu ortalıği ayağa kaldırmiş, hatta olayla hiçbir alakası olmayan,tek yaptığı çocuğun tweetini beğenmek olan kıza onca insanın olduğu bir platformda iftira atıp onu rencide etmişsin.
Bunları kim yapar biliyor musun?
Kendine güveni sıfır olan insanlar. Bu forumdaki ve etrafındaki herkes bunu görüyor. Ama sen kendinle barışmak yerine hala 'o vasat herif beni nasıl aldatir' diye egonun esiri oluyorsun
*Yıllar önce eski sevgilim telefonumu kurcalamis ve bir numaradan bana gelen şiirleri görmüş. Ama senin gibi bir insan olmadığı için sakin durup bir olayi anlamaya çalışmış. Bana hesap falan sormadı ama ben onun surat asışından, gözlerindeki hayal kırıklığından olayı hemen cözdüm ve onların bana özel yazilmadigini, Turgut Uyar'in şiirleri olduğunu söyledim (şiirleri anlayacak kadar Türkçesi yoktu). O da telefonumu karıştırdığı için suçlu olduğunu söyledi ..bir süre sonra da içinin huzursuz olduğunu, mesaj atan kişiyi aramak istediğini söyledi. Ben de izin verdim. Telefonla konuştu, güldü güldü ve telefonu 'istanbula gelecekmişsin, benim otel var. Gelince burda kal' diye bitirdi
Oysa ortalığı kırsa dökse, bana tatsız sözler etse hakkiydi. Ama akıllı davrandı , bana güvendi ve olayı anlamaya çalıştı. Sonuç olarak konuşa konuşa meseleyi cozduk, aramızda bir problem kalmadı.
Yıkıcı değil,yapıcı olun.
İnsanların 'kurtuldum şundan' demeyeceği, bitse bile güzel hatırlayacağı bir insan olmaya çalışın.
Böyle anlık hislerinizle hareket ederseniz daha cooook mutsuz olursunuz,maalesef
Abooovvtisikkirler cinisi
Hepimiz mutlu olalim canısı sagolasın :)Hep mutlu ol Begonfil :)
Hep mutlu ol Begonfil :)
Kalbim mi kötü?Sizin kalbiniz kötü. Bu konuda yanılmam hislerim farklıdır forumda bilenler bilir. Kendinizi değiştirmeden mutlu olamazsınız. Egolarınızdan kurtulun.
Teşekkür ederim.Sevgili anna
Kendine biraz zamam tanı.
Geçecektir. Lütfen kafanda bitir. Ve kararının arkasında dur.
Tatlım ya senin benimle alıp veremediğin ne?
Biri adam sana zor katlanmış, haklıymış minvalinde şeyler yazdığında ben sakinlikle karşılayamıyorum kusura bakmayın. Bu bir insanın acısıyla, üzüntüsüyle dalga geçmektir bence.Seni tanimiyorum, sorunum asla olamaz. Seni ve sorunlarini unutmam KK'da ki cikis butonuna bakar.
Sadece insanlara beddua vari seyler yazmani hos bulmuyorum sonucta burada kimse senin canini acitmak vs seyler icin yorum yapmiyor, sen konu aciyorsun, insanlar dusuncelerini yaziyor, sana uygun olmayan bir yorumda hemen beddua ediyorsun, 20 21 yasindasin, ben 24 yasindayim, en guzel zamanlar, bunu nefret ile, kin ile yasama!
Biri adam sana zor katlanmış, haklıymış minvalinde şeyler yazdığında ben sakinlikle karşılayamıyorum kusura bakmayın. Bu bir insanın acısıyla, üzüntüsüyle dalga geçmektir bence.
İlk anda öfkeyle yaptığım şey yanlıştı zaten. O hatamdan geri döndüm. Kıza özel mesaj attım, hem sordum hem de durumdan haberdar ettim.Haksiz degil ki
Senin actigim tum konulari ve her saniye degisen psikolojini biliyorum, bundan bir onceki konuda da pijamalarinla saatlerce uzuntuden oturdugu yazip 2 saat sonra "Unutucam, asla barismam :)" yazan kisi sensin, ama bence psikolojin ciddi anlamda problemli, gercekten gercek hayatta karsilasmaktan korktugum ornek bir arkadas tipisin. Iliski icerisinde cok takintilisin, hizini alamayip baska insanlarin hayatlarini mahvediyorsun, oysa sen bu adami 1 aydir taniyorsun. Evet, aldatildigini ogrendin ya gururlu ol (yapabiliyorsan tabii ki annaboleynadan bahsediyoruz hic sanmiyorum) cek git ve kimsenin kizini rencide etme, ya da gunlerce kendini yiyip bitirme