- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
zamannnnn..tek ilaçMalum konuyu pek çoğunuz biliyorsunuz. 2 gündür yaşıyor muyum, inanın bilmiyorum. An geliyor 'Heyt be, ben çok güçlü bir hatunum. Şu vasat heriften de kurtuldum' düşüncesinde oluyorum an geliyor gözlerim doluyor, kalbim acıyor, boğazım düğümleniyor.
Biliyorsunuz, 2014 yılındaki tweetini kızın beğendiğini gördüm. O tweeti beğendiği gün de sevgilim hem instagrama hem de wp'a koymuştu ve okundu bildirimini açmıştı. Doğal olarak kız beğendiği için böyle bir eyleme giriştiğini düşündüm. Sevgilim ise kızın durumu gördükten sonra beğendiğini söyledi.
Hatta o günlerce konuşmaz, aramaz, sormaz, sonra bir merhaba der, o kazanır sözünü paylaşmıştı durumunda yine. Sordum sadece bir söz dedi, çok takipçili bir hesabı olduğu ve instagram üzerinden para kazanmaya çalıştığı için fazla üstelemedim.
Aramızda ufak bir ayrılık geçmişti. Eski sevgilime zamanında ne hissettiğimi sormuştu ve öğrenince fazlasıyla bozulmuştu.
Bu dönemde bu kızla buluşmuş. Kızdan hoşlanıyormuş. Kız kesinlikle olmaz demiş. Bu buluşmada kıza, beni sevmediğini söylemiş. Ona da beynim hemen bahane buluveriyor. Sana kızgın olduğu için böyle dedi diye.
Ayrılığımız bittiğinde de kızla bir kez yazışmışlar. Güzel bir arkadaşlıkları olduğunu, kızı arkadaşı gibi gördüğünü söyledi.
Kız aralarında bir şey olmadığını ve onun beni sevmediğini bildiğini söyledi sadece. Sevgilimde ayrıyken söylediğini ama beni sevdiğini söyledi. Daha sonra sorunca ne hissettiğimi bilmiyorum sana karşı, değer veriyorum ama dedi.
Bunlar ortaya çıkınca saydım, sövdüm, ortalığı birbirine kattım. O ise beni aldatmadığını söyledi.
Bir şeyi değiştireceğinden değil de, acımı azaltacağından beni aldatmaya çalışmadığına inanmak istiyorum galiba.
Sizce beni aldatmaya çalıştığı kesin mi? Ya da durduk yere mi olayları büyütmüşüm?
Bu acının geçme olayını hızlandıracak bir şey var mı?
Okuduğunuz için teşekkürler hanımlar.
Üzgünüm,ama sizi pek sevmemiş.
Bence böyle biriyle daha fazla vakit kaybetmeyin.Eski konularınızı da biliyorum,biriyle birlikte olmak zorunda değilsiniz hayatınızın her anında.Bir önceki sevgilinizden ayrıldınız,hemen yeni biri ve sizin yine canınız acıyor gördüğünüz gibi.Bence biraz kendinizi dinleyin.Hayatta her şey çift kişilik değil,insan kendine de vakit ayırmalı bana göre.Biraz kendinize yoğunlaşın,bu sürede ilginizi çeken/hoşlandığınız birine denk gelirseniz yine düşünürsünüz zaten.
Böyle şeyleri dusunmek sadece seni daha çok dibe çeker.
Neden anlamak istemiyorsun? Ne onun ne senin tarafından 'kiymetli' bir ilişki değildi işte.
İkiniz de 'amaaan ben buna mi kaldim' modundaydiniz, ikiniz de 'oylesine takilalim' diye takildiniz birbirinizle
Ki çok normal. Her ilişki Romeo juliyet ilişkisi olacak degil.
ama alt tarafı bir aylik- o da ayrıl barış devam eden- büyük bir aşkla değil de laf olsun diye başlanmış bir iliski için neden kendini bunca yoruyorsun ki ?
Bu kıymetli duygularını,gözyaşlarını gerçekten önemli insanlara sakla derim ben
Ayrılık değil de aldatılmış olma ya da aldatılmaya çalışma ihtimali beni üzüyor.Bence şükret. Erken yüzleşmişsin gerceklerle.
Karşına iyi bi insan cıkacaktır, sabret
2 gündür tek öğünle duruyorum.Seni o kadar iyi anlıyorum ki.Bende aldatıldığım halde belki şöyledir belki böyledir diye kendimi avutup durdum.Saçma sapan seyler işte üzülmeyi seviyoruz galiba hatta bende hastalıklı bir durum oluştu kadını takıntı yaptım falan filan işte zaman sadece zaman geçecek bak gör 3 5 gün sobra biraz daha rahatlıycaksın
Ayrılık değil de aldatılmış olma ya da aldatılmaya çalışma ihtimali beni üzüyor.
Asla onunla bir daha birlikte olmam o ayrı. Sadece içimi soğutmaya çalışıyorum.
Sadece düşünüyorum. Belki beni aldatmaya çalışmamıştır. Ben o şekilde görmüşümdür durumları diye. Sizler aldatmaya çalıştığını mı düşünüyorsunuz?
Bugün de canlarını yakacak bir dolu fikir geldi aklıma ama yapmayacağım. Dediğiniz gibi bir şeyi değiştirmeyecek aksine zamanımı, huzurumu çalacak.Şimdi siz ayrılık döneminde konuştu demişsiniz,bu durumda buna aldatmak diyemem.Ama sizinle birlikteyken ben o kişiden hoşlandığını düşündüm,işte buna aldatmak derim,daha doğrusu yara bandı gibi kullanmış duruyor,üzgünüm.
Sizin yerinizde olsam bu insanlarla tekrar muhatap bile olmam.Harcayacağım 1 dakikaya bile üzülürüm.Siz hep ''canını acıtmalıyım'' mantığıyla düşünüyorsunuz,konularınızdan biliyorum.Ama o insanları üzseniz bile size yaşatılanlar değişmeyecek.O yüzden intikam kısa süreli bir tatmin bana göre,hatta bir süre sonra ''acaba çok mu kötü bir şey yaptım'' diye pişman bile olabilirsiniz.En iyisi veda edip yolları ayırmak.
O andan bakarsak bende memnunum bu ilişkinin bittiğine.Sevgilinle ilgili eski konulari okudum ve seni onemsemiyormus bana kalirsa. Bir sekilde ayrildiginiz iyi olmus, yoksa boyle onemsemeyen, deger vermeyen biri ile daha cok uzulurdun..
Her ilişkinde böyle aldatılmak istemiyorsan hayatına yoldan geçen , yan bakan herkesi alma.Ayrılık değil de aldatılmış olma ya da aldatılmaya çalışma ihtimali beni üzüyor.
Asla onunla bir daha birlikte olmam o ayrı. Sadece içimi soğutmaya çalışıyorum.
Sadece düşünüyorum. Belki beni aldatmaya çalışmamıştır. Ben o şekilde görmüşümdür durumları diye. Sizler aldatmaya çalıştığını mı düşünüyorsunuz?
Sence fazla rastlantı değil mi bu tweet olayı?Her ilişkinde böyle aldatılmak istemiyorsan hayatına yoldan geçen , yan bakan herkesi alma.
Bir kriterin olsun, aranizda bir çekim olsun. İkiniz de birbiriniz için kıymetli olun, fedakarlıklar yapın öyle başlayın bir ilişkiye.
Ha yine aldatılmak ihtimalin var, insanoğlu çiğ süt emmiştir. Ama en azından karşındaki insan köpek gibi pişman olur, seni kaybetmemek için türlü şeyler yapar da sen (akilliysan) kabul etmezsin.
Ama karşındaki insan için kıymetli olmadığın bir ilişkide telefonlarına bile çıkmaz.
"Amaaan,tırt" der geçer.
Ayrıca soruna cevap: online oldu da çift çizgiydi mavi oldu da yandan baktı soldan geçti'yle insanın aldatildigi anlaşılmaz. Kendi kendine gereksiz yere histeri krizlerine girmişsin. Yetmemiş cirkeflik yapıp kıza iftira atmışsın...
Neresinden tutsan elinde kalıyor ...
Asla, ama asla. Onunla asla birlikte olmayacağım.Devam etseniz bile birkere kusku dustumu hayır gelmiyor.
Belki de hayatı komple bırakmam gerekiyordur.Birakırsan mutlu olacaksın, buna inan.