inanmak başarmanın yarısıdır 2013 te olacakkk bebiş:)

bebegimmm nerdesin sen yaa özledim seni yatma kalk nasıl oldun uyudukca kötü olursun gel sohbet edelim
yok kızz sabah 8 de kalktım eşim geldi ilaç kullanıyorum doktorum kullan yat kalkma dedi uzanıyorum öyleee :)))

yok kızz sabah 8 de kalktım eşim geldi ilaç kullanıyorum doktorum kullan yat kalkma dedi uzanıyorum öyleee :)))

kız gititnmi doktora tekrar oh kocanada kavuştun senden iyisi yok maşallah dinlen sıcak tut kendini üşütme

yook artıkk o nasıl bişe paraya doymuş tatlım o demek neyse hakkında hayırlısı 2.doktorun dogurtacak seni diyelim ozamann allah yardım etmiştir hayırlısı bu demek

vallahi bende ayni senin gibi dusundum,aramadan oce soyle bir arastirmistim nette reveranslarini,herkes soyle iyi,boyle iyi demiste demis.hatirladimda zaten ilk aradigimda sekreter kadinin kaba konusmasi nasil desem hani bazen karsindakinin kibar olmadigini hissedersin ya, o zaman demistim,sekreter kadin boylese,doktor kimbiir nasil diyehani yakin ya bir deneyeyim dedim,iyi doktor da bulmak zor.dogrusu bu degilmis demekki,kadinin tavri hosmuma gitmesi.dedigin gibi paraya ihtiyaclari yok demek ki bolye yaptiklarina gore....2. doktorada bakicam artik,ilk gorusmede ne oldugu belli olur zaten,iyi degilse gitmem birdaha.Aslinda kadin doktorluk birsey yok ,klinige gitcem zaten,ama hali hazirda bir sey oldugunda arayip bilgi alabiliceegim bir doktorun olmasi iyidir...

kız gititnmi doktora tekrar oh kocanada kavuştun senden iyisi yok maşallah dinlen sıcak tut kendini üşütme
evet gittim dr değiştirdim ocak 10 da tekrar gidicem :) evet geldi çok şükür. Banada yapın kahve canım çekti yahuuuu

papatyam67 sen nasılsın tatlım ?
uzun uzun yorma kendını canım adım nisa:))ıyıyım valla bende yenı koltukların keyfını suruorumm zelıhada aklıma gırdı kahvemıde aldımm valla benden keyıflısı yok:)))

evet gittim dr değiştirdim ocak 10 da tekrar gidicem :) evet geldi çok şükür. Banada yapın kahve canım çekti yahuuuu

oh oh ne dedi ne dedi :) bu arada ben doktora giitm ya hamşle olsam görürdü dimi bende baya degişik belirtiler var gecen ay hap kullandım ama içmedigim zamanlarda hamile kalmış olabilirmiyim bu arada adetim bu ay kanama seklinde deildi kahverengi ve sarı hapı bıraktım 1 gün sonra basladı acaba dogum kontrol hapındanmı oldu öyle bugün gene gineraya baslıcam korkuyorum ya hamileysem ihtimal varmı canım bir ay içecem o hapı zararlı olmazmı test yapim diyom ya cıkmazsa yeniyse ne bilim işte of cıldıracam

uzun uzun yorma kendını canım adım nisa:))ıyıyım valla bende yenı koltukların keyfını suruorumm zelıhada aklıma gırdı kahvemıde aldımm valla benden keyıflısı yok:)))
hayırlı olsun canımmm iyi günlerde kullan koltuklarını.yap tabi hakkındır bende memnun oldum benim adımda zehra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…