ben inanıyorum bu sene olacak butün kalbimle inanıyorum inanmak başarmanın yarısıdır :)
bende anlamadım rahim filmi cekildim 1 hafta sonra kanama ennfeksiyon zehirlendim yasadım gecen ay oldu bu ay iyiyim korunacam gelecek ay inş olur bebişim
3 aylık evliyim ama bebeğim olmasını çok istiyorum inşallah 2013 bana uğur getirir...
Çok geçmiş olsun cnm umutlar gelecek aya inş güzel haberlerîmizî burdan yazmak kısmet olur
yıl 2000 evlendım ve yıl 2013 2. tüp bebek denemem bugün başladım inş olcak bu kez cook umutluyum dualarınızı beklıyorum arkadaşlar
Merhaba hanimlar
Size birsey sormk istyrm..goslerimin ucu cok hassaslasti bu bir belirti olabilir mi?
Arkadaşlar Önemli bi Not Geçicem Okuyan herkesin aklında bulunsun Benim babamın Dayısının oğlu Profesör doktor Eşide fertijin de Tüp bebek Uzmanı...! Yaramın Yakıldığını Söylemiştim ama Çekindiğim için Yakın akrabımın kapısına gitmedim cahillik ettim... Bugün Yengemi aradım ve yaramın olduğunu Pco hastası olduğumu söyledim cyclo prognova verdiğini 21 gün kullandığımı belirttim ve smear testinde küçük bi yara çıktı diye benim yaramı yaktığınıda anlattım ve yaram bildiğin adet kanamasından fazlaydı... Kendi Doktorumu aradım özel olmasına rağmen benimle ilgilenmedi olur olur dedi yüzüme kapadı telefonu Yengemi aradım bana Doğum yapmamış kişilerdeki yaraların yakılmayacağı yara yakılmasının sakıncalı olduğunu söyledi İlaç verdimi diye Sordu ki Doktorum yaramı yaktıktan sonra hiç bi ilaç vermedi.... Pco nun da kanaya biliceğini söyledi yumurtayada zarar verebiliceğini söyledi Vs...vs... Çok üzüldüm..
Sakın Siz bu hatayı yapmayın...
:)) ay allahimm insallah..cok istiyorum..psikolojik olarak da,cok yoruldum..bugun 6 aylik bebegi olan arkadsmla konustum,yine hamileymis...cok sewindim onun icin bi yandn huzunlendim,nasil bukadr cbuk olabiliyor..
Amin İnşallah Eşim Gelsin akrabamın yanına gidicem hem daha güvenilir yaptık bi cahillikkızz ben sana demedim yara yakma eski bir yöntem diye duymuştum diye off ya bu bişeyi bilmeyen doktorlara varyaa acayip sinir oluyorummm ne olacak şimdi madem anllattın onlarada yeni doktorun onlar olsun canım hakkında hayırlısı olsunn
Arkadaşlar Önemli bi Not Geçicem Okuyan herkesin aklında bulunsun Benim babamın Dayısının oğlu Profesör doktor Eşide fertijin de Tüp bebek Uzmanı...! Yaramın Yakıldığını Söylemiştim ama Çekindiğim için Yakın akrabımın kapısına gitmedim cahillik ettim... Bugün Yengemi aradım ve yaramın olduğunu Pco hastası olduğumu söyledim cyclo prognova verdiğini 21 gün kullandığımı belirttim ve smear testinde küçük bi yara çıktı diye benim yaramı yaktığınıda anlattım ve yaram bildiğin adet kanamasından fazlaydı... Kendi Doktorumu aradım özel olmasına rağmen benimle ilgilenmedi olur olur dedi yüzüme kapadı telefonu Yengemi aradım bana Doğum yapmamış kişilerdeki yaraların yakılmayacağı yara yakılmasının sakıncalı olduğunu söyledi İlaç verdimi diye Sordu ki Doktorum yaramı yaktıktan sonra hiç bi ilaç vermedi.... Pco nun da kanaya biliceğini söyledi yumurtayada zarar verebiliceğini söyledi Vs...vs... Çok üzüldüm..
Sakın Siz bu hatayı yapmayın...
merhaba,basligi gorunce dayanamadim yazmak istedim,biz de cok istiyoruz,zaten bu ay doktor randevum var detayli tahliller ve baska tedavi yontemleri deneyecegiz.Benim adetim normalde duzensizdir,bir erken gelir,bi zamaninda gelir,bazen zamaninin ustunde gecikir(tuhaf yani...neyse ben hep tarihleri not aliyorum,normalde 32-33 en gec 33 .gunde oluyorum,ama bugun 37 gunum.oyle belirtilerim fealnda yok,ara ara karin bolgesinde agri oluyp geciyor bu kadar.Ben de gidip bir test aldim,sonra dolastim dolastim bebek kiyafeti satan magazaya girdim :))ayyy onceden bakar,sever ,sevinir gecerdim,asla satin almazdim.gene oyle yapacaktim ki resmen lamam icin icimden biri israr ediyordu :))neyse gene seve seve ona buna baka baka,iki parca bir sey aldimm :) bir tarafim umutlu , bir tarafimda umutsuz, o iki paraca kiyafet benim umuduma dort elle sarilisim,simdilik 1 kac gun daha beklmeyi dusunuyorum eger halen regl olmazsam testi yapacam..eger olursada uzulmek yok...insllah allahin izniyle bizimde bebegimiz olacak...cok yakin..hissediyorum...
:)) ay allahimm insallah..cok istiyorum..psikolojik olarak da,cok yoruldum..bugun 6 aylik bebegi olan arkadsmla konustum,yine hamileymis...cok sewindim onun icin bi yandn huzunlendim,nasil bukadr cbuk olabiliyor..
hoşgeldin canım umarım bu sene olur bebeklerimiz kac yıllık evlisinMerhaba hanimlar,
bizde bu sene icin niyetlendik cogalmaya..
Doktor tetkiklerim tamam, doktordan onay cikti..Simdi tutturmasi var..Adetim düzenlidir, masallah! Hesaplamalara göre hareket edecegiz bu ay bakalim! Herkes icin HAYIRLISI olsun!!
hoşgeldin canım umarım bu sene olur bebeklerimiz kac yıllık evlisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?