tamam mutlaka haber ver bebişimyarın akşama randevu alacaz inşallah bakalım ne dicek
Hadi bakalımmmmm İnsallah subat aynın sonunda bebiş haberleri alırız senden :)hersey yolundaaa klomen verdii kontrole gitmicem günün gecerse test yap dedii cook mutluyummm :) inanıyorum ve hersey yolunda gidiyo sizde inanın olsun :)
umudu olan gelişmeleri olan yokmu arkadaşlar
Bebeğim nasılsın nete giremiyorum nisa ve seni özledim ben klomenin 3.günündeyimm artı fındık, bal çörek otu karışımı, kuru incir bınları tüketiyorum bu ay inş olacak diyorum
canımmm napıonn kızz gorusemıoruz yaa
Evet canım evdeyiz ya internet alacaz giderken laptopunda götürecez ancak haftasonuna inş görüşürüz tamam 2 gün kaldı aynı havayı solumamıza :)))
umudu olan gelişmeleri olan yokmu arkadaşlar
evett canımm e msne gıremıo musun?ayy accık kalmıss kızz:))
Cepten giriyorum ya çok gitmesin mn diye açamıyorum burdan internet yükleteceZ vına belki yarın yüklerde gireriM olmazsa en geç pazar görüş
canım valla ben aynıyım kız benden bebıs beklemeyın bu ay:))bılıosun zatenn ama sızden beklıorum guzel haberlerınızı
Beklemiyorum seninki sürpriz olucak)) inş ilk size verecek haberi ) Cook öpüyom seni çoktan özledim
bende coook ozledım canım senııı ama az kaldı gelmene:)))
Son 2 gün ,))) gelişimde muhteşem olacak dönüşümdeee dönüşte 3 kişi olup dönecezzzz hehe
inş canımm:))allah hayırlı evlatlar nasıp etsın
Aminın hepimize inş canım ben çıkıyorum kib tamam beni unutmayın neti ayarlicam en kısa sürede öptüm byee
şubat2ın 8 inde insallah canımmm haberi ozaman vericem allah büyüktür bakalım ya calısmalara devam yada tamam :)))Sen anlat balım ya nasıl gidiyor haftaya belli olur senin ii haberler ver arkandan ben verecek inşallah ii haberlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?