inanmak başarmanın yarısıdır 2013 te olacakkk bebiş:)

9 gun bkle ve sonunda kırmızı bayragı cek boyle bişi varmı yaa umutlandım umutlarım bosa cıktı... sınırden ağlasammı gulssemmı bılemdım

9 gun bkle ve sonunda kırmızı bayragı cek boyle bişi varmı yaa umutlandım umutlarım bosa cıktı... sınırden ağlasammı gulssemmı bılemdım

Olsun tatlım hayırlısı diyeceğiz . Demek ki Allahım daha güzelini hazırlamış bizler için diyeceğiz. Umutsuz olmamalıyız.:)

üzülmek yok denemelere devam... Gebe Kalmak İstiyorsan bir jinekolog'a görünmeLisin Canım.

hayırlısı cnm doktora gidiyomusun nekadardır bebiş istiyosun
cnm evlendmden berı ısdıorum doktorada gttım esımde sperm eksıklığı cıktı ama normal yollada sansımız var sımdı rahım fılmı cektırıp ızmıtte muayene olmaya gıdıcem eğerkı bendede bı sorun yoksa aşılama olucak

inş yoktur eşinee incir kuruyemiş vitaminli şeyler yedir sürekli bal çörek otu karışımı bide umarım bir sorun cıkmaz rahm filminden sonra hamile kalma olasılıgı yüksekmiş umarım bekletmez seni bebeişin

slm kızlar. bende 2013 te anne olmak isteyenler arasındayım.umarım bu dileğimiz hepimizin gerçek olur.ben aralık3te kurtaj oldum bebeğimin kalbi durduğu için.çok korkuyorum tekrar aynı şeyi yaşarsam diye.inşallah hepimiz sıkıntısız ve rahatında rahatı bir hamilelik yaşarız..

Rabbim beterinden esirgesin canım allah sağlıklı evlat nasip etsin kaç yıllık evlisin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…