- 14 Kasım 2012
- 1.403
- 1.029
- 133
Aman iyi bişey çıkmasında nasıl olsa zamanı gelince olucak inş bende folik asit kullanıyorum bide şu sigarayı tamamen bırakırsam çok güzel olucak 3 yada 4 tane içiyorum ama olsun tamamen bırakıcam inş azimle ilerliyorum :)
bırak canım bırak ben kullanmıorum:)saolunmda ıcırmem bıle mısafır gelse dahı
Evde içmiyoruz cnm işyerinde evde yaasak benim bi kızım var çünki yanında aslaa
ıcmeyen ıcın cok zor oluo canım kokusu falan
Aynen cnm baya bi süre içmiyorm snr içince kendimden soğuyorum yaaa :) sen ne yapıosun çalışıyormusum
yok canım ben evdeyımm:)arada bı gezmeler ıs basvurusunda bulundum haber beklıorum ıste bos bos durmım dıe cocuk ıstıorum:)
:)) inş en kısa zamanda hepimiz hamiş kalırızzzz :))
:)) inş en kısa zamanda hepimiz hamiş kalırızzzz :))
Kızlar adet oldum bu sabah hemen Doktora gittim klomen 50 Gr 10 tablet verdi şubatın 8 inde tekrar çağırdı yumurtalarıma bakmak için :) Kendi kendime adet oldum ilaçsız doktor çok sevindi zamanında adet olduğum için. Soğan sumak Kürüm işe yaradı :))
bende tam 4 yıldır her ay hamiliyim diye ümit ediyorum ama sonuç olumsuz rabbim isteyen herkese hayırlısını versin hiç bir problem yok diyorlar dr ama olmuyor.
bakalım Yumurtlamam nasıl olucak rabbim hepimize en hayırlısından 2 şer 3 er evlad bağışlasın yaa :)Cnm çok sevindim senin adına hadi hayırlısı :)))
Kızlar adet oldum bu sabah hemen Doktora gittim klomen 50 Gr 10 tablet verdi şubatın 8 inde tekrar çağırdı yumurtalarıma bakmak için :) Kendi kendime adet oldum ilaçsız doktor çok sevindi zamanında adet olduğum için. Soğan sumak Kürüm işe yaradı :))
Tedavi görüyormusun ?bende tam 4 yıldır her ay hamiliyim diye ümit ediyorum ama sonuç olumsuz rabbim isteyen herkese hayırlısını versin hiç bir problem yok diyorlar dr ama olmuyor.
İnsallah hemen Kendimi kaptırmak istemiyorum. Rabbim hayırlısı neyse onu versinoh ne güzel canım müjdelerinide alırız inşallah burdan :)
bakalım Yumurtlamam nasıl olucak rabbim hepimize en hayırlısından 2 şer 3 er evlad bağışlasın yaa :)
İnsallah 2 iz olur bebişlerimiz 1 tane kız 1 tane erkek tamamdır :):) 2iz olsun inlşallllllaahh
İnsallah hemen Kendimi kaptırmak istemiyorum. Rabbim hayırlısı neyse onu versin
İnsallah 2 iz olur bebişlerimiz 1 tane kız 1 tane erkek tamamdır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?