inanmak başarmanın yarısıdır 2013 te olacakkk bebiş:)

Canim o cörek otu bali fazla yemek zararli sabah aksam bierer tatli kasigi fazlasi kist yapio cok dikkatli ol.

Tamam canım zaten çörek otunu bazen atıyorum bal yiyoruz sade teşekkürler bilgi verdigin için dikkat edecem

selam canım ben doktoruma sormuştum folik asit içimmi diye yok dedi o bebegin gelişmesi için hamile kalınca içersin o vücutta depo edilmiyoki dedi söylemek istedim umarım faydasını görürsn

Belki doktordan doktora degisirdir ama benim doktorum kullanmanda yarar var dedi ve iyi hatirliyorum, ablamin dokturuda (yurtdisinda) kullanmasini tavsiye etmisti.

Bu bilgiler internetten alinti: "Her 100 gebelikten 2 ya da 3′ünde anormallik görülmektedir. Eksikliği durumunda sakatlıkların ortaya çıkması nedeniyle gebelik planlamasında, en az iki ay önce folik asit alımına başlanmalıdır. Yapılan araştırmalar sonucu gebe kalmadan önce ve gebeliğin ilk aylarında günde 400 mikrogram (0,4 miligram) alınan folik asitle, bebeklerde görülebilecek ciddi beyin ve omurilik hastalıklarının %70 oranla azaldığı gözlenmiştir. Folik asit ayrıca damar sertliğine neden olan, kandaki ‘homosistein’i normal sınırlarda tutarak, kalp krizi, felç ve bunama riskini de azaltmaktadır."

Hayirlisi olsun!

Valla hepsi ayrı bile diyor canım doktorlarda ne dediğini bilmiyoo

Merhaba hanimlar!

Takip edemiyorum sürekli ama yinede hepimize basarilar dilerim... Bazen sinirlerim bozuluyor sonrada ALLAH ne derse o olur diye kendimi teselli ediyorum. Daha ilk aydan böyleysem...

Benim tüm calismalarim tamam...18 Ocak bekleniyor artik (Gelmemesini ümit ettigim adet tarihim).

Hadi HAYIRLISI!

nisaa nerelere daldın kı ben geldimmm :)))

su netın yapılmadı mı canım hala valla bugun ıslerım vardı gıremedım pek alısverıs falan yaptık yrnda mısafırlerım var ancak aksam gırerım

yook canım düzeldii de bi denk gelemedikk o akşama banada pasta börek ayır isterim bakk :)

inşş en kısa sürede bebişine kavuşursun

hoşgeldin sonunda kavuşabildikk :) ne yapim kocamı bekliyorum yemek yapmaa dedi rahatım nette geziyorum sen

hosbulduk canım evet sonunda kavustuk valla ben esımın teyzesı gıldeyız bugun yoruldum dıe cagırdıda:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…