İnşallah en kısa sürede hamile kalırsın canımmmm Rabbime bol bol dua edicemcanım bir süre oluruna bırakacam olmazsa direk tüp bebek.en azından yaza kadar bekleyim diyorum.inşallah kendiliginden yine olur
2 Senelik evliyim benimki çok yeni 8 ay dır bekliyorum ama bir türlü kısmet olmadı :)))aminnn canım allahım herkeze o duyguyu yaşatsın birtek bana deyil.peki sen nekadardır bekliyorsun
hoşgeldin canım umarım bu sene olur bebeklerimiz kac yıllık evlisin
kızlar aranızda çörekotu+bal+tarçın kullanan oldu mu?
2 Senelik evliyim benimki çok yeni 8 ay dır bekliyorum ama bir türlü kısmet olmadı :)))
Faydasi neymis?
ben bu ay başladım yumurtalıkları geliştirip çatlamasında yardımcı oluyormuş.sabahları aç karnına bir kaşık yiyorum inş. faydası olur
6.aydayım şimdiden yok bu ay olmicak gene demeye başladım bile
Ben genel olarak sadece "Folik Asit" kullaniyorum ve esime arada "Magnezyum" takviyesi iciriyorum. Insallah yardimci olurar..
evet canım ama zelıs kıbrısta oturo sımdı doncez dıo ama bakalım nezaman gelcekler
gelirseler kopmayın birbirinizden valla arkadaşlık güzel birşey :) benim orturduğum yerde hiç arkadaşım yokkarkadaşlarımdan uzak düştüm kimi evlendi koca derdine unuttu arkadaşlarını dağıldık hep
Ben genel olarak sadece "Folik Asit" kullaniyorum ve esime arada "Magnezyum" takviyesi iciriyorum. Insallah yardimci olurar..
tatlışım ben her ayın 25 inde oluyorm aksarsa sdce gun aksıyo :)1.5 senelik evliyimbol bol calısın boş durmayın :))) ne kadarlık evlisin adetlerin düzenlimi kaç günde adet oluyon onları söyle helebi
ay allahım bu bebiş için sevmesekte ne faydalı deseler yiyoruz valla :) ben bal ve çörek otuna basladım her akşam 2 yada 3 kaşık yiyoruz eşimle sevmezdim pek bal falan ama bu ay sıkı beslenecem gelecek ay doktor kontrolunde hamile kalmayı denicez ya cok ümitliyim sorunumuz yokmuş allahımda isterse olacak :)
selam canım ben doktoruma sormuştum folik asit içimmi diye yok dedi o bebegin gelişmesi için hamile kalınca içersin o vücutta depo edilmiyoki dedi söylemek istedim umarım faydasını görürsn
Faydasi neymis?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?