• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnanılmaz fiziğiyle Kelly Brook

kelly-brook-gina-2jpg-165145846.jpg

kelly-brook-ginajpg-165145577.jpg

kelly-brook-gina-3jpg-165145925.jpg

kelly-brook-gina-4jpg-165146014.jpg

30 lu yaşlarda bir kadın için göğüsleri çok ideal bence hatta bu kadar dolgun göğüslerin böyle durması genç kadınlar için bile zor gördüğüm üstsüz resimlerinde hiç öyle sarkık sarkık durmuyordu göğüsleri...

kadın kilolu falan denilmiş ama bence tam bi türk erkeği standartlarında bi hatun bence..
türk erkekleri bayılır bu yapıda kadınlara..

Bu kadın kiloluysa ben de sumo güreşçisiyim o zaman..:14:

Herkelerimi de yakında omuzuma atacam herhal...:58:

Şimdi bu kadının göğüsleri sarkık mı ya..:86:

Bu kadın kiloluysa ben de sumo güreşçisiyim o zaman..:14:

Herkelerimi de yakında omuzuma atacam herhal...:58:

Şimdi bu kadının göğüsleri sarkık mı ya..:86:

o kiloyu bende hiç göremiyorum eğer bu kadın şişmansa o sokakta gördüklerimiz ne anlamıyorum bu kadını şişman bulanlar 40-45 kilo arasındalar sanırım yani fazlasıyla zayıf olmayan biri bu kadını şişman bulmaz sanırrım :44:

o kiloyu bende hiç göremiyorum eğer bu kadın şişmansa o sokakta gördüklerimiz ne anlamıyorum bu kadını şişman bulanlar 40-45 kilo arasındalar sanırım yani fazlasıyla zayıf olmayan biri bu kadını şişman bulmaz sanırrım :44:

canım ben de hiç bi zaman çok zayıf sevmem 36-38 beden benim için gayet iyidir.. ama yapıya göre değişiyo bu kadın benim gözüme çok iri geliyo nedense:53::53::53: anlayabilmiş değilim.narin bi yapısı yok.. ama değişik geliyo gözüme niye anlamadım:26::26::26: ama zevk meselesi işte..:44:

ben büyük göğüsleri çok beğeniyorum bence bir kadını erkekten ayıran en büyük özellik göğüstür tamam kalça bel bacak kombinasonuda önemli ama bir erkektete bunlar mevcut olduğundan kadını esas ayıran yer göğüstür ve doğal olarak göğüslerin büyük olmas gerekir.bu benim fikrim tabi ki karşı fikirde olanlarada saygı duyarım.ama bu kadının sadece göğüsleri değil kıvrımlarıda harika en çok bu kadının fiziğini beğeniyorum ben en azından bu güne kadar daha güzel fizik görmedim.

Sana sadece Gisele diyorum,bacak,göğüs,bel,boy,kilo hepsi muhteşem orantılı mükemmel fizik budurr:40::34::42:

Sana sadece Gisele diyorum,bacak,göğüs,bel,boy,kilo hepsi muhteşem orantılı mükemmel fizik budurr:40::34::42:

canım gisele bence çok uzun göğüsleride küçük bel oyuntusuda yok ona rağmen bende beğenirim ama ışığından sanırım ama kelly ile yan yana gelirse kelly bence onu dişiliğiyle ezer.

Back