N
newlife
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
cnm beni gerçekten üzdü yazdıkların ama hayatta hiçbirşey için geç deil bunu sakın unutma.. bizim işyerine geçen sene 45 yaşında bi mühendis sınavla atandı, düşün o yaşa gelmiş ama azmetmiş kazanmış.. hatta şimdi kendi memleketine gidebilmek için tekrar sınava gireceğini sölüor:) çok güzel bi bölümden mezun olmuşsun, umutsuzluğu bir yana bırak lütfen, bunu başardıktan, güvenin yerine geldikten sonra herşey düzelicek göreceksin.. lütfen artık kendini üzmea.s.
devlet memuru olarak mı arkadaşım artı yenimi başladı işe yoksa başka bir yerden mi geldi.2010 da kpss deneyim diyorum 33 yaşı çoook yaşlı görüyorum oturamıyorum ders başına hep ümitsizlik olmazlar kafamda güvensizlik kemiriyor beni(
Asmira cım..ben doğduğum günden beri aile anlamında sıkıntılar yaşayan biriyim..hemde öyle bilindik dertler değil.benim diyen senarist böyle bir hikayeyi kurgulayıp yazamaz..ne bir film gördüm nede bir roman okudum hayatıma benzeyen..bende kendi hayatımı yazmaya karar verdim..onca sayfa oldu ama inanırmısın ben hala romanda 5 yaşındayım :)) düşün artık neler yaşanmış nelere şahit olunmuş..daha 9 yaşındayken ,yaşıtlarım gibi parklarda sokaklarda oynamak yerine ben odama kapanır ne olucak bizim halimiz.hayat neden bu kadar acımasız diye arabesk günler yaşardım..24 yaşıma kadar yaşadıklarım 50 yıla ya sığar ya sığmaz..eşimle tanışmam, asla düşünmediğim bir anda,bütün umutlarımı kaybettiğim bir zamanda,saldım çayıra mevlam kayıra modlarındayken oldu..ne umudum vardı nede hayallerim..benim hayatım böyle artık,sihirli değneğim bile olsa ancak boyumu 10 cm uzatmam reva görülürdü diye düşünürdüm..hayatmın en zor anlarında bile intiharı düşünmedim ben..hayattan hiçbir beklentim kalmamıştı ama Allahın korkusu vardı hep içimde..belkide bu sadakatimin mükafatı olarak eşim çıktı karşıma..yavaş yavaş anlıyorum ki bu hayat kendini yiyip bitirmek,yok olduğunu düşünmekle harcanıcak kadar uzun değil..bundan başka hayat yok,dünya yok..geldiğimiz ilk misafihane ve sonuncusu olucak..mutluluğun ayağına gelmesini beklersen,sen farkında olmadan o senden 10 adım daha da uzağa kaçıyor..zamana bırak hayatı canım..o sana gelicek..
devlet memuru olarak mı arkadaşım artı yenimi başladı işe yoksa başka bir yerden mi geldi.2010 da kpss deneyim diyorum 33 yaşı çoook yaşlı görüyorum oturamıyorum ders başına hep ümitsizlik olmazlar kafamda güvensizlik kemiriyor beni(
çok fazla beklentiye girmeden akışına bırakmam mı gerekiyor.Canım birinden biri olsa ucundan kıyısından ,ufak mutluluklar sağlıyacak erkek arkadaş bile edinemiyorum.Ucube bir insan değilim ama karşıma kimse çıkmıyor herkese atlayan bir insan değilim aman kaşı gözü diye.Çok farklı şeyler arıyorum onların olduğu kişide çıkmıyor karşıma hayatım gördüğüm,duyduğum aşklara imrenmekle ,uzaktan bakmakla geçti aslaaa kıskançlık ve hasetliğe düşmeden inanırmısın sadece imrenme,çarşı pazar gezerken eleele çift görmek istemiyorum çok duygulanıyorum.Diğer yarının eksikliği çok hissediliyor.Anne baba kardeş dolduramaz ruhundaki o boşluğu ama yok işte duymuyor beni,yada ben beceremiyrum sesimi duyurmayı,gelmiyor.:çok üzgünüm:
asmira canım 2010 kpssyi kazandığında 34 yaşında olacaksın, birçok kurum 35 yaş şartı arıyo, yani henüz önünde zaman var, zaten memurluk için başvurulara başladığında kpss sınav tarihi itibarilye yaşın önemli, yani o sınav 2 yıl geçerli biliyosun, sen o an 36 yaşında olsan bile sınav tarihinde 34 yaşında olduğun için başvuru yapabiliyosun, bir de sana şunu söyleyeim, eğer istermisin bilmiyorum ama adalet bakanlığı sürekli memur alıyo, daha geçenlerde sınav yapıldı, eylülde yine olcakmış duyduğuma göre, bilgin olsun belki değerlendirmek istersin
cnm yeni atandı önceden sadece 1 yıl civarında çalışmışlığı varmış o da özelde.. b grubu kadrolarda yaş sınırı yok:) nie güvensiz olasın bak ben de 4 yıldır bursada çalışıorum istla tayinim olmuordu bu yüzden tekrar sınava girdim yeni atamalarla istla gelicem inş. yaşım da 31. ümitsizliği kenara koy artık:) sormak istediin bişi olursa seve seve yardımcı olurum..
ınce eleyip sık dokuduğun bi yaştasın..beklentilerin de yüksek aynı paralelde.ama karşına çıkan insanlara ön yargılarından arınıp bakmalısın..kimse dört dörtlük değil ki..ucundan kıyısından yakalamak istediğin mutluluğu çok farklı şeyler aradığın için geri itiyorsun bence..zaten ucu görünüyor,tutsana fazlasını beklemeden..belki sana görünmeyen taraflarında istediğinden çok fazlası saklıdır..sabah kahveni git bi kafede iç,eline bi gazete al..sonra yürüyüşe çık banklarda otur,vitrinlere bak..girdiğin mağazalrda insanlarla sohbet et,sinemaya git tek başına,etrafına bak,güler yüzlü ol..kitapçılara uğra..illa yanında sana eşlik edicek birilerinin olması şart değilki..kariyerim yada yenibir iş sitelerine üye ol..bu mutsuz,umutsuz depresif halinden mutlaka çıkıcaksındır..kendini şartlama böyle..sen farketmesende seni farkeden birileri yanına gelicektir eminim..zorlada olsa gülümse..bi zaman sonra içinden gelir gülümsemeka.s.
Canım benim çok cici bir insansın sen iyiki sizleri tanıdım inanın çok mutluyum.Canım 35 yaşından gün almama şartı o ben seneye 34 doldurup 35ten gün alıyorumahhh kıymetini bilemeden ne çabuk geçti bu seneler daha 30a çok var derken:sinifsinif:ben daha ne zaman bide eş bulup evlenip çocuk sahibi olcam.Zaten o durum başlı başlına bana hayal gibi geliyor,imkansız gibi çevremde 3.yü bulan bile var eş olarak bayan nasıl diyorum nasıl işin sırrı ne???
Canım çevrende duyumların olursa nolur paylaş benle motivasyona çok ihtiyacım var.Yoksa devletin bir kandırmacası gibi geliyor bana para tuzağı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?