- 23 Ağustos 2007
- 114
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar esiniz veya sevgiliniz ayri inancda yada ayri mezhep de birsi bu sizin icin önemlimi.yani evliligi etkilermi farkli dinde olmak veya mezhep olmak.dogru yazdimmi bilemiyorum biraz karisik oldu galibaa anladiniz umarim.türkcem zayiff kusura bakmayin
figencim canim bencede bu etkiler.cunku kari-koca birbirinin yarisidir ve hayati paylastikca birbirine benzesir ve birbirinden etkilenirler. senin dedigin durumdada ya oburu onu yola getirecek yada digeri onu yoldan cikaricak... mezheple ilgili bi fikrim yok ama farkli dinde olan esler arasinda sorun cikabilir gibime geldikafamçokkarıştı... k.e.b canimss
biz esimle ayri görüslerdeniz.ayri mezhep yani.ama bunu biz hic sorun etmedik 5 yillik da evliyim birgünse bile sorun olmadi.ama esimin ailesi ve cevresi sorun yapti baslarda istemediler esime olmaz falan demisler.esimin akrabalari cevresi sanki ben uzayliymisim gibi davrandilar ilk baslarda.ne komik allahim.bir ortama girdigim zaman kulakdan kulaga fisiltilar falan.ayni sekilde esimde bizim akraba tanidik ortamina girdiginde oda ayni durumlari yasadi.onada sorular isde mezhep tartismalari acildi.ama esimin tek dedigi ben tartismak istemiyorum bu konulari benim inancim bana diyordu.yani diyecegim arkadaslar siz problem etmeseniz bile cevreniz sizin adiniza problem yaratabiliyor.önemli olan mezhep din ayriligi degil önemli olan insan olmasi.biz sayet cevrenin baskilarini sürekli konusmalari dert etseydik kendimize simdiye cokdann bosanmsitik.allahdan bizim böyle buyuk sorunlar olmadi sadece isde klasik ilgisizlik zaman ayiramama gibi sorunlar oldu.bunun icinde allahima binlerce kez sükürler olsun allah daha büyük dertler vermesin diyorum hepiniz adina da ayni dileklerde bulunuyorum arkadaslarrrrrr. amen :)))))))))))))