- 24 Mayıs 2013
- 786
- 169
" İlgilenmiyorsun" cümlesi başlıyorsa ilişkilerde oyle devam ediyor maalesef.
Her bu cümle sarf edildiğinde erkeklerde ters tepiyor, çoğu zaman kadınlarda da.
Geri durun , aradığında meşgul olun , sevginizi çok sık tekrarlamayın , ilgiden hiç söz etmeyin ; bakın nasıl değişiyor ( tabi sevgisi bitmediyse)
Çaktırmadan yapın bunu , trip atar gibi değil .
Mesela aradığında ; " aa aşkım iyiki aradın, sesini duymuş oldum ama şuan hiç müsait değilim, seni sonra arasam olur mu ? deyip çoook zaman geçtikten sonra dönün..
..
Aslında bunları genele yazmak hiç iyi değil, taktiklerimizi öğreniyorlar buradan :)
Taktiksiz aşklar ne güzeldir, mecbur ediyorlar adamı :)
Canım yaa çok teşekkür ederim, vallahi taktik konusunda çakralarım açıldı
Onlarda ugrastirmasinlar yapsınlar aslında bizim hatamiz sebeplere takiliyoruz o insanin kişiliği buysa yapmiosa ve bizim isteğimiz de yapmasiysa hic uzatmadan bitirmek lazim mutlu olmak istiyorsak boyle biriyle hayat geçmez o yüzden evlilik bi kere olur bize istediklerimizi verebilecek biriyle yola devam etmek en mantiklisi.Ben duru ilişkilere hayranımdır. Düz, dümdüz insanlarla hayat çok güzel. Hep buna önem vermişimdir. Bu sevgiler çok az.
Maalesef ki diğer büyük kısım sevgi karşısında geri adım atıyor.. Kaprisli tarafsan daha kıymetli oluyorsun. Tabi bunun da bir ömrü var, uzattığında karşı taraf beziyor.
Ancak şaşmaz bir gerçek ki, bir erkeğe ; " güzel miyim, güzel oldum mu, beni seviyor musun, buluşamıyoruz, ilgin azaldı, hediye almıyorsun" v.b tarzda cümleler kurulduğunda muhakkak ters tepiyor.
Onlarda ugrastirmasinlar yapsınlar aslında bizim hatamiz sebeplere takiliyoruz o insanin kişiliği buysa yapmiosa ve bizim isteğimiz de yapmasiysa hic uzatmadan bitirmek lazim mutlu olmak istiyorsak boyle biriyle hayat geçmez o yüzden evlilik bi kere olur bize istediklerimizi verebilecek biriyle yola devam etmek en mantiklisi.
Çok şey değil aslında sadece ilgi istiyorum özel olduğumu hissettirsin yeter.Ben mi deliyim? Eşimin seni seviyorum demesi bile yetiyor bana. Heyecan diye uçurumdan atlayışlar yapmıyoruz yani.. Basit yalın bir ilişkimiz var.
Biraz daha zorlicam oluru yoksa ben yapicamAma bu en mantıklısını yapan çok az .
Senin ilişkin ne kadarlik pekiBen de geçenler böyle bir konu açmıştım. Ben umursamamayı denedim trip atmadım karışmadım sabırla düzelmesini ,hatasını anlamasını bekledim bekledim... ve canım inan hiçbir işe yaramadı yorma kendini ,olan sana olur
Ben duru ilişkilere hayranımdır. Düz, dümdüz insanlarla hayat çok güzel. Hep buna önem vermişimdir. Bu sevgiler çok az.
Maalesef ki diğer büyük kısım sevgi karşısında geri adım atıyor.. Kaprisli tarafsan daha kıymetli oluyorsun. Tabi bunun da bir ömrü var, uzattığında karşı taraf beziyor.
Ancak şaşmaz bir gerçek ki, bir erkeğe ; " güzel miyim, güzel oldum mu, beni seviyor musun, buluşamıyoruz, ilgin azaldı, hediye almıyorsun" v.b tarzda cümleler kurulduğunda muhakkak ters tepiyor.
Evet ne yazıkki o duru ilişkiler yok artık. Bazen diyorum ki acaba ben mi duruluğumu masumiyetimi kaybettim de böyle anlamlar çıkarıyorum? halbuki herkes aynı şeyleri yaşıyor anlaşılan.
Ben de bu arama sorma konusunda biraz dertliyim. Hatta ilişkimizin ilk 2-3 ayı dönem dönem sitem ettiğim de olmuştur. Ama sonra baktım ki sitem et et faydasız, hırçınlaşırsam da ters tepiyor. Sonra çözdüm, tatlı tatlı uzak duruyorum. Aradığında her zamanki samimiyetimi gösteriyorum, ama ekstra birşeyler yapmıyorum. Her aradığında ulaşabileceği, her istediğinde görüşebileceği fikrini çürüttüm. Sonra ne mi oldu? Şimdi roller değiştiSen eskiden beni daha çok arardın, benimle daha çok ilgilenirdin Yada aradığında afedersin sevgilim sen müsait değilsin galiba moduna girdi. Eskiden ben sorardım müsait misin diye
İşte çakralarım da burada açıldı, sizin yorumunuzu görünce aslında farkında olmadan bunu yaptığımı anladım. Kesinlikle işe yaradığı tecrübeyle sabit
Ama gerçekten o hesapsız kitapsız duru ilişki dediğimiz şekilde bir ilişkim olsun isterdim
Her istediğinde ulsip görülebileceği fikrini nasıl curuttunEvet ne yazıkki o duru ilişkiler yok artık. Bazen diyorum ki acaba ben mi duruluğumu masumiyetimi kaybettim de böyle anlamlar çıkarıyorum? halbuki herkes aynı şeyleri yaşıyor anlaşılan.
Ben de bu arama sorma konusunda biraz dertliyim. Hatta ilişkimizin ilk 2-3 ayı dönem dönem sitem ettiğim de olmuştur. Ama sonra baktım ki sitem et et faydasız, hırçınlaşırsam da ters tepiyor. Sonra çözdüm, tatlı tatlı uzak duruyorum. Aradığında her zamanki samimiyetimi gösteriyorum, ama ekstra birşeyler yapmıyorum. Her aradığında ulaşabileceği, her istediğinde görüşebileceği fikrini çürüttüm. Sonra ne mi oldu? Şimdi roller değiştiSen eskiden beni daha çok arardın, benimle daha çok ilgilenirdin Yada aradığında afedersin sevgilim sen müsait değilsin galiba moduna girdi. Eskiden ben sorardım müsait misin diye
İşte çakralarım da burada açıldı, sizin yorumunuzu görünce aslında farkında olmadan bunu yaptığımı anladım. Kesinlikle işe yaradığı tecrübeyle sabit
Ama gerçekten o hesapsız kitapsız duru ilişki dediğimiz şekilde bir ilişkim olsun isterdim
H
Her istediğinde ulsip görülebileceği fikrini nasıl curuttun
Öncelikle 1Sen hanımın da dediği gibi şikayet etmeyi bıraktım. Hırçınlık yapmayı da bıraktım. Gayet sakin, hanım hanımcık halime döndüm :) Sona her aradığında heyecanla telefonu açmadım, hatta çoğu zaman saatlerce dönmedim.
Zaten yoğun çalışıyorum ama önceleri o aradığında toplantıda dahi olsam müsade ister çıkar sevinçle konuşurdum, şimdi aradığını görsem de açmıyorum. Ya da bazen toplantıdayım diye mesaj atıyorum.
Görüşme konusunda da ; önceleri hadi dediğinde ne şartta olursam olayım fırlar çıkardım. Koşa koşa giderdim. Hatta bu öyle bir noktaya geldi ki, gündüz saatlerce telefonumu açmayan adam akşam canı isteyince gelir 'Ben aşağıdayım, hadi gel bi çay içelim' derdi ben de herşeyi unutur koşa koşa giderdim. Tabi bu onda şöyle bir imaj yarattı: Ben aramasam da sormasam da hadi deyince elimin altında hazır. Sonra bir dönem ben yine hırçınlaştım, senin keyfin yetince mi konuşcaz görüşcez biz diye. Baktım hırçınlık da fayda etmiyor.
Sonra ben tabi içten içe bir kırgınlıkla uzaklaşmaya başladım. Tabi bunun bana böyle bir fayda sağlayacağını hesap ederek yapmadım ama
Baktım benimki gün içinde dışarı çıkarken telefonunu masanın üzerinde bırakıyormuş, yok efendim toplantıya girerken yanına almıyormuş vs. vs. Tamam dedim ben de bundan sonra avucumun içinde taşımıycam. Şirkete gelince atıyordum çekmeceye öğleye kadar elime almıyordum. Yani bunun gibi bi rahatlığa boşvermişliğe başladım.
Sonra bi baktım, ben aramıyorsun diye şikayet ettiğimde hır gür çıkaran kendini haklı gören adam birden bire U dönüşü yaptı. Başladı artık benimle ilgilenmiyorsun, buluşalım deyince işin varsa beni değil işini tercih ediyorsun, yok sürekli ders çalışmaktan bana vakit ayırmıyorsun (yük.lisans için), vs vs. sürekli şikayet.
Öyle yapılmaz böyle yapılır dedim yani
Ve şu konuda da inanılmaz pişmanım. Önceleri hadi deyince bulaşık yıkıyorsam tezgahta bulaşığı yarım bırakır fırlardım, ertesi gün önemli bir sınavım dahi olsa buluşalım dediğinde dersi filan bırakır çıkardım. Bu da tabi bana ciddi zaman kaybettirdi. Şimdi işim varsa yapıyorum, birisiyle görüşeceksem görüşüyorum.
Fakat bizim ilişkimizin en güzel tarafı birbirimizi kısıtlamak vs. gibi huylarımız yok, sonsuz saygı duyarız her konuda birbirimize. Yani ben arkadaşlarımla dışarıya çıkcam desem, hangi arkadaşlarınla diye bile sormaz. Tamam hayatım müsait olduğunda haberleşiriz der
Bazı konularda da hakkını yiyemem tabi[/QUOTE aynen bunları uygulicam bakalım neler olucak gelişmeleri yine yazicam buraya gerçekten söylediklerini bana yol gösterdi bi ben değilmişim bundan muzdarip olan demek