inanamadım :(

pembepante

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2015
709
316
arkadaşlar bugun duyduklarıma inanamadım ve sizinle paylaşmak istedim .. bn velayet velayet cocuk babasına giderse neolur filan hep araştırmadayım ya biliyorsunuz ..geçen misafir geldi kadın boşanmıs 8 yasında cocgu var velayet annesinde babsı umursamaz aramaz sormaz ama 3ayda bir gelip alıyormus cocugu gezdiyormuş..neyse cocuk bi gelmiş dedesine sarılmıs başlamıs hıckıra hıckıra ağlamaya dede bn seni cok seviyorum asla seni bıcaklamam demiş..duyduklarına inanamıslar neden bıcaklıcaksın oğlum neoldu neden ağlıyorsun demiş sonra cocuk baslamıs anlatmaya ( dede babam dedi ki annenle bizi deden ayırdı biz cok mutluyduk baksana etraftakı cocuklara deden seni anasız babasız bıraktı gece o uyurken mutfaktan bıcagı al onu sapla demiş) yaa bu nasıl bir baba arkadaşlar kendi evladını ne hale etiriyor şaşırdım bunları duydukca delirdim allhım hepimizin yavrularını korusun bakalım bnm basıma neler gelicek kv. kimblir neler dicek cocuguma

Allahimmmm bu nasıl insanlık tır brak babalığı bence çocuğu psikiyatri te gotursunler ifadesi alınırsa o baba olacak adam bi daha yaklasamaz çocuğa Allah yardımcıları olsun
aynn cnm nasıl bukdr cani olablir yaa hırsı kendi cocugunu katil edebilecek kadr esir almıs onu

Maalesef çocukları kullaniyorlar.
Boyle yapan aileler cok anne cocugu doldurur nefret aşamasına getirir baba cocugu boyle doldurur.
O küçücük cocugun psikolojisini düşünmeden ne hale getitmisler.
Keske yapmasalar ama işte

Cocugu bir uzmana goturmesini tavsiye et ve avukatiyla tekrar gorussun.sonra o baba çocuğu ruyasinda ancak görür.

Peşini de birakmasin. Bir çocuğun kafasina soktuğu bu pis şeylerin bedelini odetsin.

ay böyle bir adama naapmak lazımki? yeniden dava açıp çocukla ilgili tüm hakları elinden alınabilir mi acaba? suça azmettirmekte suçtur burdanda yargılanabilir belki. ama nasıl kanıtanır dava nasıl açılır bilemedim hiç.. ay çok yazık çokk.. sözün bittiği yer burası..

Inanmiyorum yaa bu nasil bir insanliktir!! Bu yasta bir cocuga nasil boyle seyler yaptirilir? Daha neler duyacaz Rabbim bizleri ve ailemizi boyle seylerden korusun...

O çocuğu hemen bir pedagoga götürmeleri gerekiyor. Çok üzüldüm onun için.
Şimdi yıllar sonrası için üzülmeyin. Kim öle kim kala ?
Bebeğinizin velayetini kesinlikle babaya vermezler. O daha çok küçük.
Üzülmeyin artık ama. Ne olursa olsun çocuğunuz büyüdüğü zaman sizin kıymetimizi hep bilecektir. Yeter ki duygularını yönlendirmeyin onun, sevgisizlik aşılamayın.

Nasıl bir baba bu adam ya. Biz kimleri baba yapıyoruz böyle. Aman Allahım çok şaşırdım, şok oldum. Embesil yaratık seni. Bir çocuğa öyle bir şey denir mi? Neler göreceğiz daha ya...

adam olmadığı bir kez daha kanıtlanmış
insan evladının aklına böyle bişeyi nasıl sokar
allah korusun çocuk babasının aklına uysa da dediklerini yapsa ne olur? düşüncesiz
çocuğun tüm hayatını mahvedecek
beyinsiz ya
çok sinirlendim
bu ne biçim insanlık
söyleyecek çok şey var ama banlanmak istemiyorum
allah ıslah etsin

Yaa şu boşanmalarda eşlerden çok ailelerinin suçlanmalarına sinir oluyorum! Afedersiniz ama eşek kadar insanlar, bakmasınlar kimsenin lafına, evlenip çocuk sahibi olmayı biliyorlar da, iş boşanmaya gelince mi aileler çıkıyor her taşın altından! Yok senin ailen yok benim ailem derken işte böyle dedeye, babaanneye, anneanneye karşı dolduruyorlar çocukları, kendilerinde hiç suç yok sanki ruh hastaları...

Tanrım bu gözler burada daha neler okuyacak
O çocukla babanın bir daha görüşmemesi lazım.
Ruh hastası adam çocugu da hasta edecek.

Allahim nasl insanlar var.
Kucucuk cocugu katil etmek.
Hic icin acimazmi bi baba olarak ya?
O senin bi parcan.

Diğer tarafına çocuğu kendi tarafına çekme çabasından bunlar. Yalnız çocukta yaratacağı psikolojiyi düşünemiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…