İnadına Kürtçe yaptım, inadına

Acıyı seven bir milletiz napsin kadın,ajitasyon yapan götürüyor, haklı.ama geçtik biz o günleri ablam,ahmet kaya nın kafasına çatal fırlatılan günler geride kaldı.farkliligimiz zenginligimiz bizim...

Kadinin kisisel twitter hesabi istedigini yazar.Bize ne diyeceginize bunu haber niteligi sayip haber yapan ensonhaber.akp.com'a serzeniste bulunun :) Kadina niye delleniyosunuz :)

Iste hep bunlar zamaninda sirf iktidar yapti diye anadili yok saymalara goz yummalardan.

Tam olarak provokasyon yaptı inadına. Sanki kürtçe konuşmasına karşıyız. Milleti böyle galeyana getirmesine karşıyız.

Valla o yarin belli olacak secmeni dinlemis mi dinlememis mi diye.Cok buyuk te konusmayalim :)

ben o seçmeni ne severim ne severim

vallah çok gerildim heyacanlandım ülkemiz adına en hayırlı sonuçlar çıkar inşALLAH

ben o seçmeni ne severim ne severim

vallah çok gerildim heyacanlandım ülkemiz adına en hayırlı sonuçlar çıkar inşALLAH

Insallah. Bizim buralarda da gerginlik olur ama dogu,guneydogu da insallah olaysiz bir secim olur..Ben en cok ondan endiseliyim.Onun disinda hayirlisi olsun dedigin gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…