• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnadına Kürtçe yaptım, inadına

Vatanseverr

Erva'm❤
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
3.752
9.414
108
http://www.ensonhaber.com/pervin-buldan-kurtceyi-hala-yasak-saniyor-2015-10-31.html

pervin-buldan_9269.jpg

pervin-buldan_4862.jpg

Acıyı seven bir milletiz napsin kadın,ajitasyon yapan götürüyor, haklı.ama geçtik biz o günleri ablam,ahmet kaya nın kafasına çatal fırlatılan günler geride kaldı.farkliligimiz zenginligimiz bizim...

Kadinin kisisel twitter hesabi istedigini yazar.Bize ne diyeceginize bunu haber niteligi sayip haber yapan ensonhaber.akp.com'a serzeniste bulunun :) Kadina niye delleniyosunuz :)

Iste hep bunlar zamaninda sirf iktidar yapti diye anadili yok saymalara goz yummalardan.

Tam olarak provokasyon yaptı inadına. Sanki kürtçe konuşmasına karşıyız. Milleti böyle galeyana getirmesine karşıyız.

Valla o yarin belli olacak secmeni dinlemis mi dinlememis mi diye.Cok buyuk te konusmayalim :)

ben o seçmeni ne severim ne severim :KK59:

vallah çok gerildim heyacanlandım ülkemiz adına en hayırlı sonuçlar çıkar inşALLAH ;)

ben o seçmeni ne severim ne severim :KK59:

vallah çok gerildim heyacanlandım ülkemiz adına en hayırlı sonuçlar çıkar inşALLAH :KK66:

Insallah. Bizim buralarda da gerginlik olur ama dogu,guneydogu da insallah olaysiz bir secim olur..Ben en cok ondan endiseliyim.Onun disinda hayirlisi olsun dedigin gibi.

Back